Viseča mreža TRUNKTECH ™ Enojna (za eno osebo)

Znamka: Grand Trunk

Šifra: G0002
Grand Trunk viseče mreže TRUNKTECH ™ so namenjene pravim raziskovalcem in hedonistom. Njihova tehnologija nam nudi najmehkejše in najudobnejše viseče mreže! Površina na otip je tako mehka kot domača posteljnina in lahko jo uporabljamo kot odejo. Zračne, da se v njih ne potimo, četudi v njih uživamo cel dan na vročini. Izredno lahka, le 330g. Izredno majhen volumen zložene viseče mreže. Oblika viseče mreže nam nudi ogromno površino za uživanje. Single viseča mreža nudi super udobje za enega odraslega človeka. Tkanina je vodoodporna in visečo mrežo lahko uporabite tud iza streho, če vas v naravi ujame dež. Preberi več>>
Na zalogi samo še 1 kos
 
Ime izdelka Količina
Viseča mreža TRUNKTECH ™ Enojna (za eno osebo)-AJF 1

Na zalogi

59,95 €

* Obvezna polja

 • Brezplačna dostava nad 40€
 • Več kot 6.000 zadovoljnih strank
 • 98% izdelkov na zalogi
 • 90% naročil do 14 ure, odpremimo še isti dan

Opis izdelka

Grand Trunk viseče mreže TRUNKTECH ™ so namenjene pravim raziskovalcem in hedonistom. Njihova tehnologija nam nudi najmehkejše in najudobnejše viseče mreže! Površina na otip je tako mehka kot domača posteljnina in lahko jo uporabljamo kot odejo. Zračne, da se v njih ne potimo, četudi v njih uživamo cel dan na vročini. Izredno lahka, le 330g. Izredno majhen volumen zložene viseče mreže. Oblika viseče mreže nam nudi ogromno površino za uživanje. Single viseča mreža nudi super udobje za enega odraslega človeka. Tkanina je vodoodporna in visečo mrežo lahko uporabite tud iza streho, če vas v naravi ujame dež.

Viseča mreža TRUNKTECH ™ Enojna (za eno osebo) Grand Trunk:

 • najboljša viseča mreža za popotnike, raziskovalce, gornike,… ali le za užitke na domači terasi in vrtu
 • zaradi izredno majhne teže in majhnega volumna je idealna za popotnike, gornike, kolesarje, motoriste,…
 • viseča mreža je na koncu “nabrana“ na zanko (nima skupka vrvic on koncu), zato nudi zelo veliko površino za ležanje in še večje udobje
 • zadosti prostora za popolno udobje ene odrasle osebe
 • izredno mehka in udobna tkanina, kot domača posteljnina
 • zračna, izredno dihajoča, tudi ob celodnevnem uživanju na vročini, se ne boste potili
 • v njej lahko ležite diagonalno, ali po dolžini – kar vam je udobneje
 • vodoodporna tkanina – v primeru dežja v naravi, si z njo lahko naredite zasilno streho
 • hitrosušeč material
 • zanke na koncu viseče mreže imajo svetloboodsevne nitke
 • vključena dva karabina
 • vrečka za shranjevanje
 • doživljenjska garancija
 • izdrano majhen volumen zložene viseče mreže (dolžina 15 cm / premer 8 cm)
 • dimenzija razprte viseče mreže: 335 cm x 124 cm
 • material: TRUNKTECH ™ (40D diamantni Ripstop najlon)
 • velika nosilnost: 230 kg
 • teža: 330 g

Trakovi za pričvrstitev viseče mreže:

 

Čiščenje in vzdrževanje:

Visečo mrežo lahko operete ročno. V vedno z hladno oz. mlačno vodo dodajte malo blagega detergenta. Ročno operate oz. pomencajte madeže (ne uporabljajte krtač). Ožemite. Ponovno namočite visečo vrežo v čisto vodo, sperite detergent in visečo mrežo obesite na vrv za perilo in posušite. Visečo mrežo Grand Trunk lahko operete tudi v pralnem stroju. Uporabite program za občutljivo perilo. Ne uporabljajte centrifuge. Uporabite blag detergent. Ne uporabljajte mehčalcev, belil in drugih agresivnih sredstev. Visečo mrežo operate ločeno od drugih oblačil. Pred pranjem odstranite karabina. Posušite na vrvi za perilo. Viseča mreža bo suha v manj kot 30ih minutah. Ne uporabljajte sušilnega stroja.

Sedaj pa ponovno pojdite ven in umažite svojo visečo mrežo ;)!

 

Opozorila:

Uporaba viseče mreže lahko predstavlja tveganje za padec. Pri namestitvi viseče mreže bodite pozorni in previdni. Priporočamo, da je ne namestite zelo visoko, do 45 cm od tal. A hkrati toliko visoko, da se pod vašo težo viseča mreža ne bo dotikala tal (s tem preprečite poškodbo vaše hrbtenice in poškodbo viseče mreže). Vedno preverite pred uporabo, da vaša viseča mreža ni strgana ali natrgana. Da nima lukenj ali drugih poškodb. Preverite, da so trakovi za zapenjanje v dobrem stanju in da so pravilno nameščeni. Priporomo, da viseče mreže ne izpostavljate predolgo sončnim žarkom. Izognite se stiku viseče mreže z ostrimi predmeti (noži, škarje,..), vročimi predmeti (žar, cigarete,...). Priporočamo, da ste v viseči mreži brez čevljev, saj ima določena obutev lahko precej oster podplat, ostre zakovice,... Tla pod visečo mrežo očistite, da ne bo ostrih skal, kamenja, trnja, ostrih vej,... V svojo visečo mrežo se usedite, uležite počasi in previdno. Zagotovite, da boste imeli obe roki prosti, da boste lahko obdržali ravnotežje. Prav tako, ko izstopate iz nje. Pazite na vaše hišne ljubljenčke - njivoi zobje in kremplji lahko poškodujejo tkanino. Ne dovolite, da otroci uporabljajo visečo mrežo brez nadzora starejših oseb!

 

Doživljenjska garancija:

Grand Trunk oprema ne pozna meja, a ker nekateri od vas to težko verjamete, so pri Grand Trunk-u za vas „zastavili“ svojo življenjsko garancijo! Grand Trunk bo vsako napako v proizvodnji na izdelku brezplačno nadomestil z novim izdelkom, ob dokazilu o nakupu (računu). Proizvodna napaka obstaja, če izdelek odstopa od načrtovane zasnove. Materiali z okvarami (zadrge, zaponke, tkanine itd.), (šivi, konstrukcija itd.). Vse to je zajeto v garanciji za življenjsko dobo izdelka Grand Trunk. Izraz „Lifetime warrenty“ oz. „doživljenjska garancija“ se nanaša na življenjsko dobo izdelka. Žal to ne pomeni vaše življenjske dobe ali naše, temveč življenjsko dobo sestavnih delov, tkanin in materialov. Medtem ko Grand Trunk izbira najboljše materiale, ki so na voljo za to, da so izdelki čim bolj trajni, se vsi materiali s časom razgradijo z uporabo in izpostavljenostjo okolju. Življenjska doba izdelka pa je odvisna od tega, od uporabe in kako dobro skrbite za izdelek. In ne po tem, koliko je izdelek star.

Priporočamo tudi