POLETNA RAZPRODAJA do -50%

Oprijem joga podloge

Kaj storiti, da bo joga podloga vedno ostala tako “lepljiva” oz. da bo oprijem vedno odličen?

Da vam bo vaša joga podloga ves čas nudila optimalen oprijem, odlično “lepljivost”, ni potrebno posegati po dragih, za to namenjenih preparatih v trgovinah. Preprosto naredite svoj pripravek z eteričnimi olji in zelišči kar doma. Takšen pripravek je poceni in lahko si ga pripravite po svojih željah, svojem okusu oz. bolje vonju.

Oprijem joga podloge

1. V steklenici ali stekleni skledi zmešajte 30 kapljic olja čajevca, 1 skodelico destilirane vode in ¼ skodelice nepozebnika.
  
2. V drugi stekleni skledi zmešajte 40 kapljic eteričnih olj rožmarina, limonine trave in sivke. Koliko kapljih teh treh eteričnih olj je v tej kombinaciji 40ih kapljic, je poljubna. Pomembno je, da dosežete aromo, vonj, ki vam je všeč. Lahko uporabite tudi kakšno drugo eterično olje, pozorni pa le bodite, da ni škodljivo za kožo.

3. Obe mešanici zmešajte skupaj. Tako dobljeno tekočino vlijte v pršilko. Pršilka naj bo steklena in ne plastična. Vse skupaj dobro premešajte, pretresite.

4. Odnesite svojo joga blazino, pršilko in nežno krpico iz microfiber vlaken, na teraso, vrt. Nekam, kjer je podlaga ravna in jo lahko zmočite. Pozite, da so tla oz. podlaga čista. Popršite svojo joga podlogo. Nato pa jo s krpico nežno obrišite. Svoje naoljene dlani ves čas brišite v krpico.

5. Vadbo lahko začnite po 20ih minutah. To, da je joga podloga še vlažna, bo oprijem še povečalo.

Prijetno in čimbolj pogosto vadbo!

Oprijem joga podloge

Preberite si več

Kakšno oblačilo nosiš?

Vse, kar potrebuješ vedeti o tekstilnih vlaknih in materialih. Izbiraj varno in kvalitetno zase in za okolje.

Kakšno oblačilo nosiš?

Poglej več

Mini vodič po stilih joge

Katera joga je zame? Vsak stil joge prinese pozitivne učinke. Izberi sebi primerno.

Mini vodič po stilih joge

Poglej več

Joga za aktivne

Joga kot super dopolnilo pohodnikom, plezalcem, kolesarjem.

Joga za aktivne

Poglej več

 

Kako izbrati joga blazino

Iščete joga blazino in niste prepričani, katera je prava za vas? Joga blazine/podloge so iz različnih materialov, različnih dimenzij ter različnih cenovnih razredov... Vsaka ima svoj namen. In vsak stil joge ima svoje specifike. Za vas smo pripravili informativni vodič, ki vam bo pomagal izbrati najustreznejšo joga blazino; vašo sopotnico za vadbo.

Kako izbrati joga blazino

© 2021 JogaLine & Samana | Vse pravice pridržane