Izkoristite darila presenečenja v ADVENTNEM KOLEDARJU

Natikači Gumtree Gumbies

Na zalogi
SKU
1G403

Gumbies Gumtree Slides Treeva natikači izdelani iz naravnih in recikliranih materialov, so izjemno udobni za celodnevno nošnjo. Treeva trajnostni material (lesni sekanci) v kombinaciji z legendarnim podplatom iz recikliranih pnevmatik in jute ter EVA medpodplatom za stabilen in udoben korak. Reciklirani bombaž na notrani strani »traku« preko narta, da nas natikači ne žulijo.

Cena: 34,95 €

Gumbies Gumtree Slides Treeva natikači izdelani iz naravnih in recikliranih materialov, so izjemno udobni za celodnevno nošnjo. Treeva trajnostni material (lesni sekanci) v kombinaciji z legendarnim podplatom iz recikliranih pnevmatik in jute ter EVA medpodplatom za stabilen in udoben korak. Reciklirani bombaž na notrani strani »traku« preko narta, da nas natikači ne žulijo.

Že na pogled izjemno posebni, kaj šele za nošnjo. Gumbies Gumtree natikači bodo osvojili vaša stopala!

Gumbies Gumtree Slides Treeva natikači:

 • izjemno udobne, nudijo stabilen korak
 • odličen oprijem podplata na podlago / teren
 • vrhnja plast: Treeva trajnostni material (lesni sekanci)
 • trak preko narta: Treeva trajnostni material (lesni sekanci), podložen na notranji strani z recikliranim bombažem (preprečuje nastanek žuljev)
 • podplat: reciklirana guma + juta (super oprijem na vse vrste podlage)
 • medpodplat EVA (za udoben, nežen korak, blaži sunke)

Kombinacija trajnostnega Treeva materiala iz lesnih sekancev, recikliranega bombaža, podplata iz recikliranih pnevmatik in jute ter EVA medpodplata naredijo Gumbies natikače takšne kakršne niso nobene druge! Hoja v njih je lahka, zračna, natikači se prilagajajo obliki stopala in terenu. In malo se ozrite naokrog – na morju, potovanju, počitnicah – koliko Gumbies japank / natikačev boste opazili? Torej, to je hit!

Recikliran bombaž: bomaž, ki ga uporabljajo pri Gumbiesih je recikliran. Ker nam je skrb za okolje pomembna!, Ste vedeli:

 • da z recikliranjem ene tone bombaža lahko prihranite do 765 kubičnih metrov vode
 • da z recikliranjem starega, odsluženega tekstila zmanjšujemo količine odpadkov
 • da se z recikiranjem močno zmanjša nastanek toplogrednih plinov
 • da je recikliran bombaž še mehkejši od navadnega bombaža

Plant 1 mangrove tree in Africa

Ste vedeli, da z nakupom Gumbies japank prispevate še dodatno k čistejšemu okolju (ne le, da so izdelane iz recikliranih in naravnih materialov)! Z nakupom Gumbies japank v vašem imenu posadijo drevesa mangrov na Madagaskarju, Mozambiku ali v Keniji. Mangrova gozdovi so bistveni obalni ekosistemi. Shranijo štirikrat več ogljika kot tropski deževni gozd, zaradi česar so pomembno orodje za ublažitev podnebnih sprememb.

Prispevate pa tudi k boljšemu življenju lokalnega prebivalstva. Projekt lokalnim vaščanom daje ključni dohodek, da lahko oskrbujejo svoje družine.

Drevesa posadijo Eden Reforestation Projects.

 

Več o Gumbies natikačih….. 

 Le dva izmed njihovih simpatičnih in takooo resničnih sloganov:

 • Naj se tvoje potovanje zdaj začne! “Let your jurney begin!”
 • Življenje je prekratko, da bi si ga zapletali. Ne komplicirajte! Zajašite val, povzpnite se na goro, nosite Gumbies! “Life is too short for complication. Keep it simple. Ride a wave, climb a mountain, wear Gumbies.”
 

Ocene in mnenja

Oceni izdelek. Bodi prvi!

Pogosta vprašanja

Kako vam lahko pomagamo? Osnovne informacije o naročilih, plačilu, vračilu in dostavi najdete spodaj. Več o pogojih poslovanja.

Za vsa vprašanja, se lahko obrnete na info@jogaline.si

Kode za popust in darilne kartice

Kodo za popust ali kodo iz darilnega bona vnesete v okence za kodo, ko odložite izdelke v košarico. Predno zaključite nakup, preverite ali ste potrdili kodo in se vam je upošteval popust, ki ga prinaša koda. Kode se ne seštevajo. Več o pogojih poslovanja.

Naročilo

Naročilo izvedete z registracijo na spletni strani ali po telefonu. Naročilu sledite z vpisom v Moj račun. Več o pogojih poslovanja.

Plačilo lahko izvedete s plačilno kartico, preko paypal-a, ob dostavi ali z bančnim nakazilom na TRR podjetja. Spletna plačila so varna. Več o plačilih.

Pošiljanje in Dostava

Naročilo je običajno odpremljeno isti delovni dan, ko oddate naročilo. Izdelki, ki niso takoj na voljo, se odpremijo v nekaj delovnih dneh. Dostava naročil za območje Slovenije v vrednosti nad 40€ je brezplačna. Dostava za nižje vrednosti naročil se obračuna v višini 4€ oz. po ceniku dostavnih služb. Več o dostavi izdelkov.

Vračilo

Kupljen izdelek lahko vrnete ali zamenjate v roku 30 dneh od dne odstopa pogodbe o nakupu. Plačilo je povrnjeno takoj, ko prejmemo vrnjen izdelek. Več o vračilu izdelkov.

Niste našli odgovora, ki ste ga iskali? Potrebujete pomoč pri izbiri izdelka? Pogovorite se z našim strokovnjakom. Pišite nam na info@jogaline.si ali nas pokličite na +386 (0)40 728 330 in z veseljem bomo odgovorili na vaša vprašanja!

Mere, velikosti znamka Gumbies

Ocene in mnenja

Oceni izdelek. Bodi prvi!

Več izdelkov znamke Gumbies

 1. Gumbies japonke, obutev za na plažo in ostale terene z mornarskim vzorcem so iz naravnih in recikliranih materialov.
  Gumbies japonke / natikači / flip flop
  Cena: 17,94 € Običajna cena: 29,90 €
 2. Gumbies natikači Mixed Hibiscus eko reciklirane kjaponke
  Gumbies natikači Mixed Hibiscus
  Cena: 17,94 € Običajna cena: 29,90 €
 3. Gumbies japonke / natikači / flip flop
  Gumbies natikači svetlo-modre
  Cena: 20,93 € Običajna cena: 29,90 €
 4. Gumbies japanke, Flamingo
  Gumbies japanke, Flamingo
  Cena: 20,93 € Običajna cena: 29,90 €
 5. Gumbies reciklirane japanke Turtle (
  Gumbies japanke, Turtle
  Cena: 23,92 € Običajna cena: 29,90 €
© 2021 JogaLine & Samana | Vse pravice pridržane