KAJ JE JOGA? KAKO PRIČETI Z JOGO?

Jade Yoga joga blazina Ltd. TEAL / PINK Harmony 5mm (173cm)

Ni na zalogi
SKU
R0021

Posebna izdaja Jade Yoga joga blazin Harmony 68'' je namenjena za ozaveščanje o boleznih raka. Od vsake prodane joga blazine iz te serije proizvajalec JadeYoga donira 5,00 $ za pomoč pri zgodnjem odkrivanju raka, za boljše zdravljenje bolezni, za lažje nove začetke, in za razvoj izobraževalnih programov za ozaveščanje javnosti in zdravnikov.

Posebna izdaja Jade Yoga joga blazin Harmony 68'' je namenjena za ozaveščanje o boleznih raka. Od vsake prodane joga blazine iz te serije proizvajalec JadeYoga donira 5,00 $ za pomoč pri zgodnjem odkrivanju raka, za boljše zdravljenje bolezni, za lažje nove začetke, in za razvoj izobraževalnih programov za ozaveščanje javnosti in zdravnikov.

Jade Yoga joga blazina Ltd. TEAL / PINK Harmony 5mm (173cm)

 • za vse prakse joge – od najbolj zahtevnih do tistih lažjih praks
 • enaka je Harmony 68'' joga blazini
 • izjemen oprijem
 • odlična stabilnost v vseh položajih
 • obojestranska (lahko vadimo na katerikoli strani)
 • struktura je odprtocelična
 • ne vsebuje: PVC, EVA ali drugih sintetičnih gum
 • material: 100% naravna guma / kavčuk
 • dimenzije: 173 x 61 cm
 • debeline: 5 mm
 • teža: 2.2 kg
 • izdelana v ZDA

 

Jade Yoga joga blazina Harmony Ltd. TEAL (turkizna)  

Special Ovarian Cancer Awareness Edition je posebna izdaja za ozaveščanje o raku jajčnikov. Rak jajčnikov je peti vodilni vzrok smrti med ženskami v Združenih državah Amerike in je najsmrtonosnejši ginekološki rak. Zato bo JadeYoga skupaj z vami prispevala 5,00 $ od vsake prodane podloge Teal za pomoč pri iskanju testa za zgodnje odkrivanje raka na jajčnikih, za boljše zdravljenje bolezni in za razvoj izobraževalnih programov za ozaveščanje javnosti in zdravnikov o raku jajčnikov.

 

Jade Yoga joga blazina Harmony Ltd. PINK (roza)

Special Breast Cancer Awareness Edition October je posebna izdaja za ozaveščanje o raku dojk. V ZDA in verjetno podobno tudi v EU, bo pribljižno 1 od 8 žensk zbolela za rakom dojk. Dobra novica je, da je trenutno v ZDA 2,5 milijona žensk preživelih z rakom dojke (podobno razmerje tudi v EU). Zato bo JadeYoga skupaj z vami prispevala 5,00 $ od vsake prodane rožnate podloge fundaciji za ozaveščanje o raku dojke (www.lbbc.org), izobraževalni in podporni organizaciji, namenjeni izboljšanju kakovosti življenja in pomoči pri nadaljnjem okrevanju ali obvladovanju bolezni.

 

Nature's Best Yoga Mat

Navodila za čiščenje Jade joga blazine

Enkrat na teden obrišite svoj blazino z vlažno krpo (samo z vodo!). Če intenzivno vadite, naredite to po vsaki uporabi. Če blazina potrebuje intenzivnejše čiščenje, priporočamo uporabo Jade čistila za čiščenje blazin. Čistilo je na rastlinski osnovi, in je posebej zasnovano za blazine za jogo iz naravne gume.

NE uporabljajte Jade blazin zunaj. Ne pustite jih sušiti zunaj. Sonce, UV svetloba lahko poškodujeta naravno gumo. NIKOLI ne uporabljajte alkohola, eteričnih olj, mila, kisa, detergentov ali drugih čistilnih sredstev za blazino Jade. Blazine NIKOLI ne perite v pralnem stroju. NIKOLI je ne sušite v sušilnem stroju.

 

Vonj po naravnem kavčuku / vonj po gumi

Blazine JadeYoga so izdelane iz naravnega kavčuka. Ta ima značilen vonj. Vonj je popolnoma neškodljiv in sčasoma izgine. Jade joga blazino redno zračite, da pospešite proces nevtralizacije vonja. Vendar bo določen vonj po gumi ostal. Običajno ta vonj vsaka oseba drugače zazna. Na splošno vonj ni proizvodna napaka ali napaka v produktu. Zato ni zajet v predmet garancije.

 

Lateks in Jade joga blazina

Čeprav so Jade joga blazine 99 % brez lateksa, saj so iz kavčukovca, so lahko v podlogah beljakovine lateksa v sledovih, zato priporočamo, da se osebe z alergijami na lateks izogibajo stiku z Jade podlogami.

 

V sodelovanju z organizacijo Trees for the future za vsako prodano blazino posadijo 1 novo drevo. Poslanstvo organizacije je izboljšati preživetje obubožanih kmetov z revitalizacijo degradiranih zemljišč.

Trees for the Future (TREES) trenutno sodeluje s tisoči kmečkih družin v devetih državah podsaharske Afrike. V več kot 30-letni zgodovini so delali po vsem svetu. V letu 2014 so svoje delo usmerili v izbrane afriške države, kjer so bili podnebni in gospodarski izzivi najbolj pereči in kjer so lahko imeli največji vpliv.

Desetletja netrajnostnih kmetijskih praks so povzročila, da so zemljišča postala degradirana in neproduktivna. Kmečke družine, ki ne morejo pridelati in prodati dovolj, da bi zadovoljile svoje najosnovnejše potrebe so bile pahnjene na rob preživetja. Z uporabo pristopa gozdnih vrtov v polsušnih državah, kot je Senegal, so dokazali, da je agrogozdarstvo rešitev za vsakega od teh izzivov, saj učinkovito odpravlja lakoto in revščino ter hkrati obnavlja zemljo in okolje.

Pogosta vprašanja o naročilu, dostavi in plačilu

Kako vam lahko pomagamo? Osnovne informacije o naročilih, plačilu, vračilu in dostavi najdete spodaj. Za vsa vprašanja, se lahko obrnete na [email protected].

Pogoji poslovanja

Kode za popust in darilne kartice

Kodo za popust ali kodo iz darilnega bona vnesete v okence za kodo, ko odložite izdelke v košarico. Predno zaključite nakup, preverite ali ste potrdili kodo in se vam je upošteval popust, ki ga prinaša koda. Kode se ne seštevajo.

Pogoji poslovanja

Plačilo

Plačilo lahko izvedete s plačilno kartico, preko paypal-a, ob dostavi ali z bančnim nakazilom na TRR podjetja. Spletna plačila so varna.

Plačila

Pošiljanje in dostava

Naročilo je običajno odpremljeno isti delovni dan, ko oddate naročilo. Izdelki, ki niso takoj na voljo, se odpremijo v nekaj delovnih dneh. Dostava naročil za območje Slovenije v vrednosti nad 40€ je brezplačna. Dostava za nižje vrednosti naročil se obračuna v višini 4€ oz. po ceniku dostavnih služb.

Dostava izdelkov

Vračilo

Kupljen izdelek lahko vrnete ali zamenjate v roku 30 dneh od dne odstopa pogodbe o nakupu. Plačilo je povrnjeno takoj, ko prejmemo vrnjen izdelek.

Vračilo izdelkov

Niste našli odgovora, ki ste ga iskali? Potrebujete pomoč pri izbiri izdelka? Pogovorite se z našim strokovnjakom. Pišite nam na [email protected] ali nas pokličite na +386 (0)40 728 330 in z veseljem bomo odgovorili na vaša vprašanja!

Podrobnosti
SKUR0021
ZnamkaJadeYoga
Teža (kg)2.200000
MaterialKavčuk (guma)
Debelinaod 3 do 5 mm
Dolžina178 cm - 185 cm
StrukturaOdprto-celična

Ocene in mnenja

Oceni izdelek. Bodi prvi!

Ocene in mnenja

Oceni izdelek. Bodi prvi!

Morda ti bo všeč

 1. vijolična
  Joga preproga ReYoga ReRug Rug
  Cena: 47,92 € Običajna cena: 59,90 €
 2. svetlo rjava
  Tulum žensko dolgo krilo
  Cena: 37,45 € Običajna cena: 74,90 €
 3. turkizna / roza
  Remat Free Soft 6mm joga blazina (183cm)
  Ocena:
  100%
  Cena: 58,90 €
 4. RDEČA / ORANŽNA
  eKo 5mm joga blazina (180 cm)
  Ocena:
  100%
  Cena: 91,76 € Običajna cena: 101,95 €
© 2024 JogaLine & Samana | Vse pravice pridržane