Izkoristite darila presenečenja v ADVENTNEM KOLEDARJU

Bolster za meditacijo ReYoga RaZafu

Na zalogi
SKU
1R019
ReYoga RaZafu bolster za meditacijo in jogo. Omogoča sproščeno sedenje v položaju lotusa, pol-lotusa ali v pozi na kolenih. Bolster, blazina za meditacijo je izdelana v Italiji. Zunanja prevleka je iz mehkega, prijetnega 100% bombaža in je pralna. Polnilo so luščine pire iz ekološke pridelave. Luščine pire naravno regulirajo temperaturo in odlično “dihajo”, ter so odporne proti pršicam.
Cena: 54,95 €

ReYoga RaZafu bolster za meditacijo in jogo. Omogoča sproščeno sedenje v položaju lotusa, pol-lotusa ali v pozi na kolenih.
Bolster, blazina za meditacijo je izdelana v Italiji. Zunanja prevleka je iz mehkega, prijetnega 100% bombaža in je pralna. Polnilo so luščine pire iz ekološke pridelave. Luščine pire naravno regulirajo temperaturo in odlično “dihajo”, ter so odporne proti pršicam.

Bolster za meditacijo in jogo ReYoga RaZafu:

  • bolster za meditacijo omogoča udobeno sedenje v položaju lotusa, pol-lotusa ali v pozi na kolenih
  • bombaž je udoben, prijeten ob stiku s kožo, a hkrati tudi trpežen
  • ob strani ima „ročaj“ za lažje prenašanje
  • zunanja prevleka: 100% pralni bombaž (z zadrgo)
  • notranja prevleka: 100% bombaž (z zadrgo)
  • polnilo: luščine pire iz ekološke pridelave (polnilo lahko odvzamete ali dodate in regulirate trdoto bolsterja
  • luščine pire naravno regulirajo temperaturo in odlično “dihajo”, ter so odporne proti pršicam
  • dimenzije: 32 cm premer x 12 cm višine
  • teža: 1.4 kg
  • Izdelano v Italiji!

Za ostale barve nam pišite na info@samana.si in vam jih dobavimo v nekaj dneh!

Ocene in mnenja

Oceni izdelek. Bodi prvi!

Pogosta vprašanja

Kako vam lahko pomagamo? Osnovne informacije o naročilih, plačilu, vračilu in dostavi najdete spodaj. Več o pogojih poslovanja.

Za vsa vprašanja, se lahko obrnete na info@jogaline.si

Kode za popust in darilne kartice

Kodo za popust ali kodo iz darilnega bona vnesete v okence za kodo, ko odložite izdelke v košarico. Predno zaključite nakup, preverite ali ste potrdili kodo in se vam je upošteval popust, ki ga prinaša koda. Kode se ne seštevajo. Več o pogojih poslovanja.

Naročilo

Naročilo izvedete z registracijo na spletni strani ali po telefonu. Naročilu sledite z vpisom v Moj račun. Več o pogojih poslovanja.

Plačilo lahko izvedete s plačilno kartico, preko paypal-a, ob dostavi ali z bančnim nakazilom na TRR podjetja. Spletna plačila so varna. Več o plačilih.

Pošiljanje in Dostava

Naročilo je običajno odpremljeno isti delovni dan, ko oddate naročilo. Izdelki, ki niso takoj na voljo, se odpremijo v nekaj delovnih dneh. Dostava naročil za območje Slovenije v vrednosti nad 40€ je brezplačna. Dostava za nižje vrednosti naročil se obračuna v višini 4€ oz. po ceniku dostavnih služb. Več o dostavi izdelkov.

Vračilo

Kupljen izdelek lahko vrnete ali zamenjate v roku 30 dneh od dne odstopa pogodbe o nakupu. Plačilo je povrnjeno takoj, ko prejmemo vrnjen izdelek. Več o vračilu izdelkov.

Niste našli odgovora, ki ste ga iskali? Potrebujete pomoč pri izbiri izdelka? Pogovorite se z našim strokovnjakom. Pišite nam na info@jogaline.si ali nas pokličite na +386 (0)40 728 330 in z veseljem bomo odgovorili na vaša vprašanja!

Ocene in mnenja

Oceni izdelek. Bodi prvi!

© 2021 JogaLine & Samana | Vse pravice pridržane