KAKO IZBRATI PRAVI BOLSTER ZA JOGO?

Natural Warm Merino moška majica

Ni na zalogi
SKU
7B120
Odlo Natural Warm Merino moška majica z dolgimi rokavi je izdelana iz 100% Merino volne. Material pri Odlo je na otip precej ''gladek'' za Merino volno (17,5 mikronska vlakan volne) in je odločna izbira tudi za občutljive na ''bodečo'' volno. Odlo Natural Warm Merino majica je odlični naravni izolator. Merino volna greje pri nižjih temeraturah in hladi pri višjih, tako da je odlična ta vse aktivnosti.

Odlo Natural Warm Merino moška majica z dolgimi rokavi je izdelana iz 100% Merino volne. Material pri Odlo je na otip precej ''gladek'' za Merino volno (17,5 mikronska vlakan volne) in je odločna izbira tudi za občutljive na ''bodečo'' volno. Odlo Natural Warm Merino majica je odlični naravni izolator. Merino volna greje pri nižjih temeraturah in hladi pri višjih, tako da je odlična za vse aktivnosti.

Podrobnosti:

 • Moška majica z dolgimi rokavi iz 100% Merino volne
 • 17,5 mikronska vlakan volne - zelo prijetna in mehka na otip, prav nič ''bodeča'' kot je volna lahko
 • Idealna za tek, pohodništvo, kolesarjenje, potovanja in vsak dan
 • Primerna za hladnejši del leta
 • Se ne navzame vonja, tudi po več dnevni nošnji
 • Utra mehka, dihajoča, udobna
 • Za vse klimatske razmere
 • Merino volna greje pri nižjih temperaturah in hladi pri višjih temperaturah (naravni izolator)
 • Po številčnih pranjih in letih uporabe je Merino volna še bolj mehka
 • Se hitro suši
 • Material: 100% Merino volna

Ocene in mnenja

Oceni izdelek. Bodi prvi!

Pogosta vprašanja

Kako vam lahko pomagamo? Osnovne informacije o naročilih, plačilu, vračilu in dostavi najdete spodaj. Več o pogojih poslovanja.

Za vsa vprašanja, se lahko obrnete na [email protected]

Kode za popust in darilne kartice

Kodo za popust ali kodo iz darilnega bona vnesete v okence za kodo, ko odložite izdelke v košarico. Predno zaključite nakup, preverite ali ste potrdili kodo in se vam je upošteval popust, ki ga prinaša koda. Kode se ne seštevajo. Več o pogojih poslovanja.

Naročilo

Naročilo izvedete z registracijo na spletni strani ali po telefonu. Naročilu sledite z vpisom v Moj račun. Več o pogojih poslovanja.

Plačilo lahko izvedete s plačilno kartico, preko paypal-a, ob dostavi ali z bančnim nakazilom na TRR podjetja. Spletna plačila so varna. Več o plačilih.

Pošiljanje in Dostava

Naročilo je običajno odpremljeno isti delovni dan, ko oddate naročilo. Izdelki, ki niso takoj na voljo, se odpremijo v nekaj delovnih dneh. Dostava naročil za območje Slovenije v vrednosti nad 40€ je brezplačna. Dostava za nižje vrednosti naročil se obračuna v višini 4€ oz. po ceniku dostavnih služb. Več o dostavi izdelkov.

Vračilo

Kupljen izdelek lahko vrnete ali zamenjate v roku 30 dneh od dne odstopa pogodbe o nakupu. Plačilo je povrnjeno takoj, ko prejmemo vrnjen izdelek. Več o vračilu izdelkov.

Niste našli odgovora, ki ste ga iskali? Potrebujete pomoč pri izbiri izdelka? Pogovorite se z našim strokovnjakom. Pišite nam na [email protected] ali nas pokličite na +386 (0)40 728 330 in z veseljem bomo odgovorili na vaša vprašanja!

Ocene in mnenja

Oceni izdelek. Bodi prvi!

Več izdelkov znamke Odlo

© 2022 JogaLine & Samana | Vse pravice pridržane