Pohištvo

Pohištvo

Lafuma Mobilier (Lafuma pohištvo) je francoska zgodba o uspehu. Sredi prejšnjega stoletja so v Fraciji v malem mestecu Anneyron začeli to zgodbo. Produkcija pohištva Lafuma je v celoti domača, vse je izdelano v Franciji. Tudi surovine so večji del lokalnega izvora. Od vsega začetka prisegajo na kvaliteto in dizajn, preprost in večen. Slog, udobje in vzdržljivost so osnovna načela oblikovanja blagovne znamke Lafuma Mobilier.


Izdelkov: 6

na stran

Izdelkov: 6

na stran

Lafuma pohištvo - od funkcionalnega pohištva za kampiranje, glampinge, stolov za reflekso terapijo, wellness pohištvo, pohištvo za domačo teraso in vrt ali velike luksuzne hotele in resorte.

Lafuma pohištvo


Na leto izdelajo več ko 600.000 kosov. Od funkcionalnega pohištva za kampiranje, glampinge, stolov za reflekso terapijo, wellness pohištvo, pohištvo za domačo teraso in vrt ali velike luksuzne hotele in resorte.


Materiali so odporni na vremenske vplive, na morsko ali bazensko vodo. Stoli so lahko tudi temeljito oblazinjeni in se v njih počutite kot na oblaku. Barve so lahko klasične, mineralne, bež, črne…in vsako sezono dodajo v linije tudi trendovske barve. Tako lahko vsak izbere po svojem okusu.

Ko pa se namestite na Lafumin stol, se preprostno čas ustavi in se prepustite uživanju. Za brezskrbno sprostitev doma ali na počitnicah. Za srečne trenutke.


Za dodatne informacije, tiskan katalog in naročila nas
kontaktirajte na e-naslov info@samana.si!
Lafuma

Lafuma mobilier - pohištvo

Od funkcionalnega pohištva za kampiranje, glampinge, stolov za reflekso terapijo, wellness pohištvo, pohištvo za domačo teraso in vrt ali velike luksuzne hotele in resorte.

Oglej si katalog
Lafuma

Lafuma mobilier - linija Privilege

Linija Privilege se ponaša z izjemno udobnimi kosi pohištva, elegantnimi linijami in odličnimi tekstilnimi vzorci. Francoska prefinjenost je tu opazna v vsej razsežnosti.

Oglej si katalog
Lafuma

Lafuma mobilier - linija Camping

Prenosno pohištvo, zloženo ima majhen volumen, razstavljeno ponudi super udobje. Za mirne, udobne, “luksuzne” počitnice v naravi.

Oglej si katalog
Lafuma

Lafuma mobilier - linija General

Sprostimo se kot v naravi tudi v urbanem okolju. Položaji stolov ponudijo telesu udobje, nakakšen antistresni položaj. Stoli za terase, vrtove, stanovanja, bazene, terapije...

Oglej si katalog