JESENSKI POPUSTI do -50%

Lafuma pohištvo katalog

Lafuma pohištvo katalog


Lafuma Mobilier (Lafuma pohištvo) je francoska zgodba o uspehu. Sredi prejšnjega stoletja so v Fraciji v malem mestecu Anneyron začeli to zgodbo. Produkcija pohištva Lafuma je v celoti domača, vse je izdelano v Franciji. Tudi surovine so večji del lokalnega izvora. Od vsega začetka prisegajo na kvaliteto in dizajn, preprost in večen. Slog, udobje in vzdržljivost so osnovna načela oblikovanja blagovne znamke Lafuma Mobilier.


kampiranje, glampinge, stolov za reflekso terapijo, wellness pohištvo, pohištvo za domačo teraso in vrt ali velike luksuzne hotele in resorte.


Materiali so odporni na vremenske vplive, na morsko ali bazensko vodo. Stoli so lahko tudi temeljito oblazinjeni in se v njih počutite kot na oblaku. Barve so lahko klasične, mineralne, bež, črne…in vsako sezono dodajo v linije tudi trendovske barve. Tako lahko vsak izbere po svojem okusu.

Ko pa se namestite na Lafumin stol, se preprostno čas ustavi in se prepustite uživanju. Za brezskrbno sprostitev doma ali na počitnicah. Za srečne trenutke.Za dodatne informacije, tiskan katalog in naročila nas kontaktirajte
na e-naslov info@samana.si!


Prelistajte katalog

Prenesi PDF katalog, 4,5 MB

© 2021 JogaLine & Samana | Vse pravice pridržane