ADVENTNI KOLEDAR - VSAK DAN NOVO PRESENEČENJE

Set žepna mala Čustvena Podpora

Na zalogi
SKU
WM025--------

Set žepna mala Čustvena Podpora je škatlica z žepno malo, kristalom kamene strele v obliki srca in palo santo palčko. Žepna mala nosi 27 kroglic kristala mavričnega mesečevega kamna in kristalnega kremena ter lesa sandalovine.

Cena: 90,00 € Običajna cena: 120,00 €

Pura Vida - Buy 4 GET the cheapest FREE

Set žepna mala Čustvena Podpora je škatlica z žepno malo, kristalom kamene strele v obliki srca in palo santo palčko. Škatlica je ustvarjena z namenom, da se posvetimo sebi in si ustvarimo svoj ritual, ki nas bo vedno pomiril in v naše življenje vnesel občutek notranjega miru, umirjenosti in jasnosti.

Žepna mala je iz 2 različnih kristalov in lesa sandalovine. Vsak kristal nosi svojo kvaliteto in nudi podporo. Z nošnjo Male ali njeno uporabo pri meditaciji ali držanju v dlaneh, se povežemo s kvaliteto kristala.

Žepna mala nosi 27 kroglic kristala mavričnega mesečevega kamna in kristalnega kremena ter lesa sandalovine ki so nanizani na svileno nit. Mala je pred oddajo očiščena, napolnjena z energijo in pripravljena za uporabo. Mala je ustvarjena z namenom, da nudi podporo na življenjski poti, pri razvoju in spremembah na vseh področjih.

Set žepna mala Čustvena Podpora White Moon Malas

 • set vsebuje žepno malo, kristal kamene strele v obliki srca in palo santo palčko
 • ustvarjena z namenom, da se posvetimo sebi in si ustvarimo svoj ritual
 • ritual, ki nas bo pomiril in v naše življenje vnesel občutek notranjega miru, umirjenosti in jasnosti
 • žepna mala nosi 27 kroglic kristala mavričnega mesečevega kamna in kristalnega kremena ter lesa sandalovine
 • kristali in les so nanizani je na svileno nit
 • Mala se uporablja kot meditacijski pripomoček, amulet, nakit
 • ročno izdelano v Sloveniji
 • shranjena v darilno škatlico
 • primerna za darilo

Malo lahko jo nosimo kot modni dodatek ali uporabljamo kot pripomoček, ki nam pomaga pri vsakodnevnem umirjanju, v meditaciji, oziroma ponavljanju manter - vsaka kroglica predstavlja eno ponovitev mantre / afirmacije ali v pranajami (dihalni tehniki), kjer vsaka kroglica predstavlja en dih (vdih/izdih).

Set žepna mala Čustvena Podpora je sestavljena:

 • Mavrični MESEČEV KAMEN je belosrebrni kamen, ki špvećuje materinski nagon. Umirja živčno napetost in pomaga premagovati strah. Posebno veliko moč ima v času polne lune in takrat ga ni dobro preveč izpostaviti. Pomaga tudi pri uravnavanj uprebave, odganjanju nočnih mor,...
 • Kristal Kamena strela v obliki srca prinaša: jasnost, zdravljenje, očiščevanje, ravnovesje, sprememba
 • Palo santo palčka je namenjena za čiščenje negativnih energij, male, kristalov.
 • Les sandalovine - Drevo Santalum album L. (santalovec) je avtohtona vrsta v Vzhodni Indiji, Maleziji. Do 10 metrov visoko drevo, ki zeleni in cveti celo leto in ni izbirčno glede prostora, kje bo raslo. Njen les morda še bolj intenzivno diši, če raste na čim bolj suhih in pustih krajih. Veliko usnjato listje spominja na lovorove liste. Na konicah vej so grozdi s cvetovi, ki imajo večinoma štiri liste in so brez vonja. Ko vzcvetijo, so rumene barve, nato pa se postopoma obarvajo intenzivno rdeče. Sandalovina se tradicionalno uporablja za parfume, kadilo in nakit, pohištvo, v Indiji pa ga že stoletja zaradi izjemnih učinkov, uporabljajo kot tradicionalno ajurvedsko zdravilo. Sandalovino najdemo v enem najstarejših vedskih spisov hinduizma, Nirukti. Veljal je za božanski les, ki se uporablja za rezbarjenje in gradnjo templjev, idolov, verskih kipov in duhovnih orodij; za katere je znano, da ostanejo dišeče desetletja ali dlje.


WHITE MOON Male in Zapestnice

Vsak izdelek je ustvarjen z veliko pozornosti in ljubezni. Ustvarjeni so z namenom, da nudijo podporo na življenjski poti, pri razvoju in spremembah na vseh področjih.

Ustvarjeni so iz različnih kristalov, pri čemer vsak nosi svojo kvaliteto in nudi podporo. Z nošnjo ali uporabo Male (ali Zapestnice) – pri meditaciji ali le držanju v dlaneh, se povežemo s kvalitetami kristala oz. kristalov. Vsaka Mala vsebuje 108 kroglic kristalov, pri čemer so pogosto med 27, 54 in 81 kroglico dodani presledki - manjše kroglice ali drugačni kristali. Kristali so nanizani na kvalitetno svileno vrvico. Zapestnica nosi število kristalnih kroglic glede na velikost zapestja.

Vsaka Mala (ali Zapestnica) je skrbno zavita v lično in varno darilno škatlico. Priložena so navodila in opisi vsakega kristala, ki ga nosi izbrana Mala (ali Zapestnica). Pred oddajo je vsak izdelek očiščen, napolnjen z energijo in pripravljen za uporabo. Vsi izdelki so ročno narejeni iz visoko kvalitetnih kristalov.

Kako izbrati svojo Malo, zapestnico?

Izbira Male (ali Zapestnice) naj bo sproščen, miren in poseben proces. Prisluhni sebi, svoji intuiciji, izberi tisto, ki te povabi in prepriča s svojo energijo. Zaupaj in se poveži s svojo notranjostjo.

Kako izbrati Malo, zapestnico kot darilo?

Globoko vdihni in prisluhni, kaj bi podprlo in navdihnilo osebo, ki ji namenjaš Malo (ali Zapestnico). Pomembno je, da osebo poznaš ali veš, zakaj bi ji želel-a podariti takšno darilo.

Navodila za merjenje obsega zapestja

Obseg zapestja izmeriš z vrvico ali šiviljskim metrom. Oviješ jo okrog zapestja nad kostjo zapestja. Ne dodajaš dolžine, podaš točno dolžino in sporočiš ali želiš bolj ohlapno ali ne.

Možnosti menjave ali vračila

Vračila so možna v 14 dneh po prejemu. Vrnjen izdelek mora biti nepoškodovan, v originalni embalaži, z originalnimi oznakami in brez znakov uporabe. V nasprotnem primeru, se vračilo ali menjava zavrne. Stroški vračila niso vključeni.

Možnosti popravila

V primeru napak ali poškodb po uporabi Male (ali Zapestnice), se izdelek lahko brezplačno popravi v roku 60 dni. Po tem času se popravilo zaračuna glede na poškodbo.

White Moon male jogijska ogrlica, zapestnice, energijski seti

Ocene in mnenja

Oceni izdelek. Bodi prvi!

Pogosta vprašanja o naročilu, dostavi in plačilu

Kako vam lahko pomagamo? Osnovne informacije o naročilih, plačilu, vračilu in dostavi najdete spodaj. Za vsa vprašanja, se lahko obrnete na info@jogaline.si.

Pogoji poslovanja

Kode za popust in darilne kartice

Kodo za popust ali kodo iz darilnega bona vnesete v okence za kodo, ko odložite izdelke v košarico. Predno zaključite nakup, preverite ali ste potrdili kodo in se vam je upošteval popust, ki ga prinaša koda. Kode se ne seštevajo.

Pogoji poslovanja

Plačilo

Plačilo lahko izvedete s plačilno kartico, preko paypal-a, ob dostavi ali z bančnim nakazilom na TRR podjetja. Spletna plačila so varna.

Plačila

Pošiljanje in dostava

Naročilo je običajno odpremljeno isti delovni dan, ko oddate naročilo. Izdelki, ki niso takoj na voljo, se odpremijo v nekaj delovnih dneh. Dostava naročil za območje Slovenije v vrednosti nad 40€ je brezplačna. Dostava za nižje vrednosti naročil se obračuna v višini 4€ oz. po ceniku dostavnih služb.

Dostava izdelkov

Vračilo

Kupljen izdelek lahko vrnete ali zamenjate v roku 30 dneh od dne odstopa pogodbe o nakupu. Plačilo je povrnjeno takoj, ko prejmemo vrnjen izdelek.

Vračilo izdelkov

Niste našli odgovora, ki ste ga iskali? Potrebujete pomoč pri izbiri izdelka? Pogovorite se z našim strokovnjakom. Pišite nam na info@jogaline.si ali nas pokličite na +386 (0)40 728 330 in z veseljem bomo odgovorili na vaša vprašanja!

Podrobnosti
SKUWM025--------
ZnamkaWhite Moon Malas
Teža (kg)0.100000

Ocene in mnenja

Oceni izdelek. Bodi prvi!

Več izdelkov znamke White Moon Malas

 1. Jogijski nakit, verižica Mala Joy - Veselje
  Jogijski nakit, verižica Mala Joy - Veselje
  Cena: 183,20 € Običajna cena: 229,00 €
 2. Set žepna mala Pogum
  Set žepna mala Pogum
  Cena: 90,00 € Običajna cena: 120,00 €
 3. Set žepna mala Ljubezen
  Set žepna mala Ljubezen
  Cena: 108,80 € Običajna cena: 136,00 €
 4. Zapestnica Hope
  Zapestnica Hope
  Cena: 67,20 € Običajna cena: 84,00 €
 5. Zapestnica Love
  Zapestnica Love
  Cena: 66,40 € Običajna cena: 83,00 €

Morda ti bo všeč

© 2023 JogaLine & Samana | Vse pravice pridržane