KAJ JE JOGA? KAKO PRIČETI Z JOGO?

Soul

Kaj je peštemalka?

Peštemalka za turške hamame, ruta v Franciji in Tuniziji, sarong, kikoy. Je tradicionalna brisača, ki se uporablja v turških kopelih. V Grčiji peštemal ali makropetsa so poimenovali brisače, tkane v hišnih statvah za gospodinjske potrebe.

Ena brisača za ves svet! Kakovost in izdelava se harmonično ujema z modo.

Uporaba

Spa, plaža, hamam, savna, joga, telovadnica, piknik, potovalna brisača, jahta, pokrivalo za plažo,...uporabite ga lahko tudi kot namizni prt ali krpo. Ta večnamenska brisača se lahko uporablja tudi kot sarong, šal, ... In številne druge možnosti uporabe. Uporabite svojo domišljijo.

Peštemalka je eno najbolj uporabnih in NAJBOLJŠIH DARIL za družino in prijatelje!!!

Peštemalke Soul

Peštemalke niso klasične brisače iz frotirja, pa  čeprav so prav tako vpojne. Peštemalka je brisača, ki se v Turčiji uporablja za hamam (turško savno, spa) ali kot pregrinjalo za posteljo, zofo in to že stoletja.

Tkane so zelo tesno, gosto, zato so izjemno močne in vzdržljive. Imajo stilsko ročno izdelane resice, zaradi katerih so videti elegantnejše in hkrati bolj tradicionalno. Ker so peštemalke tkane »ravno«, so lahke in zavzamejo zelo malo prostora, zaradi česar so popoln sopotnik na naših popotovanjih. So idealne za naše naslednje počitnice, lahko jih zvijete in tako so idealno pakirane, se ne mečkajo in res zasedejo zelo malo prostora.

Svojo peštemalko lahko nosimo kot pareo ob bazenu ali na plaži. Lahko jo nosimo ogrnjeno čez rame ali jo ovijemo okoli telesa - tako nas hkrati ščiti pred sončnimi žarki in ob večernem hladu ovije v topel objem. Na tak način je peštemalka priljubljena pri ženskah in tudi moških. Na plažah St. Tropeza in Cannesa so opazili marsikatero zvezdo, ki jo je nosila (pomislite na Jennifer Aniston, Stevena Spielberga, Roberta De Nira in Demi Moore). Je zelo laheka in zračna ter »se odlično počuti na vaši koži«!

Mnogi jo uporabljajo kot hišni tekstil (home decor). Kot so namizni prt, pregrinjala za zofe, postelje,... Odlična je kot piknik odeja!

Pri jogi in meditaciji jo lahko uporabljate kot odejo za savasano, kot meditacijski šal. Lahko jo zvijete in si z njo podprete v asani.

Prepričajte se sami, zakaj je pravljični peshtemal že stoletja priljubljen po vsem svetu.
© 2024 JogaLine & Samana | Vse pravice pridržane