POLETNA RAZPRODAJA do -50%

Športno plezanje prilagojeno posamezniku ali paru!

Zakaj plezati z nami?

Tečajev športnega plezanja je pri nas precej. Običajno je to plezanje v skupini, plezanje na umetnih stenah in obisk ali dva naravnega plezališča. In vse to z v naprej dogovorjenimi termini.

A pri vseh obveznostih v življenju, se nam velikokrat ne uspe udeležiti vadbe, tečaja ob dnevih in urah, katere so domenjene za nekaj mesecev vnaprej. Poleg tega se pri skupinskem plezanju inštruktor, trener ne more posvetiti vsakemu posamezniku dovolj in tako je napredek omejen. Da ne omenimo prihoda desetih, petnajstih ljudi v naravno plezališče. Ogromna obremenitev za okolje, za naravo in tudi za vse prisotne v plezališču.

Torej - z nami greste lahko plezati katerikoli dan v tednu. To izberete vi!

Lokacijo izberemo skupaj, glede na letni čas, glede na vremensko napoved in glede na vaše plezalne izkušnje in želje.
Vedno bomo izbrali plezališče katero ni preobremenjeno z ljudmi!

Nudimo vam pravo plezalno izkušnjo, katera vam bo ostala v vašem srcu!

Za vso opremo poskrbimo mi!

Cena za plezalni dan (1-3 osebe): 180,00 Eur

Pošlji prijavo na e-mail:info@samana.si

Če se želite preizkusiti v dolgih, večraztežajnih smereh športno plezalnega tipa ali pa izkusiti alpinizem, plezanje v hribih– tudi takšno izkušnjo lahko dobite pri nas.

Seveda še pomembna informacija – kdo so naši plezalni inštruktorji. Prav vsi so/smo z dolgoletnimi izkušnjami tako z naravnimi kot umetnimi grifi. Z ogromno obiski vseh mogočih plezališč - od prelepe Gorenjske do čudovite oranžne skale na Primorskem, hladne doline reke Soče in področij v vzhodni Sloveniji. Dobro poznana so nam tudi plezališča v sosednjih državah.

Ekipa:

Srečo Rehberger

Srečo Rehberger

Legenda slovenskega športnega plezanja. Seveda tudi inštruktor. Zgotovo ni plezalca/plezalke pri nas, kateri ne bi poznal njegovih vzponov. Še po več kot 30 letih je mnogim velikim vzor in še vedno se najde smer, katera nima ponovitve. Toliko plezalnih “kilometrov” iz domačih in tujih smereh ima le malokdo in to se krepko odraža v njegovem plezanju ter podajanju znanja v svetu vertikale. Zgodba njegovega življenja in dar pripovedovanja bosta popestrila odmore med plezanjem. Tako bo dan z njim strokovno izjemen, hkrati pa sproščujoč in zabaven. Bogatejši boste za marsikatero življenjsko modrost ali resnico!

Žiga Šter

Žiga Šter

Več kot dvajset let izkušenj na področju alpinizma, športnega plezanja, odpravarstva in strokovnega dela z ljudmi. Je član Združenja gorskih vodnikov Slovenije, inštruktor alpinizma in inštruktor  športnega plezanja. Njegovo zaupanje vase je nalezljivo. Ima tisto redko sposobnost, da se ljudje ob njem počutijo sposobni narediti "vse". Njegovo spodbujanje in "stalni nasmeh" vam da občutek, da beseda živčnost ne obstaja. Žiga je oseba ob kateri se boste dobro počutili in uživali lepotah skalnega sveta.

Katja Planinc

Katja Planinc

Njena plezalna pot je kljub njeni mladosti zelo dolga in pestra. Od tekmovalnega plezanja tako na državni ravni kot na svetovni, pa do odličnih vzponov v skali. Svoji ljubezni, plezanju, je dodala še eno strast – jogo. Kot inštruktorica športnega plezanja ima že precej izkušenj s treningi mlajših kategorij tekmovalcev. Tako plezanje kot jogo pa z velikim nasmeškom širi tudi med malce starejšo populacijo. Njene temne očke in velik nasmeh vas bosta prepričala, da je mogoče prav vse! Popeljala vas bo na pot odlične fizične pripravljenost, lahkotnega gibanja in neustavljive volje po doseči več.

Vanja Eržen

Vanja Eržen

Inštruktorica športnega plezanja. S plezanjem se ukvarja od malih nog in ogromno časa je namenila tudi vzgoji in treningom mladih na tem področju. Njeno življeneje se vseskozi vrti okrog plezanja, tako v prostem času, kot poslu. V zadnjih letih pa se ji je življenje “obrnilo na glavo” tudi z jogo. Zagnanost in natančnost, hkrati pa trdo delo ter srčnost se pri njen ne izključujejo, ampak so njen recept za uspeh.

Več informacij

Samana trgovina, zastopstvo d.o.o.
Britof 27
4000 Kranj, Slovenija 46.247352 14.361556

Tel.: 040 728 330, pon. – pet. 8:00 – 15:00
Tel.: 04 20 14 878
E-mail:info@samana.si


Preberite si več

Kakšno oblačilo nosiš?

Vse, kar potrebuješ vedeti o tekstilnih vlaknih in materialih. Izbiraj varno in kvalitetno zase in za okolje.

Kakšno oblačilo nosiš?

Poglej več

Mini vodič po stilih joge

Katera joga je zame? Vsak stil joge prinese pozitivne učinke. Izberi sebi primerno.

Mini vodič po stilih joge

Poglej več

Joga za aktivne

Joga kot super dopolnilo pohodnikom, plezalcem, kolesarjem.

Joga za aktivne

Poglej več

 

Kako izbrati joga blazino

Iščete joga blazino in niste prepričani, katera je prava za vas? Joga blazine/podloge so iz različnih materialov, različnih dimenzij ter različnih cenovnih razredov... Vsaka ima svoj namen. In vsak stil joge ima svoje specifike. Za vas smo pripravili informativni vodič, ki vam bo pomagal izbrati najustreznejšo joga blazino; vašo sopotnico za vadbo.

Kako izbrati joga blazino

© 2021 JogaLine & Samana | Vse pravice pridržane