KAKO IZBRATI PRAVI BOLSTER ZA JOGO?

Set žepna mala Notranji mir

Na zalogi
SKU
WM026--------

Set žepna mala Notranji mir je škatlica z žepno malokristalom kamene strele v obliki srca in palo santo palčko. Škatlica je ustvarjena z namenom, da se posvetimo sebi in si ustvarimo svoj ritual, ki nas bo vedno pomiril in v naše življenje vnesel občutek notranjega miru, umirjenosti in jasnosti. Žepna mala nosi 27 kroglic žadeita in kristalnega kremena ter lesa kleka (Thuja wood), ki so nanizani na svileno nit. Mala je pred oddajo očiščena, napolnjena z energijo in pripravljena za uporabo. Mala je ustvarjena z namenom, da nudi podporo na življenjski poti, pri razvoju in spremembah na vseh področjih.

Cena: 90,00 € Običajna cena: 120,00 €

Set žepna mala Notranji mir je škatlica z žepno malokristalom kamene strele v obliki srca in palo santo palčko. Škatlica je ustvarjena z namenom, da se posvetimo sebi in si ustvarimo svoj ritual, ki nas bo vedno pomiril in v naše življenje vnesel občutek notranjega miru, umirjenosti in jasnosti.

Žepna mala je iz 2 različnih kristalov in lesa sandalovine. Vsak kristal nosi svojo kvaliteto in nudi podporo. Z nošnjo Male ali njeno uporabo pri meditaciji ali držanju v dlaneh, se povežemo s kvaliteto kristala.

Žepna mala nosi 27 kroglic žadeita in kristalnega kremena ter lesa kleka (Thuja wood), ki so nanizani na svileno nit. Mala je pred oddajo očiščena, napolnjena z energijo in pripravljena za uporabo. Mala je ustvarjena z namenom, da nudi podporo na življenjski poti, pri razvoju in spremembah na vseh področjih.

Set žepna mala Notranji mir

 • set vsebuje žepno malokristal kamene strele v obliki srca in palo santo palčko
 • ustvarjena z namenom, da se posvetimo sebi in si ustvarimo svoj ritual
 • ritual, ki nas bo pomiril in v naše življenje vnesel občutek notranjega miru, umirjenosti in jasnosti
 • žepna mala nosi 27 kroglic žadeita in kristalnega kremena ter lesa kleka (Thuja wood), ki so nanizani je na svileno nit
 • Mala se uporablja kot meditacijski pripomoček, amulet, nakit
 • ročno izdelano v Sloveniji
 • shranjena v darilno škatlico
 • primerna za darilo

 

Malo lahko jo nosimo kot modni dodatek ali uporabljamo kot pripomoček, ki nam pomaga pri vsakodnevnem umirjanju, v meditaciji, oziroma ponavljanju manter - vsaka kroglica predstavlja eno ponovitev mantre / afirmacije ali v pranajami (dihalni tehniki), kjer vsaka kroglica predstavlja en dih (vdih/izdih).

Set žepna mala Notranji mir je sestavljena:

 • Kristal Žadeit je stabilizacijski kristal s pozitivno energijo. Krepi živčni sistem, nadledvično žlezo, vranico,... Krepi intuicijo. Prinaša notranji mir, modrost, duhovno ozaveščanje, tudi poslovno uspešnost in bogastvo.
 • Kristal Kamena strela v obliki srca prinaša: jasnost, zdravljenje, očiščevanje, ravnovesje, sprememba. Je eden najmočnejših kristalov in se lepo ujema z drugimi in deluje tako, da poveča delovanje drugih kristalov.
 • Thuja wood – klek: iglavec, zimzeleno drevo, spada v vrsto cipresovk. Les je lahek in zelo aromatičen. Pomaga pri stresu in nas usmerja proti sreči.
 • Palo santo palčka je namenjena za čiščenje negativnih energij, male, kristalov.

Ocene in mnenja

Oceni izdelek. Bodi prvi!

Pogosta vprašanja

Kako vam lahko pomagamo? Osnovne informacije o naročilih, plačilu, vračilu in dostavi najdete spodaj. Več o pogojih poslovanja.

Za vsa vprašanja, se lahko obrnete na [email protected]

Kode za popust in darilne kartice

Kodo za popust ali kodo iz darilnega bona vnesete v okence za kodo, ko odložite izdelke v košarico. Predno zaključite nakup, preverite ali ste potrdili kodo in se vam je upošteval popust, ki ga prinaša koda. Kode se ne seštevajo. Več o pogojih poslovanja.

Naročilo

Naročilo izvedete z registracijo na spletni strani ali po telefonu. Naročilu sledite z vpisom v Moj račun. Več o pogojih poslovanja.

Plačilo lahko izvedete s plačilno kartico, preko paypal-a, ob dostavi ali z bančnim nakazilom na TRR podjetja. Spletna plačila so varna. Več o plačilih.

Pošiljanje in Dostava

Naročilo je običajno odpremljeno isti delovni dan, ko oddate naročilo. Izdelki, ki niso takoj na voljo, se odpremijo v nekaj delovnih dneh. Dostava naročil za območje Slovenije v vrednosti nad 40€ je brezplačna. Dostava za nižje vrednosti naročil se obračuna v višini 4€ oz. po ceniku dostavnih služb. Več o dostavi izdelkov.

Vračilo

Kupljen izdelek lahko vrnete ali zamenjate v roku 30 dneh od dne odstopa pogodbe o nakupu. Plačilo je povrnjeno takoj, ko prejmemo vrnjen izdelek. Več o vračilu izdelkov.

Niste našli odgovora, ki ste ga iskali? Potrebujete pomoč pri izbiri izdelka? Pogovorite se z našim strokovnjakom. Pišite nam na [email protected] ali nas pokličite na +386 (0)40 728 330 in z veseljem bomo odgovorili na vaša vprašanja!

Ocene in mnenja

Oceni izdelek. Bodi prvi!

Več izdelkov znamke White Moon Malas

 1. Set žepna mala Veselje
  Set žepna mala Veselje
  Cena: 90,00 € Običajna cena: 120,00 €
 2. Set žepna mala Pogum
  Set žepna mala Pogum
  Cena: 90,00 € Običajna cena: 120,00 €
 3. Zapestnica Črni Oniks White Moon Malas
  Zapestnica Črni Oniks White Moon Malas
  Cena: 67,20 € Običajna cena: 84,00 €
 4. Zapestnica Amazonit White Moon Malas
  Zapestnica Amazonit White Moon Malas
  Cena: 67,20 € Običajna cena: 84,00 €
 5. Set žepna mala Čustvena Podpora
  Set žepna mala Čustvena Podpora
  Cena: 90,00 € Običajna cena: 120,00 €
 6. Set žepna mala Zadovoljstvo
  Set žepna mala Zadovoljstvo
  Cena: 90,00 € Običajna cena: 120,00 €
© 2022 JogaLine & Samana | Vse pravice pridržane