KAKO IZBRATI PRAVI BOLSTER ZA JOGO?

Pulover Alo Yoga Muse V-neck

Na zalogi
SKU
1A044

Oblačilo, v katerem boste želele biti ves čas. Favorit Alo Yoge. Oblikovan za maksimalno udobje – izdelan je iz mehko brušene rebraste tkanine in sproščenega kroja.

Cena: 71,92 € Običajna cena: 89,90 €

Alo Yoga Muse V-neck pulover za prosti čas, vadbo in potep po mestu. Oblačilo, v katerem boste želele biti ves čas. Oblikovan za maksimalno udobje – izdelan je iz mehko brušene rebraste tkanine in sproščenega kroja.

Favorit Alo Yoge. Si želite je Muse hlače in sestaviti čudovit set?

Pulover Alo Yoga Muse V-neck za prosti čas

  • pulover za prosti čas ali kar za vsak dan
  • izdelan iz mehke in rebraste tkanine
  • sproščen kroj, crop
  • material: 74% poliester, 24% rayon, 5% elastan

Več o znamki Alo Yoga


Ocene in mnenja

Oceni izdelek. Bodi prvi!

Pogosta vprašanja

Kako vam lahko pomagamo? Osnovne informacije o naročilih, plačilu, vračilu in dostavi najdete spodaj. Več o pogojih poslovanja.

Za vsa vprašanja, se lahko obrnete na [email protected]

Kode za popust in darilne kartice

Kodo za popust ali kodo iz darilnega bona vnesete v okence za kodo, ko odložite izdelke v košarico. Predno zaključite nakup, preverite ali ste potrdili kodo in se vam je upošteval popust, ki ga prinaša koda. Kode se ne seštevajo. Več o pogojih poslovanja.

Naročilo

Naročilo izvedete z registracijo na spletni strani ali po telefonu. Naročilu sledite z vpisom v Moj račun. Več o pogojih poslovanja.

Plačilo lahko izvedete s plačilno kartico, preko paypal-a, ob dostavi ali z bančnim nakazilom na TRR podjetja. Spletna plačila so varna. Več o plačilih.

Pošiljanje in Dostava

Naročilo je običajno odpremljeno isti delovni dan, ko oddate naročilo. Izdelki, ki niso takoj na voljo, se odpremijo v nekaj delovnih dneh. Dostava naročil za območje Slovenije v vrednosti nad 40€ je brezplačna. Dostava za nižje vrednosti naročil se obračuna v višini 4€ oz. po ceniku dostavnih služb. Več o dostavi izdelkov.

Vračilo

Kupljen izdelek lahko vrnete ali zamenjate v roku 30 dneh od dne odstopa pogodbe o nakupu. Plačilo je povrnjeno takoj, ko prejmemo vrnjen izdelek. Več o vračilu izdelkov.

Niste našli odgovora, ki ste ga iskali? Potrebujete pomoč pri izbiri izdelka? Pogovorite se z našim strokovnjakom. Pišite nam na [email protected] ali nas pokličite na +386 (0)40 728 330 in z veseljem bomo odgovorili na vaša vprašanja!

Ocene in mnenja

Oceni izdelek. Bodi prvi!

© 2022 JogaLine & Samana | Vse pravice pridržane