KAJ JE JOGA? KAKO PRIČETI Z JOGO?

Mizu

Poglej kot

36 izdelkov

Filtri
  • Položaj
  • Ime izdelka
  • Cena
Položaj
  1. Čutara M8 Mizu, 800 ml
    Cena: 15,37 € Običajna cena: 21,95 €
  2. Termovka S6, 610 ml
    Ocena:
    100%
    Cena: 30,36 € Običajna cena: 37,95 €
  3. Termovka V8, 750 ml
    Ocena:
    100%
    Cena: 34,36 € Običajna cena: 42,95 €
  4. Čutara za vodo M5, 530 ml
    Cena: 18,36 € Običajna cena: 22,95 €
  5. Lonček za kavo, smoothie Tumbler 16, 450 ml
    Cena: 25,46 € Običajna cena: 29,95 €
  6. Slamica iz nerjavečega jekla
    Cena: 2,07 € Običajna cena: 2,95 €
  7. Manjša termovka Mizu V6, 570 ml
    Cena: 20,97 € Običajna cena: 34,95 €
  8. Termo steklenica Mizu d7, 640 ml
    Ocena:
    100%
    Cena: 24,98 € Običajna cena: 49,95 €
  9. Mizu pokrovček Sport Cup
    Cena: 4,76 € Običajna cena: 5,95 €
  10. Jedilni pribor Mizu Outdoor
    Ocena:
    100%
    Cena: 14,36 €
  11. Jedilni pribor Urban Cutlery set
    Ocena:
    100%
    Cena: 23,96 € Običajna cena: 29,95 €
  12. Lonček za na pot iz keramike Tumbler 16
    Cena: 29,71 € Običajna cena: 34,95 €
  13. Termo keramični lonček Mizu Wine Tumbler
    Cena: 23,96 € Običajna cena: 29,95 €
  14. Lonček za kavo za na pot Tumbler 10 Mizu
    Cena: 23,76 € Običajna cena: 27,95 €
  15. Termo lonček Mizu Wine Tumbler
    Cena: 23,76 € Običajna cena: 27,95 €
  16. Termo lonček Mizu V5 Coffee lid NEW
    Ocena:
    100%
    Cena: 31,96 € Običajna cena: 39,95 €
36
  • 36
  • Vse
na stran

Izberite izdelke za večkratno uporabo! Mizu čutare, termovke

Ustanovitelj MIZU Life je profesionalni deskar na snegu Jussi Oksanen, ki je iz želje po ohranjanju čiste narave in po zmanjševanju rabe plastike za enkratno uporabo, oblikoval visokokvalitetne in trpežne izdelke za pitje - čutare, termovke, lončki ter druge uporabne pripomočke – pribor, filter za vodo. Vsi so izdelani iz visokokakovostnega nerjavečega (kuhinjskega) jekla (glavni deli) in iz silikona/PP5/najlona (dodatki in manjši deli) - 100% brez BPA in brez toksičnih barvil. Vsi so primerni za reciklažo.

Njihova inovacija so prenosljivi filtri za vodo 360.  Edinstveni produkt z nano tehnologijo, ki se enostavno pritrdi na čutaro in omogoči pitno vodo iz jezer, rek ali drugih vodnih virov ter očisti 99.9% patogenih elementov v vodi (virusi, bakterije, paraziti, toksini). Podjetje poleg okolju prijaznih izdelkov namenja del dobička okoljevarstvenim organizacijam.

ENJOY THE JOURNEY, LEAVE NOTHING BEHIND

Uživajte v življenju, pojdite naprej, zrite v prihodnost, odkrivajte nove poti in poskrbite, da preteklost ne hodi za vami. “Počistite” svoje stvari, tako tiste neoprejemljive kot povsem dobesedno – počistite vse smeti. Pravzaprav je precej težko zgornji slogan pravilno zapisati v slovenščini, a verjetno ga razumete. Vsak malce drugače, kar je povsem v redu. Preprost slogan, kateri pa pove tako veliko!

Mizu čutare, termovke, jedilni pribor, lončki, filtri za vodo

MIZU

Zato je gonilni slogan znamke Mizu veliko več kot le slogan. Poganja naprej podjetje in vse vključene. Tudi nas, ki smo v letu 2019 postali del njihove družine in predstavljamo njihove ideje in produkte na naših tleh. Na preprost način nas opominjajo, da je mogoče porabo plastike močno zmanjšati.Vsak izdelek v liniji izdelkov Mizu je zasnovan tako, da ponuja večkratno uporabo za izdelke, katere imamo običajno za enkratno uporabo!

Pri Mizu-ju so sredotočeni na osnovni vzrok težave. Zavzemajo se za zmanjšanje proizvodnje izdelkov za enkratno uporabo. Nudijo nam kakovostne in izjemno oblikovane izdelke za večkratno uporabo. Najbolj „zeleni“ modni dodatek, home decor! Poleg tega so tesno povezani z mnogimi organizacijami, fundacijami za čistejšo prihodnost.

Mizu sodeluje, podpira in donira organizacijam na področju ekologije. Nekatere neposredno delujejo na področju ohranjanja narave, predvsem oceanov, morij, rek,... druge organizacije preko izobraževanj poizkušajo dvigniti zavedanje o pomembnosti čistega okolja.

Mizu je osredotočen na osnovni vzrok težave, ki se zavzema za zmanjšanje začetne proizvodnje izdelkov za enkratno uporabo z zagotavljanjem kakovostnih in lepo oblikovanih alternativ.
Prihodnost se začne tukaj!

Fundacija surferja Rob Machado je osredotočena na izobraževanju otrok o problematiki plastike v oceanih. Stremijo k tem, da bi mladi videli, da imajo možnost in moč prispevati k zmanjšanju plastike v okolju. Spodbuja trajnostne odločitve, v domačem okolju in majhnih skupnostih. Od pridelave domače hrane na domačem vrtu pa do čiščenja oceanov. Tudi majhni koraki so pomembni in na koncu prav ti naredijo veliko.

Podobno deluje organizacija priznane SUP prvakine Sonni Honscheid in projekta Trash Hero. Zmanjšatje odpadke, poskrbite za reciklažo in zmanjšajte porabo plasite. Veliko lahko naredimo sami!
Na seznamu so še: Waves for Water, Charity Water, Give Clean Water, SIMA in Wildcoast. Ter seveda: 1% FOR THE PLANET!

Organizacijo 1% FOR THE PLANET sta leta 2002 ustanovila Yvon Chouinard, ustanovitelj Patagonije, in Craig Mathews, ustanovitelj Blue Ribbon Flies. Danes je ta organizacija mreža več kot 1400 podjetij, z več sto posameznimi člani in tisoč neprofitnimi partnerji v več kot 60 državah. Je globalno gibanje, ki navdihuje podjetja in posameznike, da podpirajo okoljske rešitve z letnim članstvom in vsakodnevnimi akcijami. Organizacija svetuje pri načrtovanju strategij, iskanju donacij in samimi donacijami. Več kot 225 milijonov dolarjev je bilo podarjenih / namenjenih za okoljske neprofitne organizacije.

Vizija – vsi skupaj za naš planet.
Misija – mi prispevamo denar in „pametna“ podjetja, za pametna dejanja.

Majhni koraki so tisti, ki štejejo. In prav vsak izmed nas lahko prispeva k čistejšemu okolju. Preverite kako lahko prav vsak dan prispevate tudi sami!

Mizu izdelki za boljši jutri

Jedilni pribor

Priročno shranjen v majhni neoprenski vrečici je lahko vedno z nami. Prav v vsaki torbici je prostor zanj. Tako lahko uživamo v obroku s pravim jedilnim priborom iz vrhunskega kuhinjskega jekla. Luksuznega izgled, seveda. Priloženi sta še paličici za užitke v azijski kuhinji. Pika na i je slamica iz kuhinjskega jekla in silikona. Ko ob večeru uživate v koktailu na mestni ulici – bodite zvezde in natakarju recite, da ne potrebujete plastične slamice – imate pri roki ekološko čisto in po izgledu trendy slamico.

Čutare in termoske

različnih volumnov, oblik in barv. Zagotovo prav vsak najde svojo najljubšo.

  • Serija M nam ponudi “single wall” čutare - lahke, trpežne čutare. Serija S s termo čutarama, kateri slovita po svoji dovršeni, minimalistični obliki, in odličnim izolativnim lastnostim – manj je več!Najbolj prodajani sta M8 (800 ml) in M5 (530 ml). In Čutara za vodo s pokrovčkom M9 820 ml za uporabo s filtrom.
  • Serija S je vitka in elegantna. Termo čutari S6 (570 ml) in S4 (415 ml) poleg izjemnih izolativnih lastnosti nudita najlepši dizajn. Preprosti, v super barvah, zanjo in zanj!
  • Serija V nam nudi termo čutari V8 (750 ml) in V6 (570 ml) v povsem jekleni izvedbi – tudi pokrovček je v celoti iz kuhinjskega jekla in nekaj ostalih modelov s širšo odprtino, zaradi česar nam lahko manjše čutare služijo tudi kot posoda za hrano. Največja V20 ima volumen za 6 manjših piv in je priljubljena na poletnih piknikih.

Pri čutarah s širokim vratom lahko menjate pokrovčke. Lahko imate pokrovček na slamico, s katerim je kompatibilen tudi filter za vodo. Jekleni pokrovček se izkaže super, ko potrebujemo termosko večjega volumna ali ko termovsko uporabljamo kot posodo za hrano. Pri manjših termovskah je priročen „coffee“ pokrovček in z njim dobimo lonček za na pot.

Lončki za na pot

Pri Mizu-ju je velik porast uporabe lončkov. Tumblerji so nepogrešlivi kos za vse, ki ne morete brez kave na poti (ste že kdaj pomislili, koliko lončkov za kavo iz bencinskih servisov ste porabili), ki ne morete začeti jutra brez smoothie napitka. Wine cup z volumnom 500ml je najbolj fantastičen kozarec za vino v kampu – okus vina kot si vino zasluži, oblika katera paše v roko in katera je popolna paša za oči. Ob jutrih pa se Wine cup prelevi v trendy lonček za kosmiče.

Camp cup so lončki z ročajem in pokrovčkom, so termo izolativni in super za kavo, čaj, kakav. Preprosta oblika in popolna funkcionalnost sta prepričala mnoge popotnike in ljubitelje kampiranja. V tej liniji ne smemo pozabiti Paty cup lončkov – preproste lončke iz jekla, super ugodne cene. Največkrat videne potiskane z logoti priznanjih znamk in festivalov. Kaj je lepši spominek iz festivala ali zabave kot kvaliteten lonček, katerega bomo uporabljali še na leta in leta, hkrati pili pravo pijačo s pravim okusom in se spominjali lepih trenutkov z zabav s prijatelji.

Filter za vodo Mizu

Nekaj povsem „norega“ sta Mizu filtra! Nikoli več vam ne bo potrebno kupiti plastenke z vodo. Nikoli več vam ne bo potrebno nositi težak nahrbtnik z zalogami vode. Nikoli več vam ne bo potrebno biti v skrbeh, kje je naslednja trgovina, da si kupite plastenko z vodo. Ali pa si beliti glave, ko potujete po daljnih deželah ali ste v trgovini, restavraciji dobili pravo, originalno zapečateno vodo.

Sedaj lahko pijete prav vsako vodo! Mizu Everyday filter za vodo nam odstrani 99,999% kontaminentev, ki se prenašajo po vodi, vključno z bakterijami.

Mizu Advanture filter za vodo nam odstrani 99,999% kontaminentev, ki se prenašajo po vodi, vključno z bakterijami in virusi. Z Mizu filtrom si lahko privoščite prav vsako reko, potok, jezero, vsako umazano lužo,....

Odslej je pitna voda vedno pri roki!

Choose to reuse

MIZU Life Posebna edicija z grafikami ambasadorjev

MIZU Life je v tokratni posebni ediciji povabila k sodelovanju svoje ambasadorje, ki navdihujejo s svojim življenjskim slogom in pri tem ozaveščajo o varovanju okolja. Od vsake prodane flaške iz posebne edicije 1% od prodaje nameni izbranim nevladnim organizacijam.

V sezoni 2021 tako najdemo 6 novih potiskov, grafik na različnih tipih MIZU flašk in termovk. Vsaka grafika odraža posameznikovo osebnostno noto in njihov avanturistični duh.

Pa poglejmo MIZU ambasadorje in ozadje njihovih zgodb, ki so inspirirale grafike!

 

SKYE WALKER je dolgoletni MIZU ambasador in umetnik, ki je ustvaril vse grafike v sodelovanju z ostalimi ambasadorji. Skye je vsestranski umetnik iz Kalifornije.

Ustvarja kot slikar, grafični oblikovalec, ustvarjalec video vsebin in velik ljubitelj narave ter preživljanja časa zunaj. Narava je tudi tista, ki ga največkrat inspirira in kot pravi, nič ni mogočnejšega kot je uzreti veliko gorovje ali prostrani ocean. Vse to se zlije v popolno geometrijsko obliko. Preslikava navdiha iz narave v umetniški kos je spodbuda in opomnik vsem, da je planet Zemlja edinstven in ga je potrebno čuvati kot dragulj.

Skye Walker je oblikoval svojo grafiko za termovko V8 – navdih je črpal iz njegovih klasičnih printov "Beyond" in "Far & Away". Grafika nosi kombinacijo gora in oceana.

1 % od vsake prodane flaške se nameni fundaciji Plastic Free Seas 

Mizu termovka Skye Walker

LIZ CLARK

Liz je že pri 7. letih pričela z jadranjem v San Diegu, v Kaliforniji. Ko je jadrala ob mehiški obali, se je zgrozila ob velikanskem onesnaženju na eni strani in prečudoviti naravni lepoti na drugi strani. Takrat se je zavezala varovanju okolja. Pri 15-ih jo je prevzelo surfanje in nekaj let tudi profesionalno tekmovala. Kasneje se je ponovno predala jadranju in pridobila naziv Kapitanka Liz.

Grafika na termovki V8 je poklon nomadskemu življenju na oceanu, ko je z jadrnico raziskovala Pacifik. Družbo ji je delala njena mačka. Upa, da uporabnike navdihne in motivira, da raziskujejo, varujejo planet in sledijo svojim sanjam. Grafika nosi simpatično jadrnico.  

1% od prodaje vsake Lizine termovke gre po izboru Liz neprofitni organiziciji A Ti'a Matairea Island Protectors v francoski Polineziji.

Mizu Čutara Liz

SIERRA PRESCOTT

Energija in nasmeh Sierre Prescott nas takoj prevzame in spravi v dobro voljo.  Energična mladenka, ki se zapelje s skejtom in deli svoje inspirativne momente tudi preko fotografije. Njeno delo je sveže in živahno, ter predstavlja pogled mlajše generacije. Sierra pravi, da je srečna, ker živi v Južni Kaliforniji – kot nalašč za skejtanje po številnih ulicah in pločnikih. Njena silhueta ujeta v sončni zahod ob skejtanju po kalifornijskih ulicah odraža sproščen in avanturističen življenjski slog.

1% od prodaje vsake termovke Sierra se nameni nevladni organizaciji po Sierrinem izboru Support and Feed.

MIZU termovka Sierra Prescott

CHELSEA YAMASE

Chelsea prihaja iz prelepih Havajev, kjer se počuti fantastično in je izredno hvaležna, da lahko živi v takšnem okolju. Punca, ki inspirira s svojimi avanturističnim stilom in ki se preizkusi v čisto vsakem športu. V zadnjih 3 letih je prepotovala 53 držav, kjer se je potapljala, surfala, planinarila in vse to ovekovečila v čudovite fotografije. Podpirajo jo velika podjetja, kot so Canon in Adobe.

Njena grafika na flaški M8 je poklon naravnim silam, ki se jo izoblikovale – mogočni klifi na njenem rodnem otoku in njeno prva potapljaška izkušnja s kitom grbavcem. Vse ta simbolika je ujeta v grafiki in upa, da bo uporabniku vzbudila zavedanje o medsebojni povezanosti med zemljo in vodo.

1% od prodaje njenih flašk gre nevladni organizaciji Pangeaseed Foundation.

MIZU flaška M8 Chelsea Yamase

TODD GLASER

Todd prihaja iz San Diega. Je fotograf, surfer in velik ljubitelj vode. Pri svojih rosnih letih mu je uspelo s svojimi fotografijami priti na več naslovnic Surfer magazina. Ko ne lovi valov po svetu in fotografira top surferjev, ga najdemo doma na kolesu ali na valu, v družbi svoje žene Jenne.

Grafika na flaški M8 ponazarja unikatno podobo narave in vala iz plaže Blacks Beach v San Diegu.

1% od prodaje njegove flaške je namenil nevladni organizaciji Rob Machado Foundation.

MIZU flaška Todd Glaser

JUSSI OKSANEN

Soustanovitelj MIZU-ja in upokojeni profesionalni deskar na snegu Jussi je multi talent, ko gre za avanture. Po zaključku profesionalne kariere se je posvetil fotografiji. Njegove fotografije najdemo med vodilnimi svetovnimi znamkami, - znamčenje, storytelling,… Njegova grafika na flaški odraža gorovje Sierra, ki je njegov najljubši kraj in je oblikovana po navdihu ene izmed njegovih fotografij reke Hot Creek, ki teče skozi dolino.

1% od prodaje Jussijeve flaške se nameni POW Protect Our Winters

MIZU termovka Jussi Oksanen

Več o Mizu

© 2024 JogaLine & Samana | Vse pravice pridržane