Izkoristite darila presenečenja v ADVENTNEM KOLEDARJU

Filter za vodo Adventure

Na zalogi
SKU
1M015--------
MIZU filter za vodo – nikoli več ne kupite plastenke z vodo in hkrati imejte pitno vodo vedno na voljo! Mizu Adventure filter za vodo je priljubljen med avanturisti, popotniki, gorniki, kajakaši, kolesarji... Preprosto vodo natočite ob poti iz potoka, reke...ali iz vodnega zajetja kje v gorah...
Cena: 19,57 € Običajna cena: 27,95 €

Mizu filter za vodo – nikoli več ne kupite plastenke z vodo in hkrati imejte pitno vodo vedno na voljo!

Filter za vodo Advanture je primeren za vodo iz jezer, potokov, rek... NIKOLI več ne kupite platenke z vodo! In nikoli več ne skrbite ali imate v vašem nahrbtniku zadostno količino vode za na pot. Mizu Advanture filter za vodo je priljubljen med avanturisti, popotniki, gorniki, kajakaši, kolesarji... Preprosto vodo natočite ob poti iz potoka, reke...ali iz vodnega zajetja kje v gorah...

Filter za vodo Advanture:

 • prefiltrira v povprečju 520 ml vode na minuto
 • filter za vodo prefiltrira cca 150 litrov vode, malce odvisno s koliko umazano vodo imamo opravka
 • proti koncu življenjske dobe fitra, začne voda teči počasnje preko ustnika. Na koncu se ustavi in tako vemo, da filter ne deluje več
 • filter se uporablja skupaj čutaro ali termovko Mizu s širokim vratom in pokrovčkom s slamico M9, V5, V7, V12, V20
 • filter privijte na notranjo stran pokrovčka in že deluje

Več si preberite na naši objavi na blogu. Ali direktno na strani proizvajalca!

Kaj vse Mizu filtra odstanita?
Mizu Everyday filter za vodo nam odstrani 99,999% kontaminentev, ki se prenašajo po vodi, vključno z bakterijami.
Mizu Advanture filter za vodo nam odstrani 99,999% kontaminentev, ki se prenašajo po vodi, vključno z bakterijami in virusi.

Mizu prihaja iz ZDA. Ampak ali veste kaj pomeni Mizu?
Mizu je japonska beseda za vodo. Izdelali so “hidratacijske” izdelke, ki odražajo kdo so in kam hočejo iti.  Uživajte v potovanju, ne puščajte ničesar za seboj.

ENJOY THE JURNEY.
LEAVE NOTHING BEHIND.

Z Mizu produkti poskrbite tudi za okolje. Njihovi produkti so trajnostni. In ob uporabi Mizu lončkov, čutar se izognete veliki potrošnji plastičnih lončkov in plastenk. 

Mizu je ponosen del organizacije 1% FOR THE PLANET! Od prav vse prodaje, od vsakega prodanega artikla nameni 1% tej neprofitni okoljevarstveni organizaciji.

Ocene in mnenja

Oceni izdelek. Bodi prvi!

Pogosta vprašanja

Kako vam lahko pomagamo? Osnovne informacije o naročilih, plačilu, vračilu in dostavi najdete spodaj. Več o pogojih poslovanja.

Za vsa vprašanja, se lahko obrnete na info@jogaline.si

Kode za popust in darilne kartice

Kodo za popust ali kodo iz darilnega bona vnesete v okence za kodo, ko odložite izdelke v košarico. Predno zaključite nakup, preverite ali ste potrdili kodo in se vam je upošteval popust, ki ga prinaša koda. Kode se ne seštevajo. Več o pogojih poslovanja.

Naročilo

Naročilo izvedete z registracijo na spletni strani ali po telefonu. Naročilu sledite z vpisom v Moj račun. Več o pogojih poslovanja.

Plačilo lahko izvedete s plačilno kartico, preko paypal-a, ob dostavi ali z bančnim nakazilom na TRR podjetja. Spletna plačila so varna. Več o plačilih.

Pošiljanje in Dostava

Naročilo je običajno odpremljeno isti delovni dan, ko oddate naročilo. Izdelki, ki niso takoj na voljo, se odpremijo v nekaj delovnih dneh. Dostava naročil za območje Slovenije v vrednosti nad 40€ je brezplačna. Dostava za nižje vrednosti naročil se obračuna v višini 4€ oz. po ceniku dostavnih služb. Več o dostavi izdelkov.

Vračilo

Kupljen izdelek lahko vrnete ali zamenjate v roku 30 dneh od dne odstopa pogodbe o nakupu. Plačilo je povrnjeno takoj, ko prejmemo vrnjen izdelek. Več o vračilu izdelkov.

Niste našli odgovora, ki ste ga iskali? Potrebujete pomoč pri izbiri izdelka? Pogovorite se z našim strokovnjakom. Pišite nam na info@jogaline.si ali nas pokličite na +386 (0)40 728 330 in z veseljem bomo odgovorili na vaša vprašanja!

Ocene in mnenja

Oceni izdelek. Bodi prvi!

Našli smo še druge izdelke, ki bi vam bili všeč!

Več izdelkov znamke Mizu

 1. Jedilni pribor Mizu
  Jedilni pribor Mizu
  Cena: 13,93 € Običajna cena: 19,90 €
 2. Jedilni pribor Mizu Outdoor
  Jedilni pribor Mizu Outdoor
  Cena: 14,36 € Običajna cena: 17,95 €
 3. Etui za slamico Mizu
  Etui za slamico
  Cena: 1,52 € Običajna cena: 1,90 €
 4. Jedilni pribor Urban Cutlery set
  Jedilni pribor Urban Cutlery set
  Cena: 23,96 € Običajna cena: 29,95 €
© 2021 JogaLine & Samana | Vse pravice pridržane