NOVO - Van Gogh joga kolekcija

Mini zložljiv kozarček iz jekla Collapsible Shot Glass

Na zalogi
SKU
1M037STAI----
Zložljiv kozarček iz nerjavečega jekla Mizu Collapsible Shot Glass je nadvse priročen in uporaben v vseh okoliščinah. Izdelan iz nerjavečega jekla, zloži se v majhno okroglo »ploščico« višine manj kot 2 cm in premera 5 cm. Vedno z vami v žepu in takoj pripravljen.
Cena: 12,95 €

Zložljiv kozarček iz nerjavečega jekla Mizu Collapsible Shot Glass je nadvse priročen in uporaben v vseh okoliščinah. Izdelan iz nerjavečega jekla, zloži se v majhno okroglo »ploščico« višine manj kot 2 cm in premera 5 cm. Vedno z vami v žepu in takoj pripravljen.

Mizu Collapsible Shot Glass mini zložljiv kozarček iz jekla:

  • priročen mini kozarček iz nerjavečega jekla
  • za popotnike, hribolazce, plezalce, jogiste,… za kampiranje, za užitke v divji naravi, plaži…vedno bo z vami
  • zloži se v »ploščico« višine 19mm in premera 5.1 cm
  • zelo trpežen kozarček, vedno ga lahko imate v žepu, v nahrbtniku, torbici,...
  • material: 18/8 nejraveče jeklo
  • 100% brez kemikalije BPA
  • volumen: 60 ml
  • teža: 60 g

 

Mizu prihaja iz ZDA. Ampak ali veste kaj pomeni Mizu?
Mizu je japonska beseda za vodo. Izdelali so “hidratacijske” izdelke, ki odražajo kdo so in kam hočejo iti. Zakaj Mizu? Mizu izdelki so preprosti, s čistim dizajnom in dodelano estetiko. Visoko funkcionalni. Nastali so na preprostem principu neomajne strasti in spoštovanja do narave, a z vrhunskimi dogodivščinami v mislih. 

Uživajte v potovanju, ne puščajte ničesar za seboj.

ENJOY THE JURNEY.
LEAVE NOTHING BEHIND.

 

Z Mizu produkti poskrbite tudi za okolje. Njihovi produkti so trajnostni. In ob uporabi Mizu lončkov, čutar se izognete veliki potrošnji plastičnih lončkov in plastenk. 
Mizu je ponosen del organizacije 1% FOR THE PLANET! Od prav vse prodaje, od vsakega prodanega artikla nameni 1% tej neprofitni okoljevarstveni organizaciji.

Doživljenjska garancija na napake v material ali napake iz postopka produkcije. Praske, odrgnine, udrtine,… nastale ob uporabi niso zajete v doživljenjsko garancijo.
Opozorila:
Kozarček ni primeren za vroče pijače, saj se njegova površina segreje in lahko se opečete. Kozarček ni primeren za zmrzovanje, zato ga ne postavljajte v zmrzovalnik. Ne uporabljajte ga v mikrovalovni pečici. Pomivanje v pomivalnem stroju lahko vpliva na bravo in potisk, zato priporočamo ročno pranje.

 

 

Ocene in mnenja

Oceni izdelek. Bodi prvi!

Pogosta vprašanja

Kako vam lahko pomagamo? Osnovne informacije o naročilih, plačilu, vračilu in dostavi najdete spodaj. Več o pogojih poslovanja.

Za vsa vprašanja, se lahko obrnete na [email protected]

Kode za popust in darilne kartice

Kodo za popust ali kodo iz darilnega bona vnesete v okence za kodo, ko odložite izdelke v košarico. Predno zaključite nakup, preverite ali ste potrdili kodo in se vam je upošteval popust, ki ga prinaša koda. Kode se ne seštevajo. Več o pogojih poslovanja.

Naročilo

Naročilo izvedete z registracijo na spletni strani ali po telefonu. Naročilu sledite z vpisom v Moj račun. Več o pogojih poslovanja.

Plačilo lahko izvedete s plačilno kartico, preko paypal-a, ob dostavi ali z bančnim nakazilom na TRR podjetja. Spletna plačila so varna. Več o plačilih.

Pošiljanje in Dostava

Naročilo je običajno odpremljeno isti delovni dan, ko oddate naročilo. Izdelki, ki niso takoj na voljo, se odpremijo v nekaj delovnih dneh. Dostava naročil za območje Slovenije v vrednosti nad 40€ je brezplačna. Dostava za nižje vrednosti naročil se obračuna v višini 4€ oz. po ceniku dostavnih služb. Več o dostavi izdelkov.

Vračilo

Kupljen izdelek lahko vrnete ali zamenjate v roku 30 dneh od dne odstopa pogodbe o nakupu. Plačilo je povrnjeno takoj, ko prejmemo vrnjen izdelek. Več o vračilu izdelkov.

Niste našli odgovora, ki ste ga iskali? Potrebujete pomoč pri izbiri izdelka? Pogovorite se z našim strokovnjakom. Pišite nam na [email protected] ali nas pokličite na +386 (0)40 728 330 in z veseljem bomo odgovorili na vaša vprašanja!

Ocene in mnenja

Oceni izdelek. Bodi prvi!

© 2022 JogaLine & Samana | Vse pravice pridržane