POLETNA RAZPRODAJA do -50%

Joga podloge - Zakaj toliko variant?

m-ch-yogagear_1 

Na voljo nam je veliko različnih stilov / vadb joge. Tako prAna nudi pester izbor podlog za različne stile joge in s tem nam olajša in optimizira vadbo. 

Podloge se razlikujejo med seboj glede na povšino, debelino, materiale iz katerih so izdelane…


Konstrukcija joga blazine – Kako je izdelana joga podloga

Način izdelave prAna joga blazine, glede na to kako so plasti med seboj sprijete / vezane, je eden izmed pomembnejših dejavnikov kvalitete in trpežnosti joga blazin. Pri prAni so plasti joga podloge med seboj sprijete s toplotno obdelavo in lepljene. In prav ta večplastnost, postopek spajanja, seveda kvaliteta materialov vsake posamezne plasti, naredijo prAnine podloge skoraj neuničljive in tako zelo optimalne za vadbo.


 kako_je_izdelana_joga_podloga


Širina joga podloge

Je pomembna iz dveh razlogov; glede na stil joge se odločimo za povprečno širino podloge (61 cm) ali na širšo, udobnejšo joga podlogo (76 cm). Širina joga blazine vpliva seveda tudi na samo težo podloge.


Sredica joga podloge

Srednja plast prAna joga blazin je tanka plast bombaža, katera preprečuje, da bi se blazina raztezala ali gubala pod nogami, rokami…


Obojestransa uporaba

Večina prAninih joga blazin je uporabnih za vadbo na obeh straneh, kar močno poveča življenjsko dobo le teh. In to kljub različno hrapavim površinam.


Plastnost

prAna joga blazine so sestavljene iz večih plasti. Za zunanje materiale pri prAni uporabljajo naravni kavčuk in TPE (Thermo Plastic Elastomer). Za notranjo plast običajno uporabljajo bombaž, včasih pa tudi sredico iz naravnega kavčuka. Ti materiali poskrbijo za izredno trpežnost, dolgo življenjsko dobo in udobno vadbo.


 joga_podloga_pilates_blazina_1 


Preberite si več

Kakšno oblačilo nosiš?

Vse, kar potrebuješ vedeti o tekstilnih vlaknih in materialih. Izbiraj varno in kvalitetno zase in za okolje.

Kakšno oblačilo nosiš?

Poglej več

Mini vodič po stilih joge

Katera joga je zame? Vsak stil joge prinese pozitivne učinke. Izberi sebi primerno.

Mini vodič po stilih joge

Poglej več

Joga za aktivne

Joga kot super dopolnilo pohodnikom, plezalcem, kolesarjem.

Joga za aktivne

Poglej več

 

Kako izbrati joga blazino

Iščete joga blazino in niste prepričani, katera je prava za vas? Joga blazine/podloge so iz različnih materialov, različnih dimenzij ter različnih cenovnih razredov... Vsaka ima svoj namen. In vsak stil joge ima svoje specifike. Za vas smo pripravili informativni vodič, ki vam bo pomagal izbrati najustreznejšo joga blazino; vašo sopotnico za vadbo.

Kako izbrati joga blazino

© 2021 JogaLine & Samana | Vse pravice pridržane