Poletna razprodaja 2022

ReYoga ReRug / Rug joga preproga

Na zalogi
SKU
1R012
ReYoga ReRug / Rug, “tepih” za jogo. Izdelan iz bombaža. Izdelan v Indiji. Še vedno ročno tkan, po indijski metodi. Takšna joga preproga je bila tradicionalno uporabljena v skrivnosti Mysore pri tistih, ki vadijo Ashtanga yogo. Prepustite se občutkom starodavne prakse.
Cena: 47,92 € Običajna cena: 59,90 €

ReYoga ReRug / Rug, “tepih” za jogo. Izdelan iz bombaža. Izdelan v Indiji. Še vedno ročno tkan, po indijski metodi. Takšna joga preproga je bila tradicionalno uporabljena v skrivnosti Mysore pri tistih, ki vadijo Ashtanga yogo.
Prepustite se občutkom starodavne prakse.

Več informacij o izdelku:

  • joga preproga, Rug je zelo udobna in prijetna za vadbo
  • oprijem je precej drugačen kot na klasičnih joga podlogah, mogoče celo rahlo drseč, kar pa je prednost pri skokih, ali za tiste kateri se precej znojite (saj mokra ali vlažna preproga drži odlično)
  • nam je še posebej všeč za vadbe zunaj v naravi
  • 100% biorazgradljiv
  • 100% bombaž (izdelan v Mysore, Indija)
  • dimenzije: 70 x 195 cm
  • debelina: cca 2 mm
  • teža: 1,2 kg

Vzdrževanje: ReYoga Rug joga podlogo lahko perete v pralnem stroju. Priporočamo, da prvo pranje naredite v hladni vodi in ločeno od ostalega tekstila, saj obstaja možnost, da preproga spusti nekaj barve.

Pomen barve ReYoga Rug joga podloge:

Vijolična je povezana s Sahasrara krona čakro (to je najvišje energijsko središče). To je idealna točka prihoda v evolucijsko pot zavesti, s čudovito pozitivno energijo.
Kombinacija modre, ki pomirja in rdeče, ki predstavlja strast. Ta barvna simbolika med nasprotji, ki tu končno najdeta spravo in ravnovesje, ustvarja božanski mir.
Spodbuja meditacijo, intuicijo in notranji mir.
Izberite Rug v vijolični barvi, če želite spremeniti razsežnosti racionalnosti in povečati zaznavanje vaših čustev.

Zelena je barva srčne čakre Anahata. Predstavlja sposobnost povezovanja, ljubezen brez vseh pričakovanj, nazdor nad umom in čustvi. To je tudi barva povezovanja z naravo, barva pomladi, pogosto tudi barva plodnosti, mladosti, upanja.
Njen navdih je mirnen, a ne dremav, v bistvu pe krepi voljo za delovanje in vztrajnost.
Zeleni ReYoga ReRug izberite, če iščete energijo, ravnotežje, stabilnost.

Siva barva je vmesna barva med belim in črnim. Je pol poti med svetlobo in temo in kaže idejo med dvema realnostma. Je tudi barva pepela, symbol radikalne preobrazbe. Ta nevtralnost podpira samokontrolo in razmišljanje.
Izberite Rug v sivi barvi, če želite večjo zavest o sebi. Ločite se od realnosti, ki vas obkroža.

Rdeča je povezana s korensko čakro Muladhara. Temelj na katerem pošiva ves čakra sistem in kjer živi kundalini energija.  To je barva polna vitalnosti, predstavlja zdravje in moč, spodbuja kroženje in prenaša strast in topline.
Izberite Rug v rdeči barvi, če želite prebuditi svojo bojno stran in se napolniti z energijo.

Ocene in mnenja

Oceni izdelek. Bodi prvi!

Pogosta vprašanja

Kako vam lahko pomagamo? Osnovne informacije o naročilih, plačilu, vračilu in dostavi najdete spodaj. Več o pogojih poslovanja.

Za vsa vprašanja, se lahko obrnete na [email protected]

Kode za popust in darilne kartice

Kodo za popust ali kodo iz darilnega bona vnesete v okence za kodo, ko odložite izdelke v košarico. Predno zaključite nakup, preverite ali ste potrdili kodo in se vam je upošteval popust, ki ga prinaša koda. Kode se ne seštevajo. Več o pogojih poslovanja.

Naročilo

Naročilo izvedete z registracijo na spletni strani ali po telefonu. Naročilu sledite z vpisom v Moj račun. Več o pogojih poslovanja.

Plačilo lahko izvedete s plačilno kartico, preko paypal-a, ob dostavi ali z bančnim nakazilom na TRR podjetja. Spletna plačila so varna. Več o plačilih.

Pošiljanje in Dostava

Naročilo je običajno odpremljeno isti delovni dan, ko oddate naročilo. Izdelki, ki niso takoj na voljo, se odpremijo v nekaj delovnih dneh. Dostava naročil za območje Slovenije v vrednosti nad 40€ je brezplačna. Dostava za nižje vrednosti naročil se obračuna v višini 4€ oz. po ceniku dostavnih služb. Več o dostavi izdelkov.

Vračilo

Kupljen izdelek lahko vrnete ali zamenjate v roku 30 dneh od dne odstopa pogodbe o nakupu. Plačilo je povrnjeno takoj, ko prejmemo vrnjen izdelek. Več o vračilu izdelkov.

Niste našli odgovora, ki ste ga iskali? Potrebujete pomoč pri izbiri izdelka? Pogovorite se z našim strokovnjakom. Pišite nam na [email protected] ali nas pokličite na +386 (0)40 728 330 in z veseljem bomo odgovorili na vaša vprašanja!

Ocene in mnenja

Oceni izdelek. Bodi prvi!

© 2022 JogaLine & Samana | Vse pravice pridržane