Izkoristite darila presenečenja v ADVENTNEM KOLEDARJU

Remat Element Grow joga blazina 4mm (185cm)

Ni na zalogi
SKU
1R004
Remat Element Grow joga blazina / joga podloga je iz naravne gume, kavčuka. ReYoga Grow joga blazina ima certifikat Oeko-Tex. ReYoga Grow joga blazina je odlična za zahtevne jogiste in dimaničnejše stile joge (Ashtanga, Vinyasa, Power Yoga, Iyenger Yoga). Joga podloga nudi super oprijem in podporo pri položajih je pa dejstvo! Tudi če se ogromno znojite, oprijem je zagotovljen.

Remat Element Grow joga blazina / joga podloga je iz naravne gume, kavčuka. ReYoga Grow joga blazina ima certifikat Oeko-Tex. ReYoga Grow joga blazina je odlična za zahtevne jogiste in dimaničnejše stile joge (Ashtanga, Vinyasa, Power Yoga, Iyenger Yoga). Joga podloga nudi super oprijem in podporo pri položajih je pa dejstvo! Tudi če se ogromno znojite, oprijem je zagotovljen.

Več informacij o izdelku:

  • za zahtevne jogiste in dimaničnejše stile joge (Ashtanga, Vinyasa, Power joga, Iyengar joga)
  • tudi ob obilnejšem znojenju oprijem na blazino ostaja odličen
  • 100% kavčuk, naravna guma
  • certifikat OEKO - TEX ® Standard 100 Class 1
  • ne vsebuje PVCja, strupenih kovin ali kemikalij, nič toksičnih snovi
  • odprtocelična površina
  • lahko vadite na obeh površinah (obojestranska)
  • blazina je 100% biorazgradljiva, mogoče jo je v celoti reciklirati in je 100% Eco-friendly
  • dimenzije: 185 x 65 x 0.4 cm
  • teža: 1.80 kg

Izdelano v EU!

ReYoga Grow joga blazina je iz 100% naravnega kavčuka, zato ima blazina vonj po gumi. Kar je tudi dokaz, da ni med proizvodnjo niso bile uporabljene kemikalije ali druge strupene snovi. Vonj po gumi sčasoma izgine.

Kavčuk, naravna guma je naravni material in ni UV odporen oz. je občutljiv na sončno svetlobo. Prav tako se guma postara, postane nefleksibilna, če jo ne uporabljamo. Za shranjevanje priporočamo, da blazino zvijemo (porolamo) in jo postavimo pokonci v suh, temnejši prostor.
Naravna guma lahko zaradi vplivov svetlobe dobi svetlejše odtenke lis, lahko celo bele lise. To je naravno pri tovrstnem materialu. Da se znebite lis, joga blazino le operate.

Za čiščenje priporočamo mokro krpo. Reyoga Grow joga blazino lahko operete s hladno vodo in nežnim, neagresivnim detergentom. Še bolje, če uporabite čistilo ReClean. Blazino dobro posušite, ne na soncu ali preblizu vira toplote.

Več o ReYoga….

Več o čiščenju in vzdrževanju joga blazin…. 

Ocene in mnenja

Oceni izdelek. Bodi prvi!

Pogosta vprašanja

Kako vam lahko pomagamo? Osnovne informacije o naročilih, plačilu, vračilu in dostavi najdete spodaj. Več o pogojih poslovanja.

Za vsa vprašanja, se lahko obrnete na [email protected]

Kode za popust in darilne kartice

Kodo za popust ali kodo iz darilnega bona vnesete v okence za kodo, ko odložite izdelke v košarico. Predno zaključite nakup, preverite ali ste potrdili kodo in se vam je upošteval popust, ki ga prinaša koda. Kode se ne seštevajo. Več o pogojih poslovanja.

Naročilo

Naročilo izvedete z registracijo na spletni strani ali po telefonu. Naročilu sledite z vpisom v Moj račun. Več o pogojih poslovanja.

Plačilo lahko izvedete s plačilno kartico, preko paypal-a, ob dostavi ali z bančnim nakazilom na TRR podjetja. Spletna plačila so varna. Več o plačilih.

Pošiljanje in Dostava

Naročilo je običajno odpremljeno isti delovni dan, ko oddate naročilo. Izdelki, ki niso takoj na voljo, se odpremijo v nekaj delovnih dneh. Dostava naročil za območje Slovenije v vrednosti nad 40€ je brezplačna. Dostava za nižje vrednosti naročil se obračuna v višini 4€ oz. po ceniku dostavnih služb. Več o dostavi izdelkov.

Vračilo

Kupljen izdelek lahko vrnete ali zamenjate v roku 30 dneh od dne odstopa pogodbe o nakupu. Plačilo je povrnjeno takoj, ko prejmemo vrnjen izdelek. Več o vračilu izdelkov.

Niste našli odgovora, ki ste ga iskali? Potrebujete pomoč pri izbiri izdelka? Pogovorite se z našim strokovnjakom. Pišite nam na [email protected] ali nas pokličite na +386 (0)40 728 330 in z veseljem bomo odgovorili na vaša vprašanja!

Tehnične informacije
SKU1R004
ZnamkaReYoga
Teža (kg)2.000000
Materialkavčuk (guma)
Debelinaod 3 do 5 mm
Dolžina178 cm - 185 cm
Strukturaodprto-celična
Sestava100% kavčuk

Ocene in mnenja

Oceni izdelek. Bodi prvi!

© 2022 JogaLine & Samana | Vse pravice pridržane