NOVO - Van Gogh joga kolekcija

Dezinfekcijsko in globinsko čistilo joga blazine Karma Cleaner

Na zalogi
Na voljo samo še 1
SKU
1R025--------
Čistilo za joga blazine Karma Cleaner iz ReYoge zagotavlja globinsko čiščenje s koncentrirano alkoholno formulo (70%). Do vaše joga blazine bo nežen, a neusmiljen do umazanije. Dezinfekcijski komplet Karma Cleaner je zasnovan tako, da ustreza potrebam globinskega čiščenja, ki so se v prvih mesecih leta 2020 jasno pokazali. Iz opravljenih testov se je pokazalo, da ni mogoče uporabiti vseh čistilnih detergentov, ne da bi tvegali poškodbe površin joga blazin. Čistilo za joga blazino Karma Cleaner je primerno za vse joga blazine. Priložena krpica iz microfibre za čiščenje. Volumen: 500 ml.
Cena: 15,21 € Običajna cena: 16,90 €

Čistilo za joga blazine Karma Cleaner iz ReYoge zagotavlja globinsko čiščenje s koncentrirano alkoholno formulo (70%). Do vaše joga blazine bo nežen, a neusmiljen do umazanije. Dezinfekcijski komplet Karma Cleaner je zasnovan tako, da ustreza potrebam globinskega čiščenja, ki so se v prvih mesecih leta 2020 jasno pokazali. Iz opravljenih testov se je pokazalo, da ni mogoče uporabiti vseh čistilnih detergentov, ne da bi tvegali poškodbe površin joga blazin. Čistilo za joga blazino Karma Cleaner je primerno za vse joga podloge.

Priložena krpica iz microfibre za čiščenje. Volumen: 500 ml.

Čistilo za globinsko čiščenje joga blazine Karma Cleaner:

 • za vsakodnevno in temeljito, globinsko čiščneje vseh vrst joga blazin
 • dezinfecira vašo joga blazino
 • vonj timijana
 • čistilo nanesite na krpico in obrišite joga blazino – alkohol izhlapi, ostane pa vonj po timijanu
 • volumen 500 ml + krpica iz microfibre 
 • izdelano v Italiji

 

Uporaba čistila Karma Cleaner za joga blazine:

Čistilo nanesite na krpico in obrišite joga blazino – alkohol izhlapi, ostane pa vonj po timijanu.

Poglejte ReYoga sete za čiščenje joga blazine!

Več o čiščenju in vzdrževanju joga blazin….
Več o ReYoga….

Ocene in mnenja

Oceni izdelek. Bodi prvi!

Pogosta vprašanja

Kako vam lahko pomagamo? Osnovne informacije o naročilih, plačilu, vračilu in dostavi najdete spodaj. Več o pogojih poslovanja.

Za vsa vprašanja, se lahko obrnete na [email protected]

Kode za popust in darilne kartice

Kodo za popust ali kodo iz darilnega bona vnesete v okence za kodo, ko odložite izdelke v košarico. Predno zaključite nakup, preverite ali ste potrdili kodo in se vam je upošteval popust, ki ga prinaša koda. Kode se ne seštevajo. Več o pogojih poslovanja.

Naročilo

Naročilo izvedete z registracijo na spletni strani ali po telefonu. Naročilu sledite z vpisom v Moj račun. Več o pogojih poslovanja.

Plačilo lahko izvedete s plačilno kartico, preko paypal-a, ob dostavi ali z bančnim nakazilom na TRR podjetja. Spletna plačila so varna. Več o plačilih.

Pošiljanje in Dostava

Naročilo je običajno odpremljeno isti delovni dan, ko oddate naročilo. Izdelki, ki niso takoj na voljo, se odpremijo v nekaj delovnih dneh. Dostava naročil za območje Slovenije v vrednosti nad 40€ je brezplačna. Dostava za nižje vrednosti naročil se obračuna v višini 4€ oz. po ceniku dostavnih služb. Več o dostavi izdelkov.

Vračilo

Kupljen izdelek lahko vrnete ali zamenjate v roku 30 dneh od dne odstopa pogodbe o nakupu. Plačilo je povrnjeno takoj, ko prejmemo vrnjen izdelek. Več o vračilu izdelkov.

Niste našli odgovora, ki ste ga iskali? Potrebujete pomoč pri izbiri izdelka? Pogovorite se z našim strokovnjakom. Pišite nam na [email protected] ali nas pokličite na +386 (0)40 728 330 in z veseljem bomo odgovorili na vaša vprašanja!

Ocene in mnenja

Oceni izdelek. Bodi prvi!

Več izdelkov znamke ReYoga

Morda ti bo všeč

 1. edelrid Statična vrv Performance Static 10.0 mm
  Statična vrv Performance Static 10.0 mm
  Cena: 1,67 € Običajna cena: 1,85 €
 2. umazano roza
  Ženske žametne hlače prAna Merrigan
  Cena: 54,98 € Običajna cena: 109,95 €
 3. črna
  Mala brisačka PET Hand Towel
  Cena: 14,36 € Običajna cena: 17,95 €
 4. temno rjava
  Ženske rokavice Vaude Tinshan
  Cena: 27,97 € Običajna cena: 39,95 €
© 2022 JogaLine & Samana | Vse pravice pridržane