KAJ JE JOGA? KAKO PRIČETI Z JOGO?

Dezinfekcijsko in globinsko čistilo joga blazine Karma Cleaner

Na zalogi
SKU
1R025--------
Čistilo za joga blazine Karma Cleaner iz ReYoge zagotavlja globinsko čiščenje s koncentrirano alkoholno formulo (70%). Do vaše joga blazine bo nežen, a neusmiljen do umazanije.
Cena: 15,21 € Običajna cena: 16,90 €

Čistilo za joga blazine Karma Cleaner iz ReYoge zagotavlja globinsko čiščenje s koncentrirano alkoholno formulo (70%). Do vaše joga blazine bo nežen, a neusmiljen do umazanije. Čistilo za joga blazino Karma Cleaner je primerno za vse joga podloge. Volumen: 500 ml.

Dezinfekcijski komplet Karma Cleaner je zasnovan tako, da ustreza potrebam globinskega čiščenja, ki so se v prvih mesecih leta 2020 jasno pokazali. Iz opravljenih testov se je pokazalo, da ni mogoče uporabiti vseh čistilnih detergentov, ne da bi tvegali poškodbe površin joga blazin.

Čistilo za globinsko čiščenje joga blazine Karma Cleaner ReYoga

  • za vsakodnevno in temeljito, globinsko čiščenje vseh vrst joga blazin
  • dezinficira vašo joga blazino
  • vonj timijana
  • čistilo nanesite na krpico in obrišite joga blazino – alkohol izhlapi, ostane pa vonj po timijanu
  • volumen 500 ml  
  • izdelano v Italiji

Uporaba čistila Karma Cleaner za joga blazine

Čistilo nanesite na krpico in obrišite joga blazino – alkohol izhlapi, ostane pa vonj po timijanu.

Poglejte ReYoga sete za čiščenje joga blazine!

Več o čiščenju in vzdrževanju joga blazin


ReYoga

Podjetje ReYoga združuje ljubezen do joge in narave. Razvijajo in ustvarjajo ekološke in trajnostne produkte za jogo – joga blazine in pripomočke – kvadre, bolsterje.

Podjetje iz Italije uporablja le trajnostne, ekološke materiale, ki so primerne za reciklažo – naravni kavčuk, pluta ali TPE (material podoben gumi). Pri ustvarjanju oblačil in pripomočkov izbirajo organski bombaž in reciklirano (ali primerno za reciklažo) mikro fibro, les in pluto. Velik poudarek namenijo tudi nizki pridelavi odpadkov tekom proizvodnje.

Reinvent - ReCycle - ReYoga

Več o znamki ReYoga

Pogosta vprašanja o naročilu, dostavi in plačilu

Kako vam lahko pomagamo? Osnovne informacije o naročilih, plačilu, vračilu in dostavi najdete spodaj. Za vsa vprašanja, se lahko obrnete na [email protected].

Pogoji poslovanja

Kode za popust in darilne kartice

Kodo za popust ali kodo iz darilnega bona vnesete v okence za kodo, ko odložite izdelke v košarico. Predno zaključite nakup, preverite ali ste potrdili kodo in se vam je upošteval popust, ki ga prinaša koda. Kode se ne seštevajo.

Pogoji poslovanja

Plačilo

Plačilo lahko izvedete s plačilno kartico, preko paypal-a, ob dostavi ali z bančnim nakazilom na TRR podjetja. Spletna plačila so varna.

Plačila

Pošiljanje in dostava

Naročilo je običajno odpremljeno isti delovni dan, ko oddate naročilo. Izdelki, ki niso takoj na voljo, se odpremijo v nekaj delovnih dneh. Dostava naročil za območje Slovenije v vrednosti nad 40€ je brezplačna. Dostava za nižje vrednosti naročil se obračuna v višini 4€ oz. po ceniku dostavnih služb.

Dostava izdelkov

Vračilo

Kupljen izdelek lahko vrnete ali zamenjate v roku 30 dneh od dne odstopa pogodbe o nakupu. Plačilo je povrnjeno takoj, ko prejmemo vrnjen izdelek.

Vračilo izdelkov

Niste našli odgovora, ki ste ga iskali? Potrebujete pomoč pri izbiri izdelka? Pogovorite se z našim strokovnjakom. Pišite nam na [email protected] ali nas pokličite na +386 (0)40 728 330 in z veseljem bomo odgovorili na vaša vprašanja!

Podrobnosti
SKU1R025--------
ZnamkaReYoga
Teža (kg)0.100000
BarvaCrystal Spirit

Ocene in mnenja

Oceni izdelek. Bodi prvi!

Ocene in mnenja

Oceni izdelek. Bodi prvi!

© 2024 JogaLine & Samana | Vse pravice pridržane