KAJ JE JOGA? KAKO PRIČETI Z JOGO?

Čakra zapestnica, Chakra zapestnica

Na zalogi
SKU
ZZZ109--------

Čakra zapestnica ima 7 različnih naravnih kamnov, kristalov, od katerih je vsak povezan z določeno čakro. Lahko jo nosite na zapestju ali na gležnju.

Cena: 24,95 €

Čakra zapestnica ima 7 različnih naravnih kamnov, kristalov, od katerih je vsak povezan z določeno čakro. Lahko jo nosite na zapestju ali na gležnju. Chakra bracelet, anklet zapestnica je ustvarjena da poskrbi za splošno dobro počutje.

Zapestnica Chakra je ročno izdelan kos nakita.

Čakra zapestnica, Chakra zapestnica

 • 7 različnih naravnih kamnov, kristalov (rdeči jaspis, karneol, tigrovo oko, zeleni aventurin, lapis lazuli, ametist, kamena strela)
 • vsak kamen, kristal je povezan z določeno čakro
 • skrbijo za splošno dobro počutje
 • ročno izdelan kos nakita
 • naravni kamni, kristali so nanizani na bombažno vrvico na zateg
 • zapestnico lahko nosite na zapestju in na gleženju
 • začutite energijske lastnosti vsakega kamna

Kaj so čakre?

Čakre so energetski centri v telesu, ki upravljajo različna področja našega življenja, kot so osebna moč, ljubezen in intuicija.... Nekateri menijo, da je v našem telesu več kot 100 čaker, vendar se zapestnice s čakrami na splošno osredotočajo na sedem izmed njih. Ko ti energijski centri niso v ravnovesju, lahko povzroči fizične, čustvene in duhovne težave.

Zakaj izbrati zapestnico Chakra?

Usklajenost energijskih centrov (čaker) pomeni harmonijo organizma. Kristali zadržujejo vibracijsko energijo in to energijo prenašajo na vas, s čimer uravnovesijo našo čustveno, fizično in duhovno energijo.

Zapestnica za čakre delujejo tako, da v čakrah vzpostavi ravnovesje, odpravlja energetske blokade in pomaga spodbujati pozitiven pretok energije. To lahko pomaga izboljšati naše splošno počutje in ima lahko celo fizične koristi, kot je zmanjšanje stresa in tesnobe.

Čakra barve

Glede na barvo je vsak kamen, kristal povezan z določeno čakro in ima različne zdravilne lastnosti.

Čakra - rdeča: korenska čakra - rdeči jaspis

Predstavlja prizemljenost in stabilnost. Daje moč, vztrajnost in pogum za nadaljevanje v vsaki situaciji, tudi v najtežji. Pomaga, ko se počutimo zmedeni in neodločni, ko se zdi, da gre vse narobe.

Čakra - oranžna: sakralna čakra - karneol

Predstavlja ustvarjalnost, užitek in spolnost. Daje pogum za življenje in nam pomaga izboljšati samega sebe. Poskrbi, da smo stabilnejši in realistični. Še posebej, ko smo neodločni. Daje zagon čustvenemu in ustvarjalnemu življenju. Spodbuja zavedanje lastne vrednosti in moči.

Čakra – rumena: čakra solarnega pleksusa - rumeni kalcit

Predstavlja osebno moč in samozavest. Čustvom daje stabilnost in toplino ter deluje sproščujoče na čakro solarnega pleksusa.

Čakra – zelena: srčna čakra - zeleni aventurin

Predstavlja ljubezen in sočutje. Pomaga nam spoznati naše sanje in jih uresničiti. Preprečuje razdražljivost in nam pomaga, da smo potrpežljivejši in strpnejši.

Čakra – modra: grlena čakra - lapis lazuli

Predstavlja komunikacijo in izražanje. Omogoča nam, da se počutimo "gospodje svojega kraljestva", popolnoma v harmoniji s celoto, s seboj in z ljudmi okoli nas.

Čakra – indigo: čakra tretjega očesa - ametist

Predstavlja intuicijo in psihične sposobnosti. Pomaga pri razvoju intuitivnosti, zavedanja in stika z našim duhovnim jazom. Nasprotuje težkim energijam. Omogoča miren spanec.

Čakra – vijolična: kronska čakra - kamena strela

Predstavlja zavedanje in zavest. Daje nam svetlobo in energijo. Spodbuja jasnost misli; spodbuja iskrenost in nepristranskost. Spodbuja spoznavanje notranjega jaza.

Prednosti zapestnice Chakra

Nošenje zapestnic za čakre ima številne prednosti. Uravnotežene čakre - pozitiven pretok energije. To lahko pomaga izboljšati vaše splošno počutje.

Zmanjšanje stresa!

Stres je eden najpogostejših razlogov, zakaj ljudje nosimo zapestnice s čakro. Nošenje zapestnice čakra naj bi spodbudilo sprostitev, zmanjšalo napetost v mišicah in lajšalo bolečine.

Doseči svoj polni potencial!

Čakra zapestnica prav tako krepi naše sposobnosti in nas odpirajo k novim izkušnjam. Med drugim pomagajo izboljšati ustvarjalnost, intuicijo, samozavest in komunikacijo, kar nam omogoča, da dosežemo svoj polni potencial.

Spodbujanje telesnega zdravja!

Nošenje zapestnice čakra lahko pozitivno vpliva na naše fizično zdravje. Vsak kamen pomaga odpraviti blokade v določeni čakri, ki lahko povzročajo težave v našem telesu, kot so glavobol, prebavne težave,...

Meditacija

Pogosta vprašanja o naročilu, dostavi in plačilu

Kako vam lahko pomagamo? Osnovne informacije o naročilih, plačilu, vračilu in dostavi najdete spodaj. Za vsa vprašanja, se lahko obrnete na [email protected].

Pogoji poslovanja

Kode za popust in darilne kartice

Kodo za popust ali kodo iz darilnega bona vnesete v okence za kodo, ko odložite izdelke v košarico. Predno zaključite nakup, preverite ali ste potrdili kodo in se vam je upošteval popust, ki ga prinaša koda. Kode se ne seštevajo.

Pogoji poslovanja

Plačilo

Plačilo lahko izvedete s plačilno kartico, preko paypal-a, ob dostavi ali z bančnim nakazilom na TRR podjetja. Spletna plačila so varna.

Plačila

Pošiljanje in dostava

Naročilo je običajno odpremljeno isti delovni dan, ko oddate naročilo. Izdelki, ki niso takoj na voljo, se odpremijo v nekaj delovnih dneh. Dostava naročil za območje Slovenije v vrednosti nad 40€ je brezplačna. Dostava za nižje vrednosti naročil se obračuna v višini 4€ oz. po ceniku dostavnih služb.

Dostava izdelkov

Vračilo

Kupljen izdelek lahko vrnete ali zamenjate v roku 30 dneh od dne odstopa pogodbe o nakupu. Plačilo je povrnjeno takoj, ko prejmemo vrnjen izdelek.

Vračilo izdelkov

Niste našli odgovora, ki ste ga iskali? Potrebujete pomoč pri izbiri izdelka? Pogovorite se z našim strokovnjakom. Pišite nam na [email protected] ali nas pokličite na +386 (0)40 728 330 in z veseljem bomo odgovorili na vaša vprašanja!

Podrobnosti
SKUZZZ109--------
EAN8052086034938
ZnamkaPalo Santo
Teža (kg)0.050000

Ocene in mnenja

Oceni izdelek. Bodi prvi!

Ocene in mnenja

Oceni izdelek. Bodi prvi!

Morda ti bo všeč

 1. Lesena zapestnica Gozd
  Lesena zapestnica Gozd
  Cena: 9,20 €
 2. Zapestnica Love
  Zapestnica Love
  Cena: 66,40 € Običajna cena: 83,00 €
 3. Zapestnica Drevesce
  Lesena zapestnica Drevesce
  Cena: 8,90 €
 4. brown metalic
  Lesena zapestnica Adventure
  Cena: 9,20 €
 5. Lesena zapestnica KROG TURKIZNA
  Lesena zapestnica Krog
  Cena: 8,90 €
© 2024 JogaLine & Samana | Vse pravice pridržane