KAJ JE JOGA? KAKO PRIČETI Z JOGO?

Climb on

Poglej kot

3 izdelkov

Filtri
  • Položaj
  • Ime izdelka
  • Cena
Položaj
36
  • 36
  • Vse
na stran

Climb On kreme, mazila 100% naravne sestavine

Mazila Climb On! so paradni konj podjetja SKINourishment, ki iz ljubezni do narave in skrbjo za celostno zdravje, že od samega začetka uporablja 100% naravne sestavine (vosek, eterična olja, rastlinska olja).

Vsi izdelki so ekonomični, multiuporabni, ekološki, brez sintetičnih sestavin in niso testirani na živalih.  Izdelki Climb on! so bili sprva razviti za vrhunske plezalce, vendar so primerni za vsakogar. Za ljudi, ki se gibljejo v ekstremnih okoljih; alpinisti, surferji, kajakaši, kolesarji, smučarji, pohodniki, tekači ..., pa tudi za vrtnarje, pomivalce posode, gospodinje ... ter vse, ki želijo sebi in svoji koži nameniti le najboljše.


CLIMB ON!

In naj vas ime Climb on! ne zavede – produkti so namenjeni prav vsem, ki imamo kožo – tudi živalim (npr. za nego tačk). S produkti Climb On! negujemo, pospešujemo obnovo, vlažimo, hranimo in blažimo težave s kožo. Climb On! kreme in mazila so v celoti 100% naravna, čista in biorazgradljiva!
Izdelano v družinskem podjetju Climb On Products v Teksasu v ZDA. Izdelki so registrirani v EU.

Več o ClimbOn izdelkih

Je 100% naravna in bogata zaščita ter hranilo za kožo, z antibakterijskim, antiseptičnim in regeneracijskim delovanjem. Kreme in mazila so uporabna za dnevno nego in aktivno zaščito kože. Služijo kot pripomoček za hitro in učinkovito odpravljanje odrgnin, ureznin, žuljev, pikov žuželk, opeklin, izpuščajev… za obrabljeno, razpokano, suho kožo.

Namenjene so vsem, ki se gibljejo v ekstremnih okoljih in si pri svojih aktivnostih velikokrat poškodujejo kožo, ali imajo kronične težave z njo. Climb on kreme in mazila uporabljajo po vsem svetu plezalci, alpinisti, gimnastičarji, kiterji, surferji, kolesarji, MTBjevci, kajakaši, smučarji, pohodniki, tekači ..., pa tudi gozdarji, vrtnarji, delavci v gradbeništvu in višinski delavci, pomivalci posode, gospodinje ... Skratka vsi, ki imamo svojo kožo radi in zanjo želimo poskrbeti na najboljši način, brez škode zase in za naš planet!

Skratka vsi, ki imamo svojo kožo radi in zanjo želimo poskrbeti na najboljši način, brez škode zase in za naš planet!

© 2024 JogaLine & Samana | Vse pravice pridržane