KAKO IZBRATI PRAVI BOLSTER ZA JOGO?

Meditacijski set Aura

Ni na zalogi
SKU
WM046--------

Prikupen, ročno izdelan, unikaten set za meditacijo. Za vzpodbudo, podporo, mir in hvaležnost v najbolj osebnih trenutkih tukaj, zdaj – ob meditaciji. Meditacijski paket vsebuje ročno pobarvane prodnike v barvah čaker, mala ogrlico in informativne kartice. Povežite se z naravo in s samim seboj.

Cena: 169,00 €

Pura Vida - Buy 4 GET the cheapest FREE

Prikupen, ročno izdelan, unikaten set za meditacijo. Za vzpodbudo, podporo, mir in hvaležnost v najbolj osebnih trenutkih tukaj, zdaj – ob meditaciji. Meditacijski paket vsebuje ročno pobarvane prodnike v barvah čaker, mala ogrlico in informativne kartice. Povežite se z naravo in s samim seboj.

Unikaten set, izdelan v Sloveniji, za vse, ki se ukvarjate z meditacijo, dihalnimi tehnikami, izvajanjem manter, jogo,...

Meditacijski set Aura vsebuje

 • 7 prodnikov, ročno poslikanih s pikasto mandalo, vsak v svoji barvi čakre, v barvi energijskega centra, z dodatkom zlate božanske barve
 • na hrbtni strani vsakega prodnika je napisana afirmacija, ki pripada ustrezni čakri
 • vsak prodnik je ločen v majhni laneni vrečki
 • velikost prodnikov je cca 5 cm
 • prodniki so premazani z zaščitnim premazom in so primerni za vsakodnevno uporabo (barva se ne lušći, ne zbledi,....)
 • prodnike lahko držimo v dlani ali pa posamezen prodnik položimo na del telesa, kjer se čakra nahaja
 • 10 informacijskih kartic – 7 kartic, vsaka posebej za svojo čakro, ena kartica o čakra prodnikih, ena kartica o mala ogrlici, ena kartica o mantrah
 • vsaka od sedmih čakra kartic ima napisano Sanskrtsko ime in narisan simbol, informacije o povezavi s fizičnim telesom, osnovne naloge čakre, delovanje,... ter afirmacija, ki pripada posameznemu energijskemu centru
 • mala ogrlica v vrečki iz jute je ročno izdelana in je iz lesenih bunkic ter 12 rudrakša semen, skupaj 108 bunkic, na koncu resasti čopek
 • mala je lahka in jo lahko imamo vedno s seboj
 • morsko uho – je pika na i v meditacijskem setu. Do avtorice seta, Vite, so prišli otroci, ki so prodajali lupine školjk in polžev. Tako je hitro padla odločitev. Kupila je nekaj kosov. Morska ušesa v set simbolično prinašajo opomnik, da naj poslušamo sebe, saj smo mi tisti, ki si kreiramo svoj svet.
 • Set je pakiran v lični kartonski škatli in je že pripravljen kot darilo!

Ocene in mnenja

Oceni izdelek. Bodi prvi!

Pogosta vprašanja o naročilu, dostavi in plačilu

Kako vam lahko pomagamo? Osnovne informacije o naročilih, plačilu, vračilu in dostavi najdete spodaj. Za vsa vprašanja, se lahko obrnete na info@jogaline.si.

Pogoji poslovanja

Kode za popust in darilne kartice

Kodo za popust ali kodo iz darilnega bona vnesete v okence za kodo, ko odložite izdelke v košarico. Predno zaključite nakup, preverite ali ste potrdili kodo in se vam je upošteval popust, ki ga prinaša koda. Kode se ne seštevajo.

Pogoji poslovanja

Plačilo

Plačilo lahko izvedete s plačilno kartico, preko paypal-a, ob dostavi ali z bančnim nakazilom na TRR podjetja. Spletna plačila so varna.

Plačila

Pošiljanje in dostava

Naročilo je običajno odpremljeno isti delovni dan, ko oddate naročilo. Izdelki, ki niso takoj na voljo, se odpremijo v nekaj delovnih dneh. Dostava naročil za območje Slovenije v vrednosti nad 40€ je brezplačna. Dostava za nižje vrednosti naročil se obračuna v višini 4€ oz. po ceniku dostavnih služb.

Dostava izdelkov

Vračilo

Kupljen izdelek lahko vrnete ali zamenjate v roku 30 dneh od dne odstopa pogodbe o nakupu. Plačilo je povrnjeno takoj, ko prejmemo vrnjen izdelek.

Vračilo izdelkov

Niste našli odgovora, ki ste ga iskali? Potrebujete pomoč pri izbiri izdelka? Pogovorite se z našim strokovnjakom. Pišite nam na info@jogaline.si ali nas pokličite na +386 (0)40 728 330 in z veseljem bomo odgovorili na vaša vprašanja!

Podrobnosti
SKUWM046--------
ZnamkaJogaLine
Teža (kg)0.200000

Ocene in mnenja

Oceni izdelek. Bodi prvi!

Morda ti bo všeč

 1. Zapestnica Love
  Zapestnica Love
  Cena: 66,40 € Običajna cena: 83,00 €
 2. Jogijski nakit, verižica Mala Joy - Veselje
  Jogijski nakit, verižica Mala Joy - Veselje
  Cena: 183,20 € Običajna cena: 229,00 €
 3. Zapestnica Hope
  Zapestnica Hope
  Cena: 67,20 € Običajna cena: 84,00 €
© 2023 JogaLine & Samana | Vse pravice pridržane