KAJ JE JOGA? KAKO PRIČETI Z JOGO?

Zapestnice - Pura Vida

Poglej kot

36 izdelkov

Filtri
  • Položaj
  • Ime izdelka
  • Cena
Položaj
  1. Pura Vida zapestnica Mini Braided
    Cena: 8,50 € Običajna cena: 10,00 €
36
  • 36
  • Vse
na stran

Zapestnice Pura Vida, zapestnice iz lesa

Zapestnice predstavljajo izjemno priljubljeno in edinstveno linijo naravnega nakita, ki združujejo elemente ročne izdelave, trajnostnih materialov. Vsaka zapestnica je izdelana z ljubeznijo in pozornostjo do podrobnosti, kar ji daje poseben čar in karakter.

Podarite košček narave sebi.

Pura Vida ročno izdelan nakit


Pura Vida nakit, ročno izdelane zapestnice  - ČISTO ŽIVLJENJE

Bilo je poletje 2010, ko sta se prijatelja Griffin Thall in Paul Goodman iz Južne Kalifornije odpravila študirat na Kostariko. Hitro sta odkrila čare Kostarike – fantastične sončne zahode, plaže, surfanje, prikupne vasice, predvsem pa sta odkrila čudovite ljudi, z iskrico v očeh. Takoj sta se zaljubila v sproščen način življenja, kjer šteje srčnost in prijateljstvo.

Nekega dne sta v mali vasici naletela na mlad par, na Jorge in Joaquin, katera sta na ulici prodajala ročno izdelane zapestnice. Čudovite, pisane, izdelane s strastjo. A Jorge in Joaquin sta se borila za preživetje. S svojo družino so bivali v eni sobi in tisto nekaj malega zaslužka od prodaje zapestnic je bilo le toliko, da so shajali iz dneva v dan.

Griffin in Paul sta zavihala rokave. Obupno sta si želela pomagati družini. Tako sta kar naročila, naj jima izdelata 400 zapestnic. Le te bosta odnesla nazaj domov....in tako se je zgodba in zabava začela!
Pura Vida ročno izdelane zapestnice
Pura Vida ročno izdelane zapestnice

Prve zapestnice iz Kostarike so postavili v lokalni butik in jih razprodali v hipu. To niso bile le zapestnice prijateljstva. Postale so gibanje, ki je slavi preproste stvari v življenju! Kostaričani temu pravijo Pura Vida (čisto življenje), in to niso le besede kar tako. Pri njih Pura Vida pomeni življenjski slog, uživanje v majhnih življenjskih užitkih, da upočasnimo dogajanje in se predamo popolnemu življenju.

Griffin in Paul sta združila moči z Jorge in Joaquin ter ostalimi lokalnimi obrtniki na Kostariki. Ročno izdelane zapestnice v neskončnih barvnih kombinacijah so edinstvene. Prav vsaka je edinstvena, tako kot oseba, ki jo nosi! Najprej so prodali le nekaj zapestnic na teden, a kmalu je vse preraslo v gibanjez milijoni prodanih zapestnic na leto. 

Pura Vida se je tako razširila po svetu. Izdelki so izbrani z veliko odgovornostjo do ljudi vpletenih v proces izdelave. V zadnjih letih so sodelovali z več kot 200 dobrodelnimi organizacijami. Donirali so več kot 4 milijone dolarjev.

Pura Vida ročno izdelane zapestnice
Pura Vida ročno izdelane zapestnice

Certifikat Pravična trgovina (Fair Trade Certified)

Pura Vida podpira podjetja, ki strmijo k dobrim in poštenim delovnim pogojem za zaposlene. Proizvodnji obrati s certifikatom Fair Trade Certified moraj spoštovati stroge socialne, okoljske in ekonomske standarde za zaščito zdravja in varnosti zaposlenih.

Vsak nakup pomaga mnogim. Obrtniškim skupnostim, da zagotovijo trajnostno zaposlitev, dobrodelnim organizacijam njihovo delovanje, tako za pomoč ljudem kot za ohranjanje našega planeta.

Več o Fair Trade Pura Vida

Več o Pura Vida

Pura Vida ročno izdelane zapestnice

© 2024 JogaLine & Samana | Vse pravice pridržane