KAJ JE JOGA? KAKO PRIČETI Z JOGO?

Zapestnica za nogo Anklet Puka Shell Stretch Pura Vida

Ni na zalogi
SKU
V8003--------

Zapestnica za nogo Anklet Puka Shell Stretch Pura Vida, da bo vaš dan popoln. Na plaži ali v mestu. Na elastični vrvici nanizane perle iz Puka školjke in srebrni distančniki naredijo zapestnico za nogo nadvse prikupno.

Cena: 15,50 €

Zapestnica za nogo Anklet Puka Shell Stretch Pura Vida, da bo vaš dan popoln. Na plaži ali v mestu. Na elastični vrvici nanizane perle iz Puka školjke in srebrni distančniki naredijo zapestnico za nogo nadvse prikupno.

Zapestnica za nogo Anklet Puka Shell Stretch Pura Vida

 • na elastični vrvici nanizane perle iz Puka školjke in srebrni distančniki
 • Puka je havajska beseda za luknjo, ki naravno nastane v sredini obrabljenih drobcev školjčnih lupin
 • Puka školjčne lupine so v bistvu lupine morskega polža – te lupine pobirajo po plaži
 • viseči kovinski obesek »P«, logo Pura Vida
 • naravne lupine puka so prevlečene z rodijem in imajo premer 4 mm
 • ročno izdelana zapestnica za na nogo

*Rodij je plemenita kovina, ki je pogost v proizvodnji nakita. Površini daje večji sijaj in jo varujo pred obrabo in oksidacijo. Nakitu nudi tudi večjo trdnost. Rodij je bolj cenjen od zlata.

Pura Vida nakit je izdelan ročno. Zato se lahko dimenzije nekoliko razlikujejo od kosa do kosa.

Več o Pura Vida nakitu

Kako skrbeti za nakit Pura Vida?
 1. Vedno poskrbite za čiste roke. Olja, kreme, losjoni in ostali kozmetični pripravki na naših dlaneh in prstih lahko vplivajo na barvo in izgled nakita.
 2. Izogibajte se stiku nakita s parfumi, toaletnimi vodami,...
 3. Nakit shranjujte ločeno od ostalih kosov nakita. Saj lahko drgnjenje kos ob kos povzroči praske in poškodbe na nakitu. Po možnosti nakit shranjujte v mehkih tekstilnih vrečkah.
 4. Za čiščenje uporabite mehke, nežne krpice (microfibra). S suho krpico nakit zloščite.
 5. Voda, še posebno slana voda in voda v bazenih lahko poškoduje nakit oz. vpliva na barvo in izgled. Še posebno kovinski kosi nakita lahko s časoma spremenijo barvo in izgled.
 6. Ko nakita ne nosite, ga ne shranjujte v žepu, torbici ali nahrbtniku. Če bi nakit shranjevali na tak način, bi lahko drgnjenje z ostalimi predmeti (ključi, kovanci,...) povzročilo poškodbe in odrgnine na nakitu.
 7. Ko se v zapestnicah nabere umazanija med vrvicami – za nekaj minut namočite zapestnico v mlačno vodo, kateri ste dodali malo pralnega praška ali čistila za madeže, za čiščenje oblačil. Po nekaj minutah, zapestnico skrtačite, najbolje da uporabite kar staro zobno ščetko. Nato zapestnico temeljito splaknite. Presenečeni boste kako bodo barve ponovno zasijale!


O Pura Vida ročno izdelanem nakitu

Od svojih skromnih začetkov prodaje kostariških zapestnic v kalifornijskem butiku, Pura Vida zdaj prek svojega gibanja podpira več kot 800 obrtnikov.

Certifikat Pravična trgovina (Fair Trade Certified)

Pura Vida podpira podjetja, ki strmijo k dobrim in poštenim delovnim pogojem za zaposlene. Proizvodnji obrati s certifikatom Fair Trade Certified moraj spoštovati stroge socialne, okoljske in ekonomske standarde za zaščito zdravja in varnosti zaposlenih.

Vsak nakup pomaga mnogim. Obrtniškim skupnostim, da zagotovijo trajnostno zaposlitev, dobrodelnim organizacijam njihovo delovanje, tako za pomoč ljudem kot za ohranjanje našega planeta.

Več o Pura Vida

Pogosta vprašanja o naročilu, dostavi in plačilu

Kako vam lahko pomagamo? Osnovne informacije o naročilih, plačilu, vračilu in dostavi najdete spodaj. Za vsa vprašanja, se lahko obrnete na [email protected].

Pogoji poslovanja

Kode za popust in darilne kartice

Kodo za popust ali kodo iz darilnega bona vnesete v okence za kodo, ko odložite izdelke v košarico. Predno zaključite nakup, preverite ali ste potrdili kodo in se vam je upošteval popust, ki ga prinaša koda. Kode se ne seštevajo.

Pogoji poslovanja

Plačilo

Plačilo lahko izvedete s plačilno kartico, preko paypal-a, ob dostavi ali z bančnim nakazilom na TRR podjetja. Spletna plačila so varna.

Plačila

Pošiljanje in dostava

Naročilo je običajno odpremljeno isti delovni dan, ko oddate naročilo. Izdelki, ki niso takoj na voljo, se odpremijo v nekaj delovnih dneh. Dostava naročil za območje Slovenije v vrednosti nad 40€ je brezplačna. Dostava za nižje vrednosti naročil se obračuna v višini 4€ oz. po ceniku dostavnih služb.

Dostava izdelkov

Vračilo

Kupljen izdelek lahko vrnete ali zamenjate v roku 30 dneh od dne odstopa pogodbe o nakupu. Plačilo je povrnjeno takoj, ko prejmemo vrnjen izdelek.

Vračilo izdelkov

Niste našli odgovora, ki ste ga iskali? Potrebujete pomoč pri izbiri izdelka? Pogovorite se z našim strokovnjakom. Pišite nam na [email protected] ali nas pokličite na +386 (0)40 728 330 in z veseljem bomo odgovorili na vaša vprašanja!

Mere, velikosti znamka Pura Vida

Podrobnosti
SKUV8003--------
EAN196256870235
ZnamkaPura Vida
Teža (kg)0.020000

Ocene in mnenja

Oceni izdelek. Bodi prvi!

Ocene in mnenja

Oceni izdelek. Bodi prvi!

Več izdelkov znamke Pura Vida

Morda ti bo všeč

 1. brown metalic
  Lesena zapestnica Adventure
  Cena: 9,20 €
 2. Lesena zapestnica Gozd
  Lesena zapestnica Gozd
  Cena: 9,20 €
 3. Zapestnica Love
  Zapestnica Love
  Cena: 66,40 € Običajna cena: 83,00 €
 4. Lesena zapestnica KROG TURKIZNA
  Lesena zapestnica Krog
  Cena: 8,90 €
 5. Zapestnica Drevesce
  Lesena zapestnica Drevesce
  Cena: 8,90 €
© 2024 JogaLine & Samana | Vse pravice pridržane