KAJ JE JOGA? KAKO PRIČETI Z JOGO?

Viseča mreža za dve osebi Double Deluxe

Ocena:
100% of 100
Ni na zalogi
SKU
G0004
Viseča mreža za dve osebi Double Deluxe Grand Trunk vam bo nudila užitke na poti in na domačem vrtu. Velika in udobna! Priložena karabina in prešiti zanki za hitro in enostavno pričvrstitev na drevo.

Viseča mreža za dve osebi Double Deluxe Grand Trunk vam bo nudila užitke na poti in na domačem vrtu. Velika in udobna! Priložena karabina in prešiti zanki za hitro in enostavno pričvrstitev na drevo, steber,…

Zanki sta široki, da ne poškodujeta drevesnega debla in imata vsaka po 10 stopenj nastavitve višine.

Viseča mreža za dve osebi Double Deluxe Grand Trunk

 • udobje in uživanja na poti ali na domačem vrtu
 • izredno meha in prijetna tkanina
 • hitro-sušeča tkanina
 • tkanina odlično diha in v viseči mreži se ne boste potili kljub vročemu vremenu
 • priložena dva karabina za zapenjanje / pričvrstitev
 • priloženi dve prešiti zanki za pričvrstitev okoli drevesa (zanki sta široki in prijazni do drevesnih debel)
 • vsaka zanka ima 10 stopenj za nastavitev višine viseče mreže
 • priložena vrečka za shranjevanje
 • doživljenjska garancija
 • material: 210T 70D najlon
 • izredno majhen volumen zložene viseče mreže (dolžina 17 cm / premer 14 cm)
 • dimenzija razprte viseče mreže: 320 cm x 200 cm
 • material: 210T 70D najlon
 • velika nosilnost: 181 kg
 • teža: 790 g

Čiščenje in vzdrževanje viseče mreže

Visečo mrežo lahko operete ročno. V vedno z hladno oz. mlačno vodo dodajte malo blagega detergenta. Ročno operate oz. pomencajte madeže (ne uporabljajte krtač). Ožemite.

Ponovno namočite visečo vrežo v čisto vodo, sperite detergent in visečo mrežo obesite na vrv za perilo in posušite. Visečo mrežo Grand Trunk lahko operete tudi v pralnem stroju.

Uporabite program za občutljivo perilo. Ne uporabljajte centrifuge. Uporabite blag detergent. Ne uporabljajte mehčalcev, belil in drugih agresivnih sredstev. Visečo mrežo operate ločeno od drugih oblačil.

Pred pranjem odstranite karabina. Posušite na vrvi za perilo. Viseča mreža bo suha v manj kot 30ih minutah. Ne uporabljajte sušilnega stroja.

Sedaj pa ponovno pojdite ven in umažite svojo visečo mrežo ;)!

Opozorila za uporabo viseče mreže

Uporaba viseče mreže lahko predstavlja tveganje za padec. Pri namestitvi viseče mreže bodite pozorni in previdni. Priporočamo, da je ne namestite zelo visoko, do 45 cm od tal. A hkrati toliko visoko, da se pod vašo težo viseča mreža ne bo dotikala tal (s tem preprečite poškodbo vaše hrbtenice in poškodbo viseče mreže).

Vedno preverite pred uporabo, da vaša viseča mreža ni strgana ali natrgana. Da nima lukenj ali drugih poškodb. Preverite, da so trakovi za zapenjanje v dobrem stanju in da so pravilno nameščeni.

Priporočamo, da viseče mreže ne izpostavljate predolgo sončnim žarkom. Izognite se stiku viseče mreže z ostrimi predmeti (noži, škarje,..), vročimi predmeti (žar, cigarete,...).

Priporočamo, da ste v viseči mreži brez čevljev, saj ima določena obutev lahko precej oster podplat, ostre zakovice,... Tla pod visečo mrežo očistite, da ne bo ostrih skal, kamenja, trnja, ostrih vej,... V svojo visečo mrežo se usedite, uležite počasi in previdno. Zagotovite, da boste imeli obe roki prosti, da boste lahko obdržali ravnotežje. Prav tako, ko izstopate iz nje. Ne dovolite, da otroci uporabljajo visečo mrežo brez nadzora starejših oseb!

Viseče mreže Grand Trunk

Doživljenjska garancija viseče mreže

Grand Trunk oprema ne pozna meja, a ker nekateri od vas to težko verjamete, so pri Grand Trunk-u za vas „zastavili“ svojo življenjsko garancijo! Grand Trunk bo vsako napako v proizvodnji na izdelku brezplačno nadomestil z novim izdelkom, ob dokazilu o nakupu (računu).

Proizvodna napaka obstaja, če izdelek odstopa od načrtovane zasnove. Materiali z okvarami (zadrge, zaponke, tkanine itd.), (šivi, konstrukcija itd.). Vse to je zajeto v garanciji za življenjsko dobo izdelka Grand Trunk. Izraz Lifetime warranty oz. „doživljenjska garancija“ se nanaša na življenjsko dobo izdelka. Žal to ne pomeni vaše življenjske dobe ali naše, temveč življenjsko dobo sestavnih delov, tkanin in materialov.

Medtem ko Grand Trunk izbira najboljše materiale, ki so na voljo za to, da so izdelki čim bolj trajni, se vsi materiali s časom razgradijo z uporabo in izpostavljenostjo okolju. Življenjska doba izdelka pa je odvisna od tega, od uporabe in kako dobro skrbite za izdelek. In ne po tem, koliko je izdelek star.

Grand Trunk - uradna stran

Pogosta vprašanja o naročilu, dostavi in plačilu

Kako vam lahko pomagamo? Osnovne informacije o naročilih, plačilu, vračilu in dostavi najdete spodaj. Za vsa vprašanja, se lahko obrnete na [email protected].

Pogoji poslovanja

Kode za popust in darilne kartice

Kodo za popust ali kodo iz darilnega bona vnesete v okence za kodo, ko odložite izdelke v košarico. Predno zaključite nakup, preverite ali ste potrdili kodo in se vam je upošteval popust, ki ga prinaša koda. Kode se ne seštevajo.

Pogoji poslovanja

Plačilo

Plačilo lahko izvedete s plačilno kartico, preko paypal-a, ob dostavi ali z bančnim nakazilom na TRR podjetja. Spletna plačila so varna.

Plačila

Pošiljanje in dostava

Naročilo je običajno odpremljeno isti delovni dan, ko oddate naročilo. Izdelki, ki niso takoj na voljo, se odpremijo v nekaj delovnih dneh. Dostava naročil za območje Slovenije v vrednosti nad 40€ je brezplačna. Dostava za nižje vrednosti naročil se obračuna v višini 4€ oz. po ceniku dostavnih služb.

Dostava izdelkov

Vračilo

Kupljen izdelek lahko vrnete ali zamenjate v roku 30 dneh od dne odstopa pogodbe o nakupu. Plačilo je povrnjeno takoj, ko prejmemo vrnjen izdelek.

Vračilo izdelkov

Niste našli odgovora, ki ste ga iskali? Potrebujete pomoč pri izbiri izdelka? Pogovorite se z našim strokovnjakom. Pišite nam na [email protected] ali nas pokličite na +386 (0)40 728 330 in z veseljem bomo odgovorili na vaša vprašanja!

Podrobnosti
SKUG0004
ZnamkaGrand Trunk
Teža (kg)0.800000

Ocene in mnenja

5
Ocena:
100% of 100

Deli svoje misli z drugimi strankami

 1. Kvaliteten material
  Ocena
  100%
  Zelo kvaliteten material in vrhunske vrvi za privez
 2. Amazing for camping
  Ocena
  100%
  Love the net - just amazing for camping.
 3. Great hammock - strong and lightweight!
  Ocena
  100%
  Grand Trunk is the way to go if you are thinking about Hammocking! ENO, Bliss, Hennessy, and others are all great brands and will probably be worth your money. However, Grand Trunk is one of the best in my opinion! I bought a Grand Trunk double because it's durable and very comfortable.

3 izdelkov

Pokaži na stran

Ocene in mnenja

5
Ocena:
100% of 100

Več izdelkov znamke Grand Trunk

Morda ti bo všeč

© 2024 JogaLine & Samana | Vse pravice pridržane