KAKO IZBRATI PRAVI BOLSTER ZA JOGO?

Adapter za filter

Na zalogi
SKU
1M055

Z Mizu filtri vam nikoli več ne bo potrebno kupiti plastenke z vodo! Na čutaro, katera ima pokrovček na slamico (straw lid) si pritrdite adapter (kovinsko paličico) nanjo pa filter Everyday ali Adventure.

Cena: 9,95 €

Pura Vida - Buy 4 GET the cheapest FREE

Z Mizu filtri vam nikoli več ne bo potrebno kupiti plastenke z vodo! Na čutaro, katera ima pokrovček na slamico (straw lid) si pritrdite adapter (kovinsko paličico) nanjo pa filter Everyday ali Adventure. Pri vsakem adapterju je priložena tudi silikonska slamica in tako lahko uporabite le slamico + adapter + filter in pijete vodo direktno iz vodnega vira.

Mizu filteri za vodo so priljubljeni med avanturisti, popotniki, gorniki, kajakaši, kolesarji... Preprosto vodo natočite ob poti iz potoka, reke...ali iz vodnega zajetja kje v gorah... Mizu filter za vodo – nikoli več ne kupite plastenke z vodo in hkrati imejte pitno vodo vedno na voljo!

Adapter za filter za vodo

 • adapter je kovinska slamica, ki jo pritrdimo na pokrovček čutare, na drugi konec pa si privijemo filter
 • poleg adapterja je priložena še silikonska slamica (uporabite le slamico + adapter + filter in pijete vodo direktno iz vodnega vira)
 • adapter lahko uporabljate na pokrovčku Straw Lid in čutaro ali termovko Mizu s širokim vratom, ki ima možnost takšnega pokrovčka (M9, V5, V7, V12, V20)

Adapter za filter za vodo + filter Adventure

 • prefiltrira v povprečju 520 ml vode na minuto
 • filter za vodo prefiltrira cca 150 litrov vode, malce odvisno s koliko umazano vodo imamo opravka
 • proti koncu življenjske dobe filtra, začne voda teči počasneje preko ustnika. Na koncu se ustavi in tako vemo, da filter ne deluje več.
 • filter za vodo + adapter + silikonsko slamico dobite v priročni tekstilni vrečki na zateg

Adapter za filter za vodo + filter Everyday

 • primeren za vodo iz pipe, katera pa ni primerna za pitje (voda iz vodovoda v velemestih, kampih, letališčih…)
 • prefiltrira v povprečju 1070 ml vode na minuto
 • filter za vodo prefiltrira cca 150 litrov vode, malce odvisno s koliko umazano vodo imamo opravka
 • proti koncu življenjske dobe fitra, začne voda teči počasnje preko ustnika. Na koncu se ustavi in tako vemo, da filter ne deluje več
 • filter za vodo + adapter + silikonsko slamico dobite v priročni tekstilni vrečki na zateg

Več si preberite na naši objavi na blogu. Ali direktno na strani proizvajalca!


Ali veste kaj pomeni Mizu?

Mizu prihaja iz ZDA. Mizu je japonska beseda za vodo. Izdelali so “hidratacijske” izdelke, ki odražajo kdo so in kam hočejo iti. Na preprost način nas opominjajo, da je mogoče porabo plastike močno zmanjšati. Vsak izdelek v liniji izdelkov Mizu je zasnovan tako, da ponuja večkratno uporabo za izdelke, katere imamo običajno za enkratno uporabo!

Uživajte v potovanju, ne puščajte ničesar za seboj.
ENJOY THE JURNEY. LEAVE NOTHING BEHIND.

Z Mizu produkti poskrbite za okolje. Njihovi produkti so trajnostni. Ob uporabi Mizu lončkov, čutar se izognete veliki potrošnji plastičnih lončkov in plastenk.

Mizu je ponosen del organizacije 1% FOR THE PLANET! Od prav vse prodaje, od vsakega prodanega artikla nameni 1% tej neprofitni okoljevarstveni organizaciji. Embalažo Mizu artiklov (kartonasto škatlo) lahko uporabite za “lonček” za svinčnike, lahko celo vanj posadite rožo. Karton uporabite za ogenj na kampiranju. Bodite ustvarjalni!

Doživljenjska garancija Mizu

Doživljenjska garancija na napake v material ali napake iz postopka produkcije. Praske, odrgnine, udrtine,… nastale ob uporabi niso zajete v doživljenjsko garancijo. Garancija za barvo in potiske je 1 leto.

Opozorilo

Čutare ne uporabljajte v mikrovalovni pečici. Pomivanje v pomivalnem stroju lahko vpliva na bravo in potisk, zato priporočamo ročno pranje.

Izberite izdelke za večkratno uporabo Mizu

Ocene in mnenja

Oceni izdelek. Bodi prvi!

Pogosta vprašanja o naročilu, dostavi in plačilu

Kako vam lahko pomagamo? Osnovne informacije o naročilih, plačilu, vračilu in dostavi najdete spodaj. Za vsa vprašanja, se lahko obrnete na info@jogaline.si.

Pogoji poslovanja

Kode za popust in darilne kartice

Kodo za popust ali kodo iz darilnega bona vnesete v okence za kodo, ko odložite izdelke v košarico. Predno zaključite nakup, preverite ali ste potrdili kodo in se vam je upošteval popust, ki ga prinaša koda. Kode se ne seštevajo.

Pogoji poslovanja

Plačilo

Plačilo lahko izvedete s plačilno kartico, preko paypal-a, ob dostavi ali z bančnim nakazilom na TRR podjetja. Spletna plačila so varna.

Plačila

Pošiljanje in dostava

Naročilo je običajno odpremljeno isti delovni dan, ko oddate naročilo. Izdelki, ki niso takoj na voljo, se odpremijo v nekaj delovnih dneh. Dostava naročil za območje Slovenije v vrednosti nad 40€ je brezplačna. Dostava za nižje vrednosti naročil se obračuna v višini 4€ oz. po ceniku dostavnih služb.

Dostava izdelkov

Vračilo

Kupljen izdelek lahko vrnete ali zamenjate v roku 30 dneh od dne odstopa pogodbe o nakupu. Plačilo je povrnjeno takoj, ko prejmemo vrnjen izdelek.

Vračilo izdelkov

Niste našli odgovora, ki ste ga iskali? Potrebujete pomoč pri izbiri izdelka? Pogovorite se z našim strokovnjakom. Pišite nam na info@jogaline.si ali nas pokličite na +386 (0)40 728 330 in z veseljem bomo odgovorili na vaša vprašanja!

Podrobnosti
SKU1M055
Teža (kg)0.200000

Ocene in mnenja

Oceni izdelek. Bodi prvi!

Morda ti bo všeč

 1. Mizu Pokrovček 360 Straw Lid za Mizu čutare in termovke serije V in M9
  Pokrovček 360 Straw Lid za čutare in termovke
  Cena: 11,17 € Običajna cena: 15,95 €
 2. želva
  Čutara za vodo M5, 530 ml
  Cena: 18,36 € Običajna cena: 22,95 €
 3. svetlo roza
  Termo čutara S4, 415 ml
  Cena: 27,96 € Običajna cena: 34,95 €
 4. temno modra
  Termo čutara V12, 1050 ml
  Cena: 41,97 € Običajna cena: 59,95 €
 5. Filter za vodo Advanture
  Filter za vodo Adventure Mizu
  Cena: 19,57 € Običajna cena: 27,95 €
 6. Filter za vodo Everyday
  Filter za vodo Everyday
  Cena: 9,77 € Običajna cena: 13,95 €
© 2023 JogaLine & Samana | Vse pravice pridržane