Izberi najboljšo podlogo za jogo, prijazno tebi in okolju. Pridobi si dodatnih 5% popusta s prijavo na naše novičke.

Foundation ženska obleka iz naravnega materiala

Na zalogi
SKU
P6259
prAna Foundation ženska obleka izdelana iz Lenzing Modal ® materiala z dodatkom elastana je nekoliko drugačna od do sedaj poznanih prAninih oblekc pri nas. Mi to prAnino linijo poznamo že mnogo sezon in ni boljšega kot imeti na sebi naravni material v vročih poletnih dneh. Hkrati pa je kroj prAna Foundation oblekce preprost, a atraktiven da imamo lahko oblekco za službene dolžnosti ali za izlet na plažo. Ko boste enkrat oblekle prAna tekstil iz Lenzing Modal ® boste zasvojene.
Cena: 47,94 € Običajna cena: 79,90 €

prAna Foundation ženska obleka izdelana iz Lenzing Modal ® materiala z dodatkom elastana je nekoliko drugačna od do sedaj poznanih prAninih oblekc pri nas.
Mi to prAnino linijo poznamo že mnogo sezon in ni boljšega kot imeti na sebi naravni material v vročih poletnih dneh. Hkrati pa je kroj prAna Foundation oblekce preprost, a atraktiven da imamo lahko oblekco za službene dolžnosti ali za izlet na plažo.
Ko boste enkrat oblekle prAna tekstil iz Lenzing Modal ® boste zasvojene.

Več informacij o ženski obleki iz modala, prAna Foundation:

 • ženska oblekca za vsako dnevno nošnjo
 • zelo ženski izgled
 • popolna elegance, katera se obnese tudi na terenu
 • naravno mehka tkanina
 •  in prijeten material
 • na bočnem predelu je material “nabran” in tako elegantno skrije, prikrije kakšen odvečen kilogram
 • material: Lenzing Modal ® / 5% elastan

Lenzing Modal ® je material izdelan v Avstriji. Ta material je v bistvu bukov les (celuloza). Ta les ni gojen. Bukve so nekaj posebnega, saj same s “pomlajevanjem” skrbijo, da se gozd obnavlja in tako ni potrebno umetno sajenje. Bukve so povsem naravni in trajnostni vir surovin.
Produkcija tega materiala v Lenzingu v Avstriji, pa je prav tako posebna kot sam material. Njihovi okoljski standardi so izjemno visoki. Že to nam pove veliko, da je 95% njihovega materiala proizvedenega v samem Lenzingu, kateri slovi po turizmu in le kako bi bilo to mogoče v Avstriji, če ne bi bilo povsem zadoščeno okoljskim standardom.

Trajnostni razvoj – Sustainability – prAnin cilj je skrbno izbran celoten proces do končnega izdelka.  Preplet uporabe materialov in sodelovanja s podjetji, katera se držijo strogih smernic za zagotavljanje varnosti vseh vpletenih v proces in učinkovitosti – pripelje do lepih in funkcionalnih izdelkov, ki jih imamo vsi radi in se v njih dobro počutimo.

Ocene in mnenja

Oceni izdelek. Bodi prvi!

Pogosta vprašanja

Kako vam lahko pomagamo? Osnovne informacije o naročilih, plačilu, vračilu in dostavi najdete spodaj. Več o pogojih poslovanja.

Za vsa vprašanja, se lahko obrnete na info@jogaline.si

Kode za popust in darilne kartice

Kodo za popust ali kodo iz darilnega bona vnesete v okence za kodo, ko odložite izdelke v košarico. Predno zaključite nakup, preverite ali ste potrdili kodo in se vam je upošteval popust, ki ga prinaša koda. Kode se ne seštevajo. Več o pogojih poslovanja.

Naročilo

Naročilo izvedete z registracijo na spletni strani ali po telefonu. Naročilu sledite z vpisom v Moj račun. Več o pogojih poslovanja.

Plačilo lahko izvedete s plačilno kartico, preko paypal-a, ob dostavi ali z bančnim nakazilom na TRR podjetja. Spletna plačila so varna. Več o plačilih.

Pošiljanje in Dostava

Naročilo je običajno odpremljeno isti delovni dan, ko oddate naročilo. Izdelki, ki niso takoj na voljo, se odpremijo v nekaj delovnih dneh. Dostava naročil za območje Slovenije v vrednosti nad 40€ je brezplačna. Dostava za nižje vrednosti naročil se obračuna v višini 4€ oz. po ceniku dostavnih služb. Več o dostavi izdelkov.

Vračilo

Kupljen izdelek lahko vrnete ali zamenjate v roku 30 dneh od dne odstopa pogodbe o nakupu. Plačilo je povrnjeno takoj, ko prejmemo vrnjen izdelek. Več o vračilu izdelkov.

Niste našli odgovora, ki ste ga iskali? Potrebujete pomoč pri izbiri izdelka? Pogovorite se z našim strokovnjakom. Pišite nam na info@jogaline.si ali nas pokličite na +386 (0)40 728 330 in z veseljem bomo odgovorili na vaša vprašanja!

Ocene in mnenja

Oceni izdelek. Bodi prvi!

Morda ti bo všeč

 1. OLIVNA / ORANŽNA
  Remat Free Light joga blazina 3mm
  Cena: 38,61 € Običajna cena: 42,90 €
 2. bela
  Lonček za kavo, smoothie Tumbler 20, 630 ml
  Cena: 21,57 € Običajna cena: 35,95 €
 3. črna
  Rokavice Silk Lafuma
  Cena: 11,97 € Običajna cena: 19,95 €
 4. siva
  Pillar ženske dolge pajkice
  Cena: 52,43 € Običajna cena: 74,90 €
© 2021 JogaLine & Samana | Vse pravice pridržane