KAJ JE JOGA? KAKO PRIČETI Z JOGO?

Jade Yoga Level One mat joga blazina 4mm (173cm)

Na zalogi
SKU
R0003

Jade Level One mat je popolna joga blazina za začetnike in za manj zahtevne jogiste. Oz. pri Jade je to osnovna blazina, v splošni ponudbi na trgu pa bi sodila v vrhnji razred. Blazina ima odličen oprijem, in je ekološko čista. Nudi kompaktno in stabilno podlago.

Cena: 51,00 €

Jade Level One mat je popolna joga blazina za začetnike in za manj zahtevne jogiste. Oz. pri Jade je to osnovna blazina, v splošni ponudbi na trgu pa bi sodila v vrhnji razred. Blazina ima odličen oprijem, in je ekološko čista. Nudi kompaktno in stabilno podlago.

Jade Yoga Level One mat joga blazina

 • za vse prakse joge – od tistih lažjih praks, pa tudi do zahtevnejših
 • pri izjemno dinamičnih praksah joge lahko blazina traja manj časa, zato za dinamične prakse priporočamo Elite S, katera je izjemno priljubljena med Ashtanga jogisti
 • izjemen oprijem
 • odlična stabilnost v vseh položajih
 • struktura je odprtocelična
 • ne vsebuje: PVC, EVA ali drugih sintetičnih gum
 • material: 100% naravna guma / kavčuk
 • dimenzije: 173 x 61 cm
 • debeline: 4 mm
 • teža: 1.7 kg
 • izdelana v ZDA

Nature's Best Yoga Mat

Navodila za čiščenje Jade joga blazine

Enkrat na teden obrišite svoj blazino z vlažno krpo (samo z vodo!). Če intenzivno vadite, naredite to po vsaki uporabi. Če blazina potrebuje intenzivnejše čiščenje, priporočamo uporabo Jade čistila za čiščenje blazin. Čistilo je na rastlinski osnovi, in je posebej zasnovano za blazine za jogo iz naravne gume.

NE uporabljajte Jade blazin zunaj. Ne pustite jih sušiti zunaj. Sonce, UV svetloba lahko poškodujeta naravno gumo. NIKOLI ne uporabljajte alkohola, eteričnih olj, mila, kisa, detergentov ali drugih čistilnih sredstev za blazino Jade. Blazine NIKOLI ne perite v pralnem stroju. NIKOLI je ne sušite v sušilnem stroju.

Vonj po naravnem kavčuku / vonj po gumi

Blazine JadeYoga so izdelane iz naravnega kavčuka. Ta ima značilen vonj. Vonj je popolnoma neškodljiv in sčasoma izgine. Jade joga blazino redno zračite, da pospešite proces nevtralizacije vonja. Vendar bo določen vonj po gumi ostal. Običajno ta vonj vsaka oseba drugače zazna. Na splošno vonj ni proizvodna napaka ali napaka v produktu. Zato ni zajet v predmet garancije.

Lateks in Jade joga blazina

Čeprav so Jade joga blazine 99 % brez lateksa, saj so iz kavčukovca, so lahko v podlogah beljakovine lateksa v sledovih, zato priporočamo, da se osebe z alergijami na lateks izogibajo stiku z Jade podlogami.

V sodelovanju z organizacijo Trees for the future za vsako prodano blazino posadijo 1 novo drevo. Poslanstvo organizacije je izboljšati preživetje obubožanih kmetov z revitalizacijo degradiranih zemljišč.

Trees for the Future (TREES) trenutno sodeluje s tisoči kmečkih družin v devetih državah podsaharske Afrike. V več kot 30-letni zgodovini so delali po vsem svetu. V letu 2014 so svoje delo usmerili v izbrane afriške države, kjer so bili podnebni in gospodarski izzivi najbolj pereči in kjer so lahko imeli največji vpliv.

Desetletja netrajnostnih kmetijskih praks so povzročila, da so zemljišča postala degradirana in neproduktivna. Kmečke družine, ki ne morejo pridelati in prodati dovolj, da bi zadovoljile svoje najosnovnejše potrebe so bile pahnjene na rob preživetja. Z uporabo pristopa gozdnih vrtov v polsušnih državah, kot je Senegal, so dokazali, da je agrogozdarstvo rešitev za vsakega od teh izzivov, saj učinkovito odpravlja lakoto in revščino ter hkrati obnavlja zemljo in okolje.

Pogosta vprašanja o naročilu, dostavi in plačilu

Kako vam lahko pomagamo? Osnovne informacije o naročilih, plačilu, vračilu in dostavi najdete spodaj. Za vsa vprašanja, se lahko obrnete na [email protected].

Pogoji poslovanja

Kode za popust in darilne kartice

Kodo za popust ali kodo iz darilnega bona vnesete v okence za kodo, ko odložite izdelke v košarico. Predno zaključite nakup, preverite ali ste potrdili kodo in se vam je upošteval popust, ki ga prinaša koda. Kode se ne seštevajo.

Pogoji poslovanja

Plačilo

Plačilo lahko izvedete s plačilno kartico, preko paypal-a, ob dostavi ali z bančnim nakazilom na TRR podjetja. Spletna plačila so varna.

Plačila

Pošiljanje in dostava

Naročilo je običajno odpremljeno isti delovni dan, ko oddate naročilo. Izdelki, ki niso takoj na voljo, se odpremijo v nekaj delovnih dneh. Dostava naročil za območje Slovenije v vrednosti nad 40€ je brezplačna. Dostava za nižje vrednosti naročil se obračuna v višini 4€ oz. po ceniku dostavnih služb.

Dostava izdelkov

Vračilo

Kupljen izdelek lahko vrnete ali zamenjate v roku 30 dneh od dne odstopa pogodbe o nakupu. Plačilo je povrnjeno takoj, ko prejmemo vrnjen izdelek.

Vračilo izdelkov

Niste našli odgovora, ki ste ga iskali? Potrebujete pomoč pri izbiri izdelka? Pogovorite se z našim strokovnjakom. Pišite nam na [email protected] ali nas pokličite na +386 (0)40 728 330 in z veseljem bomo odgovorili na vaša vprašanja!

Podrobnosti
SKUR0003
EAN859739005486
ZnamkaJadeYoga
Teža (kg)1.700000
MaterialKavčuk (guma)
Debelinaod 3 do 5 mm
Dolžina178 cm - 185 cm
StrukturaOdprto-celična

Ocene in mnenja

Oceni izdelek. Bodi prvi!

Ocene in mnenja

Oceni izdelek. Bodi prvi!

Morda ti bo všeč

 1. roza
  Grippy Boo brisača za jogo 2mm
  Ocena:
  100%
  Cena: 44,91 € Običajna cena: 49,90 €
 2. RDEČA / ORANŽNA
  eKo 5mm joga blazina (180 cm)
  Ocena:
  100%
  Cena: 91,76 € Običajna cena: 101,95 €
 3. tribeca aqua
  Infinity joga blazina 5mm (180cm)
  Ocena:
  100%
  Cena: 86,40 € Običajna cena: 96,00 €
 4. CRYSTAL SPIRIT
  Element Grow XL 4mm joga blazina iz kavčuka (200cm)
  Cena: 94,46 € Običajna cena: 104,95 €
 5. Joga podloga Combo 3.5mm (178cm)
  Joga podloga Combo 3.5mm (178cm)
  Cena: 68,80 € Običajna cena: 86,00 €
 6. CRYSTAL SPIRIT
  Potovalna joga blazina iz kavčuka Element Ride 1.5mm (185cm)
  Ocena:
  100%
  Cena: 65,61 € Običajna cena: 72,90 €
© 2024 JogaLine & Samana | Vse pravice pridržane