JESENSKI POPUSTI do -50%

Joco lonček za na pot - Artist Series

Na zalogi
SKU
3S008
Joco lonček za na pot, tokrat v umetniški izvedbi. Joco lonček - Artist Series. Tako vam ponujamo “čarobni” lonček, kot mešanica dišeče kave, je tu združena umetnost, uporabnost, tehnološko dovršeni materiali… Iz visoko kakovostnega, neporoznega, borosilikonastega (boral) stekla. Joco lončki za na pot so izdelani premišljeno, s skrbjo do narave, preprost in dovršen dizajn, okus vsebine ostaja in ostaja. Tako boste pili tisto dobro pravo kavo, čaj ali smootie. Uporaba v mikrovalovni pečici ali pomivalnem stroju povsem varna. Oblika se prilega kavnim aparatom. Joco takeaway lonček vedno in povsod!
Cena: 25,11 € Običajna cena: 27,90 €

Joco lonček za na pot, tokrat v umetniški izvedbi. Joco lonček - Artist Series. Tako vam ponujamo “čarobni” lonček, kot mešanica dišeče kave, je tu združena umetnost, uporabnost, tehnološko dovršeni materiali…
Iz visoko kakovostnega, neporoznega, borosilikonastega (boral) stekla. Joco lončki za na pot so izdelani premišljeno, s skrbjo do narave, preprost in dovršen dizajn, okus vsebine ostaja in ostaja. Tako boste pili tisto dobro pravo kavo, čaj ali smootie.
Uporaba v mikrovalovni pečici ali pomivalnem stroju povsem varna. Oblika se prilega kavnim aparatom.
Joco takeaway lonček vedno in povsod!

Več informacij o izdelku:

 • volumen: 340 ml
 • material: borosilikonasto* (boral) steklo
 • termalni slikonski pokrovček
 • pokrovček ergonomsko oblikovan (pri pitju se z nosom ne zaletimo v pokrovček)
 • brez vseh strupenih snovi - brez BPA, svinca, kadmija,…
 • varna uporaba v mikrovalovni pečici
 • dovoljeno promivanje v pomivalnem stroju
 • oblika se prilega kavnim aparatom
 • okus pijače v steklenem Joco lončku ostaja nespremenjen (kavačajsmootie, naravni sok… okusite le dobro pijačo in ne vaše skodelice)
 • preprost , a zavidljiv dizajn
 • nagrada na California Gift Shoh za New Exhibitor Best Product 2015
 • emabalaža iz kartona, 100% biorazgradljiva

Preberite si nekaj pomembnih informacij o Joco lončkih… Delite naprej! Gre se za naš planet!


Na leto na vsem svetu porabimo več kot 500 milijard lončkov za enkratno uporabo – poskrbite, da se ta številjka zmanjša!

“Cups that care!“

*Borosilikonasto ali Boral steklo ali jensko, je zelo odporno proti kemikalijam in spremembam temperature! Zato se uporablja predvsem za izdelavo laboratorijske steklovine in tudi kuhinjske posode.

Umetnica iz ZDA, Jen Lobo je močno povezana z naravo. Ljubezen, radovednost, občudovanje do narave, živali se odraža v njenem slikanju, risanju Trudi se ujeti vso to ljubezen v slikah, seveda pa dodaja tudi človeško osebnost, odnose.
S poslikavo Joco lončka je želela, da vas lonček “obrne” v gozd, v občutek “otoka” na katerem živimo. Ko se sonce spusti in postane temno, ni uličnih svetilk, hiš,…je jasna noč, nebo posejano in osvetljeno z zvezdami…. Začutite ta občutek!
Na Joco lončku so naslikane 3 različne vrste sove. So združene, kjub temu, da so si različne. Ne morete točno določiti kje se ena sova konča in druga začne...vse se prepleta, povezuje.

Umetnik Adrian ‘Ado’ Knott je predan surfer in občudovalec ptic. Katere so tudi njegov pogost motiv. Surfer iz Avstralije je še najbolj znan v “komercialni” umetnosti izdelovanja surf desk znamke Rake. Njegov “grafični” stil, tokrat navdihnjen seveda s pticami in tudi nordijskim vzorcem je čudovit na Joco lončku.

Lars Huse iz Norveške, ilistrator in bloger. Dnevno njegov coffee blog s Joco lončkom doma, v mestu, na letalu….deli med sledilce. Poizkuša deliti to zavest, pomembnost, da vsak naredi nekaj k čistejšemu okolju. Motiv na njegovem Joco lončku, mož in albatros na morju je še kako na mestu.

Ocene in mnenja

Oceni izdelek. Bodi prvi!

Pogosta vprašanja

Kako vam lahko pomagamo? Osnovne informacije o naročilih, plačilu, vračilu in dostavi najdete spodaj. Več o pogojih poslovanja.

Za vsa vprašanja, se lahko obrnete na info@jogaline.si

Kode za popust in darilne kartice

Kodo za popust ali kodo iz darilnega bona vnesete v okence za kodo, ko odložite izdelke v košarico. Predno zaključite nakup, preverite ali ste potrdili kodo in se vam je upošteval popust, ki ga prinaša koda. Kode se ne seštevajo. Več o pogojih poslovanja.

Naročilo

Naročilo izvedete z registracijo na spletni strani ali po telefonu. Naročilu sledite z vpisom v Moj račun. Več o pogojih poslovanja.

Plačilo lahko izvedete s plačilno kartico, preko paypal-a, ob dostavi ali z bančnim nakazilom na TRR podjetja. Spletna plačila so varna. Več o plačilih.

Pošiljanje in Dostava

Naročilo je običajno odpremljeno isti delovni dan, ko oddate naročilo. Izdelki, ki niso takoj na voljo, se odpremijo v nekaj delovnih dneh. Dostava naročil za območje Slovenije v vrednosti nad 40€ je brezplačna. Dostava za nižje vrednosti naročil se obračuna v višini 4€ oz. po ceniku dostavnih služb. Več o dostavi izdelkov.

Vračilo

Kupljen izdelek lahko vrnete ali zamenjate v roku 30 dneh od dne odstopa pogodbe o nakupu. Plačilo je povrnjeno takoj, ko prejmemo vrnjen izdelek. Več o vračilu izdelkov.

Niste našli odgovora, ki ste ga iskali? Potrebujete pomoč pri izbiri izdelka? Pogovorite se z našim strokovnjakom. Pišite nam na info@jogaline.si ali nas pokličite na +386 (0)40 728 330 in z veseljem bomo odgovorili na vaša vprašanja!

Ocene in mnenja

Oceni izdelek. Bodi prvi!

Več izdelkov znamke Joco

 1. turkizna
  Joco "takeaway" lonček 454ml
  Cena: 26,90 € Običajna cena: 26,90 €
 2. svetlo roza
  Joco takeaway lonček 227ml / lonček za na pot
  Cena: 21,51 € Običajna cena: 23,90 €
 3. ciklama
  Joco "takeaway" lonček 340ml
  Cena: 22,41 € Običajna cena: 24,90 €

Morda ti bo všeč

 1. polarni medved
  Čutara M8 Mizu, 800 ml
  Cena: 15,37 € Običajna cena: 21,95 €
 2. črna
  Ženske pohodniške hlače prAna Halle
  Cena: 59,43 € Običajna cena: 84,90 €
 3. modra s potiskom
  Manduka enlight ™ bolster za jogo
  Cena: 71,96 € Običajna cena: 79,95 €
 4. Tekoči magnezij za pole dance 100 ml Edelrid
  Tekoči magnezij 100 ml Edelrid
  Cena: 6,75 € Običajna cena: 7,50 €
© 2021 JogaLine & Samana | Vse pravice pridržane