Izkoristite darila presenečenja v ADVENTNEM KOLEDARJU

Kadilo, brin - dva kosa v setu

Na zalogi
SKU
ZZZ106-------

Brinovo kadilo je v spiritualnem svetu poznano že stoletja. Brin preprečuje, da bi se v prostor naselile negativne energije. Brin prostor očisti in prepreči nadaljni vdor negativnih energij. Lahko jo uporabimo tudi za čiščenje telesa oz. zaščito pred negativnimi energijami.

Cena: 19,95 €

Brinovo kadilo je v spiritualnem svetu poznano že stoletja. Brin preprečuje, da bi se v prostor naselile negativne energije. Brin prostor očisti in prepreči nadaljni vdor negativnih energij. Lahko jo uporabimo tudi za čiščenje telesa oz. zaščito pred negativnimi energijami.

Juniperus Occidentalis, brin, je vrsta iglavcev, ki raste na suhih in polsuhih tleh. Je zelo aromatičen. Zanimivost: brin velja za sveto rastlino tudi na naših tleh. Včasih so verjeli, da če pri sebi nosiš brinovo vejico, te bo to varovalo pred nesrečami in divjimi živalmi.  

Brinovo kadilo - dva kosa v setu

 • snop brina (Juniperus Occidentalis)
 • brin je eno prvih kadil, ki so ga uporabljale »sredozemske čarovnice« - za izganjanje vsega slabega, temnega in za vračanje zdravja
 • je nepogrešljivo kadilo severnoameriških indijancev in šamanov
 • uporabljajo ga tudi v Tibetu
 • kadilo ima izjemno prijeten vonj po smoli iglavcev
 • brin ima element ognja in pod vodstvom Sonca je njegova moč izjemna
 • velja za zaščitnika pred vsem slabim, pred tatvinami, pred boleznijo,...
 • brin ima »prirojeno« sposobnost, da očisti okolico, odganja negativno energijo in pritegne pozitivne vibracije
 • torej brin očisti okolico, prostor, ter tudi telo
 • brin se veliko uporablja v pisarnah in javnih prostorih za ustvarjanje jasnosti, prijetnega ambienta in prijetnega razpoloženja
 • mnogi verjamejo, da brin ščiti pred zlimi duhovi in pred boleznimi
 • ustvarja čisto in prijetno okolje v sobi za meditacijo, jogo
 • k nam prihaja iz Kalifornije (ZDA)
 • dimenzije: 12 x 3 cm (en kos)
 • pakirano v lepi kartonski škatlici

Način uporabe

En konec snopa držite nad odprtim ogljem (sveča), toliko časa, da žajblj začne tleti. Nato potresite s snopom, da se začne kaditi iz snopa. Tako, se bo prostor napolnil z vonjem kadila. Snop »potresajte« toliko časa, da ne ugasne (da žerjavica na koncu ne tli več). Če snop gori preveč oz. ga želite ugasniti, da zaprite v steklen kozarec s pokrovčkom, da mu vzamete kisik in preneha goreti. Lahko ga tudi postavite v kozarec s peskom. Naslednjič snop žajblja uporabimo po enakem postopku.

Ocene in mnenja

Oceni izdelek. Bodi prvi!

Pogosta vprašanja

Kako vam lahko pomagamo? Osnovne informacije o naročilih, plačilu, vračilu in dostavi najdete spodaj. Več o pogojih poslovanja.

Za vsa vprašanja, se lahko obrnete na [email protected]

Kode za popust in darilne kartice

Kodo za popust ali kodo iz darilnega bona vnesete v okence za kodo, ko odložite izdelke v košarico. Predno zaključite nakup, preverite ali ste potrdili kodo in se vam je upošteval popust, ki ga prinaša koda. Kode se ne seštevajo. Več o pogojih poslovanja.

Naročilo

Naročilo izvedete z registracijo na spletni strani ali po telefonu. Naročilu sledite z vpisom v Moj račun. Več o pogojih poslovanja.

Plačilo lahko izvedete s plačilno kartico, preko paypal-a, ob dostavi ali z bančnim nakazilom na TRR podjetja. Spletna plačila so varna. Več o plačilih.

Pošiljanje in Dostava

Naročilo je običajno odpremljeno isti delovni dan, ko oddate naročilo. Izdelki, ki niso takoj na voljo, se odpremijo v nekaj delovnih dneh. Dostava naročil za območje Slovenije v vrednosti nad 40€ je brezplačna. Dostava za nižje vrednosti naročil se obračuna v višini 4€ oz. po ceniku dostavnih služb. Več o dostavi izdelkov.

Vračilo

Kupljen izdelek lahko vrnete ali zamenjate v roku 30 dneh od dne odstopa pogodbe o nakupu. Plačilo je povrnjeno takoj, ko prejmemo vrnjen izdelek. Več o vračilu izdelkov.

Niste našli odgovora, ki ste ga iskali? Potrebujete pomoč pri izbiri izdelka? Pogovorite se z našim strokovnjakom. Pišite nam na [email protected] ali nas pokličite na +386 (0)40 728 330 in z veseljem bomo odgovorili na vaša vprašanja!

Tehnične informacije
SKUZZZ106-------
ZnamkaPalo Santo
Teža (kg)0.100000

Ocene in mnenja

Oceni izdelek. Bodi prvi!

© 2022 JogaLine & Samana | Vse pravice pridržane