Drink the Wild Air Stripe kapa

Šifra: 1D003
DWA – Drink the Wild Air Stripe kapa je 100% ročno izdelana kapa in to v Sloveniji. Izpod spretnih prstov plezalca, alpinista, slackerja, akrojogista, “raziskovalca nekoristnega sveta”, Jan-a Valentinčič-a prihajajo čudovite in tople kape. Preberi več>>
Prijavi se na obvestilo o ponovni zalogi produkta

Ni na zalogi

25,90 €
  • Brezplačna dostava nad 40€
  • Več kot 6.000 zadovoljnih strank
  • 98% izdelkov na zalogi
  • 90% naročil do 14 ure, odpremimo še isti dan

Opis izdelka

DWA – Drink the Wild Air Stripe kapa je 100% ročno izdelana kapa in to v Sloveniji. Izpod spretnih prstov plezalca, alpinista, slackerja, akrojogista, “raziskovalca nekoristnega sveta”, Jan-a Valentinčič-a prihajajo čudovite in tople kape.

Več informacij o izdelku:

  • material: 50% volna, 35% akril, 15% alpaka volna
  • unikaten lesen logo na kapi
  • ročno delo (Hand Made)
  • izdelano v Sloveniji (Made in Slovenia)

Z nakupom DWA kape podpirate lokalno in domačo “obrt”. 
Po dogovoru vam Jan nakvačka karšnekoli kape in tudi trakove. Takšen ročno izdelan in unikatnen izdelek je super darilo za vse priložnosti. Če ste skupina in bi radi “klubski” kos za vse člane – idealna priložnost (tudi vaš logo lahko izveze ali kako drugače vkomponira na kapo).

Zgodba DWA - Drink the Wild Air:
Razmišljaj drugače, vdihni življenje, divje, kakršno je ter ga z izdihom deli med ljudi.
Tudi jaz rad delim, še posebej stvari, ki jih naredim sam. V kapah Drink the Wild Air je ujet delček mojega časa, energije in divji zrak iz mojih avantur. Po njih se najraje odpravim v gore, čisto naravo, kjer se sprostim in naberem novih moči. Po plezanju, teku ali lovljenju ravnotežja na tankem traku pa iz nahrbtnika vzamem kvačko in klopčič volne.
Kvačkanje mi poleg sprostitve predstavlja tudi sestavni del treninga za ramenski obroč, zapestje in prste, zato lahko tudi najmanjši krimp zagrabim kot šalco. Poleg tega pa izboljšuje koncentracijo in fokus, tako da mi slack nikoli ne pleše.
Naj te moje tople mehke volnene kape spremljajo na tvojih norih dogodivščinah, na lovu za čistim užitkom.
Jan Valentinčič