NOVO - Van Gogh joga kolekcija

Kava Escobar Honduras Marcala 100g

Na zalogi
SKU
ZZE11--------

Kava Honduras Marcala iz Escobarja je res posebna. Omar, pražar iz Escobana, prihaja iz Hondurasa. Handuras je dežela kav in Omar je zagotovo k nam pripeljal tisto najboljšo. Je odlična izbira za vse ljubitelje turške kave, espresso in filter kave.

Cena: 3,25 €

Kava Honduras Marcala iz Escobarja je res posebna. Omar, pražar iz Escobarja, prihaja iz Hondurasa. Honduras je dežela kav in Omar je zagotovo k nam pripeljal tisto najboljšo. Je odlična izbira za vse ljubitelje turške kave, espresso in filter kave.

Kava Escobar Honduras Marcala:

 • kava iz segmenta specialnih kav (Single Origin Coffees)
 • z aromo karamele, lešnikov, mlečne čokolade
 • izvira iz pokrajine Marcala, La Paz, Honduras, Srednja Amerika, 1.500 - 2.000 m
 • kavna zrnja so mleta
 • teža: 100g

Kava prihaja iz La Paza, ki se nahaja v jugozahodnem delu Hondurasa. Zemlja je tu izredno kakovostna, kar se pozna na kvaliteti kave. Na tem področju je veliko zelo izobraženih pridelovalcev kave, in tako je rezultat tukaj – odlična kava.  Kava tu raste na nadmorski višini 1500 – 2000m. In ima oznako SHG (Strictly High Grown).

Marcala je edina regija v Hondurasu, ki ima zaščiteno geografsko poreklo (Denomination of Protected Origin). S tem ohranjajo visoke standarde proizvodnje. In seveda verodostojnost kav. Certificiranje kav, ki nosijo ime Marcala je izredno strogo. Ter še ena posebnost – vse kave z geografskim poreklom gredo skozi postopek okušanja (coffee cupping).

Ste vedeli? Zakaj je navada, da ob kavi postrežemo kozarec vode?

Da si pred požirkom kave lahko očistite okušalno paleto. In tako vaše borbončice začutijo pravi okus kave.

 

Nasvet kako pripraviti vrhunsko turško kavo:

<

Ocene in mnenja

Oceni izdelek. Bodi prvi!

Pogosta vprašanja

Kako vam lahko pomagamo? Osnovne informacije o naročilih, plačilu, vračilu in dostavi najdete spodaj. Več o pogojih poslovanja.

Za vsa vprašanja, se lahko obrnete na [email protected]

Kode za popust in darilne kartice

Kodo za popust ali kodo iz darilnega bona vnesete v okence za kodo, ko odložite izdelke v košarico. Predno zaključite nakup, preverite ali ste potrdili kodo in se vam je upošteval popust, ki ga prinaša koda. Kode se ne seštevajo. Več o pogojih poslovanja.

Naročilo

Naročilo izvedete z registracijo na spletni strani ali po telefonu. Naročilu sledite z vpisom v Moj račun. Več o pogojih poslovanja.

Plačilo lahko izvedete s plačilno kartico, preko paypal-a, ob dostavi ali z bančnim nakazilom na TRR podjetja. Spletna plačila so varna. Več o plačilih.

Pošiljanje in Dostava

Naročilo je običajno odpremljeno isti delovni dan, ko oddate naročilo. Izdelki, ki niso takoj na voljo, se odpremijo v nekaj delovnih dneh. Dostava naročil za območje Slovenije v vrednosti nad 40€ je brezplačna. Dostava za nižje vrednosti naročil se obračuna v višini 4€ oz. po ceniku dostavnih služb. Več o dostavi izdelkov.

Vračilo

Kupljen izdelek lahko vrnete ali zamenjate v roku 30 dneh od dne odstopa pogodbe o nakupu. Plačilo je povrnjeno takoj, ko prejmemo vrnjen izdelek. Več o vračilu izdelkov.

Niste našli odgovora, ki ste ga iskali? Potrebujete pomoč pri izbiri izdelka? Pogovorite se z našim strokovnjakom. Pišite nam na [email protected] ali nas pokličite na +386 (0)40 728 330 in z veseljem bomo odgovorili na vaša vprašanja!

Ocene in mnenja

Oceni izdelek. Bodi prvi!

Morda ti bo všeč

 1. sea glass
  Termo lonček V5 450 ml
  Cena: 23,97 € Običajna cena: 39,95 €
 2. temno siva
  Rokavice, palčniki MidWeight
  Cena: 27,97 € Običajna cena: 39,95 €
 3. edelrid Statična vrv Performance Static 10.0 mm
  Statična vrv Performance Static 10.0 mm
  Cena: 1,67 € Običajna cena: 1,85 €
 4. Ženski nedrček, top Flow
  Ženski nedrček, top Flow
  Cena: 31,16 € Običajna cena: 38,95 €
© 2022 JogaLine & Samana | Vse pravice pridržane