Poletna razprodaja 2022

Kava Escobar Honduras Marcala 100g

Na zalogi
SKU
ZZE11--------

Kava Honduras Marcala iz Escobarja je res posebna. Je odlična izbira za vse ljubitelje turške kave, espresso in filter kave.

Cena: 3,25 €

Kava Honduras Marcala iz Escobarja je res posebna. Omar, pražar iz Escobarja, prihaja iz Hondurasa. Honduras je dežela kav in Omar je zagotovo k nam pripeljal tisto najboljšo.

Je odlična izbira za vse ljubitelje turške kave, espresso in filter kave.

Kava Escobar Honduras Marcala

  • kava iz segmenta specialnih kav (Single Origin Coffees)
  • z aromo karamele, lešnikov, mlečne čokolade
  • izvira iz pokrajine Marcala, La Paz, Honduras, Srednja Amerika, 1.500 - 2.000 m
  • kavna zrnja so mleta
  • teža: 100g

Kava prihaja iz La Paza, ki se nahaja v jugozahodnem delu Hondurasa. Zemlja je tu izredno kakovostna, kar se pozna na kvaliteti kave. Na tem področju je veliko zelo izobraženih pridelovalcev kave, in tako je rezultat tukaj – odlična kava. Kava tu raste na nadmorski višini 1500 – 2000m. In ima oznako SHG (Strictly High Grown).

Marcala je edina regija v Hondurasu, ki ima zaščiteno geografsko poreklo (Denomination of Protected Origin). S tem ohranjajo visoke standarde proizvodnje. In seveda verodostojnost kav.

Certificiranje kav, ki nosijo ime Marcala je izredno strogo. Ter še ena posebnost – vse kave z geografskim poreklom gredo skozi postopek okušanja (coffee cupping).

Nasvet kako pripraviti vrhunsko turško kavo

<

Ste vedeli o kavi?

Zakaj je navada, da ob kavi postrežemo kozarec vode?

Da si pred požirkom kave lahko očistite okušalno paleto. In tako vaše borbončice začutijo pravi okus kave.

Več o kavi Escobar

Ocene in mnenja

Oceni izdelek. Bodi prvi!

Pogosta vprašanja

Kako vam lahko pomagamo? Osnovne informacije o naročilih, plačilu, vračilu in dostavi najdete spodaj. Več o pogojih poslovanja.

Za vsa vprašanja, se lahko obrnete na info@jogaline.si

Kode za popust in darilne kartice

Kodo za popust ali kodo iz darilnega bona vnesete v okence za kodo, ko odložite izdelke v košarico. Predno zaključite nakup, preverite ali ste potrdili kodo in se vam je upošteval popust, ki ga prinaša koda. Kode se ne seštevajo. Več o pogojih poslovanja.

Naročilo

Naročilo izvedete z registracijo na spletni strani ali po telefonu. Naročilu sledite z vpisom v Moj račun. Več o pogojih poslovanja.

Plačilo lahko izvedete s plačilno kartico, preko paypal-a, ob dostavi ali z bančnim nakazilom na TRR podjetja. Spletna plačila so varna. Več o plačilih.

Pošiljanje in Dostava

Naročilo je običajno odpremljeno isti delovni dan, ko oddate naročilo. Izdelki, ki niso takoj na voljo, se odpremijo v nekaj delovnih dneh. Dostava naročil za območje Slovenije v vrednosti nad 40€ je brezplačna. Dostava za nižje vrednosti naročil se obračuna v višini 4€ oz. po ceniku dostavnih služb. Več o dostavi izdelkov.

Vračilo

Kupljen izdelek lahko vrnete ali zamenjate v roku 30 dneh od dne odstopa pogodbe o nakupu. Plačilo je povrnjeno takoj, ko prejmemo vrnjen izdelek. Več o vračilu izdelkov.

Niste našli odgovora, ki ste ga iskali? Potrebujete pomoč pri izbiri izdelka? Pogovorite se z našim strokovnjakom. Pišite nam na info@jogaline.si ali nas pokličite na +386 (0)40 728 330 in z veseljem bomo odgovorili na vaša vprašanja!

Ocene in mnenja

Oceni izdelek. Bodi prvi!

Morda ti bo všeč

© 2022 JogaLine & Samana | Vse pravice pridržane