KAKO IZBRATI PRAVI BOLSTER ZA JOGO?

Kava Escobar Honduras Marcala 100g

Na zalogi
SKU
ZZE11--------

Kava Honduras Marcala iz Escobarja je res posebna. Je odlična izbira za vse ljubitelje turške kave, espresso in filter kave.

Cena: 3,60 €

Pura Vida - Buy 4 GET the cheapest FREE

Kava Honduras Marcala iz Escobarja je res posebna. Omar, pražar iz Escobarja, prihaja iz Hondurasa. Honduras je dežela kav in Omar je zagotovo k nam pripeljal tisto najboljšo.

Je odlična izbira za vse ljubitelje turške kave, espresso in filter kave.

Kava Escobar Honduras Marcala

  • kava iz segmenta specialnih kav (Single Origin Coffees)
  • z aromo karamele, lešnikov, mlečne čokolade
  • izvira iz pokrajine Marcala, La Paz, Honduras, Srednja Amerika, 1.500 - 2.000 m
  • kavna zrnja so mleta
  • teža: 100g

Kava prihaja iz La Paza, ki se nahaja v jugozahodnem delu Hondurasa. Zemlja je tu izredno kakovostna, kar se pozna na kvaliteti kave. Na tem področju je veliko zelo izobraženih pridelovalcev kave, in tako je rezultat tukaj – odlična kava. Kava tu raste na nadmorski višini 1500 – 2000m. In ima oznako SHG (Strictly High Grown).

Marcala je edina regija v Hondurasu, ki ima zaščiteno geografsko poreklo (Denomination of Protected Origin). S tem ohranjajo visoke standarde proizvodnje. In seveda verodostojnost kav.

Certificiranje kav, ki nosijo ime Marcala je izredno strogo. Ter še ena posebnost – vse kave z geografskim poreklom gredo skozi postopek okušanja (coffee cupping).

Nasvet kako pripraviti vrhunsko turško kavo

<

Ste vedeli o kavi?

Zakaj je navada, da ob kavi postrežemo kozarec vode?

Da si pred požirkom kave lahko očistite okušalno paleto. In tako vaše borbončice začutijo pravi okus kave.

Več o kavi Escobar

Ocene in mnenja

Oceni izdelek. Bodi prvi!

Pogosta vprašanja o naročilu, dostavi in plačilu

Kako vam lahko pomagamo? Osnovne informacije o naročilih, plačilu, vračilu in dostavi najdete spodaj. Za vsa vprašanja, se lahko obrnete na info@jogaline.si.

Pogoji poslovanja

Kode za popust in darilne kartice

Kodo za popust ali kodo iz darilnega bona vnesete v okence za kodo, ko odložite izdelke v košarico. Predno zaključite nakup, preverite ali ste potrdili kodo in se vam je upošteval popust, ki ga prinaša koda. Kode se ne seštevajo.

Pogoji poslovanja

Plačilo

Plačilo lahko izvedete s plačilno kartico, preko paypal-a, ob dostavi ali z bančnim nakazilom na TRR podjetja. Spletna plačila so varna.

Plačila

Pošiljanje in dostava

Naročilo je običajno odpremljeno isti delovni dan, ko oddate naročilo. Izdelki, ki niso takoj na voljo, se odpremijo v nekaj delovnih dneh. Dostava naročil za območje Slovenije v vrednosti nad 40€ je brezplačna. Dostava za nižje vrednosti naročil se obračuna v višini 4€ oz. po ceniku dostavnih služb.

Dostava izdelkov

Vračilo

Kupljen izdelek lahko vrnete ali zamenjate v roku 30 dneh od dne odstopa pogodbe o nakupu. Plačilo je povrnjeno takoj, ko prejmemo vrnjen izdelek.

Vračilo izdelkov

Niste našli odgovora, ki ste ga iskali? Potrebujete pomoč pri izbiri izdelka? Pogovorite se z našim strokovnjakom. Pišite nam na info@jogaline.si ali nas pokličite na +386 (0)40 728 330 in z veseljem bomo odgovorili na vaša vprašanja!

Podrobnosti
SKUZZE11--------
ZnamkaEscobar
Teža (kg)0.100000

Ocene in mnenja

Oceni izdelek. Bodi prvi!

© 2023 JogaLine & Samana | Vse pravice pridržane