Mešanica začimb za koktail Sex on the beach

Znamka: Quai Sud

Šifra: 3S100SEON----
Mešanica začimb za koktail Sex on the beach – pripravite si slaven koktajl na najbolj enostaven način. Sadno in tako glamurozno! V mešanici začimb Sex on the beach dobite vse sestavine, ki jih potrebujete za pripravo tega fancy koktajla. Vsebino zmešajte z 70 cl vodke, rahlo pretresite in pustite za 48 ur, da se okusi prepojijo. Precedite. Nato v visok kozarec, našemu koktailu dodajte led in pomarančni sok (različico lahko pripravite tudi z ananasovim sokom ali sodo).…in že lahko uživate v osvežilnem sexy koktailu. Preberi več>>

Na zalogi

15,00 €
 • Brezplačna dostava nad 40€
 • Več kot 6.000 zadovoljnih strank
 • 98% izdelkov na zalogi
 • 90% naročil do 14 ure, odpremimo še isti dan

Opis izdelka

Mešanica začimb za koktail Sex on the beach – pripravite si slaven koktajl na najbolj enostaven način. Sadno in tako glamurozno! V mešanici začimb Sex on the beach dobite vse sestavine, ki jih potrebujete za pripravo tega fancy koktajla. Vsebino zmešajte z 70 cl vodke, rahlo pretresite in pustite za 48 ur, da se okusi prepojijo. Precedite. Nato v visok kozarec, našemu koktailu dodajte led in pomarančni sok (različico lahko pripravite tudi z ananasovim sokom ali sodo).…in že lahko uživate v osvežilnem sexy koktailu.

Mešanica začimb za koktail Sex on the beach:

Priprava: mešanico začimb zmešajte z 70 cl vodke, rahlo pretresite in pustite za 48 ur, da se okusi prepojijo. Precedite. Nato v visok kozarec, našemu koktailu dodajte led in pomarančni sok (različico lahko pripravite tudi z ananasovim sokom ali sodo).… Lahko poizkusite tudi kombinacijo z brusničnim in breskovim sokom.

Preizkusite, okusite in prepustite se, da vas prevzame ta nora aroma!

Sestavine: trsni sladkor, koščki ananasa (ananas, sladkor, citronska kislina), koščki brusnice (brusnica, sladkor, sončnično olje), pomarančna lupina, cvetni listi vrtnic, karmin naravne barve, aroma (breskve), naravna aroma brusnice.
Hranite v temnem in suhem prostoru.
Možne sledi oreščkov, glutena, gorčice, sezama, mleka, jajc, sulfitov, soje.
Neto teža 90g
Alkohol ni vključen.

Povprečna hranilna vrednost na 100 g nepripravljenega izdelka:

 • energijska vrednost: 1465 kJ / 350 kcal
 • maščobe: 0,1 g
 • od tega nasičene maščobe: 0 g
 • ogljikovi hidrati: 85 g
 • od tega sladkorji 82 g
 • beljakovine: 0,2 g
 • sol: 0,137 g

Ko mešanici začimb dodate alkohol – POZOR: Pijte odgovorno. Živilo nato vsebuje alkohol, zato za otroke do 18. leta ni primerno. Minister za zdravje opozarja: Prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju. 

Quai Sud je proizvajalec gurmanskih izdelkov za fino špecerijo. Navdihuje jih kulinarična svetovna tradicija, želja po potovanju, po novih odkritjih in novih okusih.V njihovih začetkih, leta 1996, so cene vanilije iz Madagaskarja močno poskočile in so bili primorani najti nove rešitve. Hitro so postali specialisti za vrhunsko aromatizacijo sladkorjev, nato še za aromatizacijo s kokosom, kavo, čaji.

Začeli rasti in pridobivati ugled med zahtevnimi strankami. Leta 2002 so v podjetju delali le 4 zaposleni in naredili 300.000 Eur prometa, v letu 2016 pa je že več kot 50 zaposlenih in preko 7 milijonov prometa. Prisotni so v že v več kot 50ih državah. Sedaj tudi v Sloveniji! Leta 2015 so prejeli Qualité Tourisme ™ - zaveza, da poskrbijo za zadovoljstvo kupcev! Tako imate njihovo zavezo in tudi našo, da so produkti Quai Sud vrhunski in vas bodo razvajali s svojo aromo in okusom.

Preizkusite, okusite in prepustite se, da vas prevzame ta nora aroma!