Izberi najboljšo podlogo za jogo, prijazno tebi in okolju. Pridobi si dodatnih 5% popusta s prijavo na naše novice.

Konopljin čaj Premium Ajtal 10 g

Na zalogi
SKU
ZL004--------
Konopljin čaj Premium Altaj 10 g je čaj sestavljen iz sušenih vršičkov industrijske konoplje (Cannabis sativa L. var. Finola), ročno branih v Sloveniji. Privoščite si nežni in topli, pomirjajoči konopljin čaj.
Cena: 8,00 €

Konopljin čaj Premium Altaj 10 g je čaj sestavljen iz sušenih vršičkov industrijske konoplje (Cannabis sativa L. var. Finola), ročno branih v Sloveniji. Privoščite si nežni in topli, pomirjajoči konopljin čaj.

Konoplja spada med najbolj uporabne ter je najstarejša zdravilna rastlina. Sprošča telo in deluje proti stresu ter pripomore k boljšemu splošnemu počutju.

Je odličen čaj, ki vas bo sproščal med delom. Priporočljivo ga je zaužiti tudi pred spanjem, posebno za tiste, ki imajo težave z kvalitetnim spancem. Zelo dobro vpliva na imunski sistem, pomaga pri prebavnih motnjah, pozitivno vpliva na delovanje srca in ožilje.

Deluje protivnetno, lajša bolečine, je odličen antioksidant, ščiti telo pred bakterijami ter pomaga pri zmanjševanju sladkorja in holesterola v krvi. Vsebuje široki spekter kanabinoidov. Vrednost THC-a je pod 0,2%. Konopljin čaj ne povzroča omamljenosti, saj ne vsebuje opiatov ali psihoaktivnih snovi.

Za dišeče ustavljanje časa!

Konopljin čaj Premium Ajtal 10 g

 • čaj sestavljen iz sušenih vršičkov industrijske konoplje (Cannabis sativa L. var. Finola)
 • nežni, pomirjajoči, zdravilni čaj
 • ročno brano v Sloveniji
 • odličen čaj za sproščanje
 • pomaga pri kvalitetnem spancu
 • dobro vpliva na imunski sistem, pomaga pri prebavnih motnjah, pozitivno vpliva na delovanje srca in ožilje
 • deluje protivnetno, lajša bolečine, dober antioksidant, deluje antibakterijski, pomaga pri zmanjševanju sladkorja in holesterola v krvi
 • vsebuje širok spekter kanabinoidov
 • vrednost THC-a pod 0,2%
 • ne povzroča omamljenosti – ne vsebuje psihoaktivnih snovi
 • količina: 10 g

Ocene in mnenja

Oceni izdelek. Bodi prvi!

Pogosta vprašanja

Kako vam lahko pomagamo? Osnovne informacije o naročilih, plačilu, vračilu in dostavi najdete spodaj. Več o pogojih poslovanja.

Za vsa vprašanja, se lahko obrnete na [email protected]

Kode za popust in darilne kartice

Kodo za popust ali kodo iz darilnega bona vnesete v okence za kodo, ko odložite izdelke v košarico. Predno zaključite nakup, preverite ali ste potrdili kodo in se vam je upošteval popust, ki ga prinaša koda. Kode se ne seštevajo. Več o pogojih poslovanja.

Naročilo

Naročilo izvedete z registracijo na spletni strani ali po telefonu. Naročilu sledite z vpisom v Moj račun. Več o pogojih poslovanja.

Plačilo lahko izvedete s plačilno kartico, preko paypal-a, ob dostavi ali z bančnim nakazilom na TRR podjetja. Spletna plačila so varna. Več o plačilih.

Pošiljanje in Dostava

Naročilo je običajno odpremljeno isti delovni dan, ko oddate naročilo. Izdelki, ki niso takoj na voljo, se odpremijo v nekaj delovnih dneh. Dostava naročil za območje Slovenije v vrednosti nad 40€ je brezplačna. Dostava za nižje vrednosti naročil se obračuna v višini 4€ oz. po ceniku dostavnih služb. Več o dostavi izdelkov.

Vračilo

Kupljen izdelek lahko vrnete ali zamenjate v roku 30 dneh od dne odstopa pogodbe o nakupu. Plačilo je povrnjeno takoj, ko prejmemo vrnjen izdelek. Več o vračilu izdelkov.

Niste našli odgovora, ki ste ga iskali? Potrebujete pomoč pri izbiri izdelka? Pogovorite se z našim strokovnjakom. Pišite nam na [email protected] ali nas pokličite na +386 (0)40 728 330 in z veseljem bomo odgovorili na vaša vprašanja!

Ocene in mnenja

Oceni izdelek. Bodi prvi!

Morda ti bo všeč

© 2022 JogaLine & Samana | Vse pravice pridržane