Poletna razprodaja 2022

Moški pulover s kapuco prAna Patch Hoodie

Na zalogi
SKU
P4002

Moški pulover s kapuco prAna Patch Hoodie vas bo grel na vsakem koraku. Udoben, da boste želeli še spati v njem. V trenutku bo postal vaš najljubši kos oblačila in bo z vami po mestu, na treningu, v hribih,...

Cena: 48,97 € Običajna cena: 69,95 €

Moški pulover s kapuco prAna Patch Hoodie vas bo grel na vsakem koraku. Udoben, da boste želeli še spati v njem. V trenutku bo postal vaš najljubši kos oblačila in bo z vami po mestu, na treningu, v hribih.

Udoben moški pulover s kapuco za vse priložnosti.

Moški pulover s kapuco prAna Patch Hoodie

 • tkanina je mehka in prijetna do kože
 • kapuca na vrvico
 • kangaroo žep na sprednjem delu
 • material: 60% organski bombaž, 38% reciklirani poliester
 • certifikat Pravična trgovina (Fair Trade Certified
 • Bluesign® certifikat

prAna: clothing for people who live fully, play long and travel well!

Bluesign®

prAna v letu 2012 postala partner Bluesign® sistema. To je zagotovilo, da vsi materiali, ki jih srečate pri prAni in so opremljeni s tem znakom, ustrezajo najvišjim okolijskem in človeškim varnostnim standardom.

Ta standard pomeni, da so vsi materiali, celotna proizvodnja (tudi poraba vode, poraba energije pri produkciji....)... se pravi od prve nitke pa do končnega produkta upoštevani strogi eko standardi.

Več o standardu Bluesign


Certifikat Pravična trgovina (Fair Trade Certified)

Dobijo izdelki, ki so proizvedeni v resnični skrbi za delavce, ki so vpleteni v proces. Delavcem zagotavlja pravične plače, visoke delovne standarde in vlaganja v razvoj skupnosti.

prAnini organski materiali izpolnjujejo predpise, ki jih predpisuje program USDA National Organic, in so v skladu z najvišjimi okoljskimi kmetijskimi zahtevami.

Organic - pomaga zmanjšati onesnaževanje prsti in vode s škodljivimi kemikalijami. Pomaga, da kmetje, pridelovalci bombaža ne pridejo v stik s škodljivimi kemikalijami pri svojem vsakdanjem delu, pri pridelavanju le tega.

Ocene in mnenja

Oceni izdelek. Bodi prvi!

Pogosta vprašanja

Kako vam lahko pomagamo? Osnovne informacije o naročilih, plačilu, vračilu in dostavi najdete spodaj. Več o pogojih poslovanja.

Za vsa vprašanja, se lahko obrnete na info@jogaline.si

Kode za popust in darilne kartice

Kodo za popust ali kodo iz darilnega bona vnesete v okence za kodo, ko odložite izdelke v košarico. Predno zaključite nakup, preverite ali ste potrdili kodo in se vam je upošteval popust, ki ga prinaša koda. Kode se ne seštevajo. Več o pogojih poslovanja.

Naročilo

Naročilo izvedete z registracijo na spletni strani ali po telefonu. Naročilu sledite z vpisom v Moj račun. Več o pogojih poslovanja.

Plačilo lahko izvedete s plačilno kartico, preko paypal-a, ob dostavi ali z bančnim nakazilom na TRR podjetja. Spletna plačila so varna. Več o plačilih.

Pošiljanje in Dostava

Naročilo je običajno odpremljeno isti delovni dan, ko oddate naročilo. Izdelki, ki niso takoj na voljo, se odpremijo v nekaj delovnih dneh. Dostava naročil za območje Slovenije v vrednosti nad 40€ je brezplačna. Dostava za nižje vrednosti naročil se obračuna v višini 4€ oz. po ceniku dostavnih služb. Več o dostavi izdelkov.

Vračilo

Kupljen izdelek lahko vrnete ali zamenjate v roku 30 dneh od dne odstopa pogodbe o nakupu. Plačilo je povrnjeno takoj, ko prejmemo vrnjen izdelek. Več o vračilu izdelkov.

Niste našli odgovora, ki ste ga iskali? Potrebujete pomoč pri izbiri izdelka? Pogovorite se z našim strokovnjakom. Pišite nam na info@jogaline.si ali nas pokličite na +386 (0)40 728 330 in z veseljem bomo odgovorili na vaša vprašanja!

Mere, velikosti znamka prAna

Ocene in mnenja

Oceni izdelek. Bodi prvi!

Več izdelkov znamke prAna

 1. prAna Foundation Wrap obleka
  prAna Foundation Wrap obleka
  Cena: 71,96 € Običajna cena: 89,95 €
 2. Ženski športni top prAna Tyrner Bra
  Ženski športni top prAna Tyrner Bra
  Cena: 44,97 € Običajna cena: 74,95 €
 3. Ženska majica iz konoplje prAna Cozy-Up Barmsee
  Ženska majica iz konoplje prAna Cozy-Up Barmsee
  Cena: 34,97 € Običajna cena: 49,95 €
 4. Crop top prAna Momento ženski top
  Crop top prAna Momento ženski top
  Cena: 48,97 € Običajna cena: 69,95 €
 5. Ženski pulover Calimero na zadrgo
  Ženski pulover Calimero na zadrgo
  Cena: 69,97 € Običajna cena: 99,95 €
© 2022 JogaLine & Samana | Vse pravice pridržane