POLETNA RAZPRODAJA do -50%

Pokrovček 360 Straw Lid za Mizu čutare in termovke serije V in M9

Na zalogi
SKU
1M023--------
Pokrovček 360 Straw Lid za vse Mizu čutare in termovke s širokim vratom (serija V in čutara M). Vašo čutaro lahko le z zamenjavo pokrovčka spremenite v čutaro s pokrovčkom z ustnikom in slamico in s tem pokrovčkom lahko tudi uporabljate Mizu filtra Everyday in Adventure.
Cena: 11,17 € Običajna cena: 15,95 €

Pokrovček 360 Straw Lid za vse Mizu čutare in termovke s širokim vratom (serija V in čutara M). Vašo čutaro lahko le z zamenjavo pokrovčka spremenite v čutaro s pokrovčkom z ustnikom in slamico in s tem pokrovčkom lahko tudi uporabljate Mizu filtra Everyday in Adventure.

Pokrovček 360 Straw Lid za Mizu čutare in termovke serije V:

 • pokrovček je kompatibilen z vsemi Mizu čutarami: V5, V12, V7 (serija V), M9
 • čutaro v hipu spremenite v čutaro s pokrovčkom z ustnikom in slamico
 • pokrovčke lahko tudi uporabljate Mizu filtra Everyday in Adventure
 • v paketu 2 slamici + merilni kartonček za dolćino slamice
 • premer: 75 mm
 • teža pokrovčka: 35 g

 

~ Choose to reuse ~

Mizu prihaja iz ZDA. Ampak ali veste kaj pomeni Mizu?
Mizu je japonska beseda za vodo. Izdelali so “hidratacijske” izdelke, ki odražajo kdo so in kam hočejo iti.  Uživajte v potovanju, ne puščajte ničesar za seboj.

ENJOY THE JURNEY.
LEAVE NOTHING BEHIND.

Z Mizu produkti poskrbite tudi za okolje. Njihovi produkti so trajnostni. In ob uporabi Mizu lončkov, čutar se izognete veliki potrošnji plastičnih lončkov in plastenk. 
Mizu je ponosen del organizacije 1% FOR THE PLANET! Od prav vse prodaje, od vsakega prodanega artikla nameni 1% tej neprofitni okoljevarstveni organizaciji.

Doživljenjska garancija na napake v material ali napake iz postopka produkcije. Praske, odrgnine, udrtine,… nastale ob uporabi niso zajete v doživljenjsko garancijo. Garancija za barvo in potiske je 1 leto.

Ocene in mnenja

Oceni izdelek. Bodi prvi!

Pogosta vprašanja

Kako vam lahko pomagamo? Osnovne informacije o naročilih, plačilu, vračilu in dostavi najdete spodaj. Več o pogojih poslovanja.

Za vsa vprašanja, se lahko obrnete na info@jogaline.si

Kode za popust in darilne kartice

Kodo za popust ali kodo iz darilnega bona vnesete v okence za kodo, ko odložite izdelke v košarico. Predno zaključite nakup, preverite ali ste potrdili kodo in se vam je upošteval popust, ki ga prinaša koda. Kode se ne seštevajo. Več o pogojih poslovanja.

Naročilo

Naročilo izvedete z registracijo na spletni strani ali po telefonu. Naročilu sledite z vpisom v Moj račun. Več o pogojih poslovanja.

Plačilo lahko izvedete s plačilno kartico, preko paypal-a, ob dostavi ali z bančnim nakazilom na TRR podjetja. Spletna plačila so varna. Več o plačilih.

Pošiljanje in Dostava

Naročilo je običajno odpremljeno isti delovni dan, ko oddate naročilo. Izdelki, ki niso takoj na voljo, se odpremijo v nekaj delovnih dneh. Dostava naročil za območje Slovenije v vrednosti nad 40€ je brezplačna. Dostava za nižje vrednosti naročil se obračuna v višini 4€ oz. po ceniku dostavnih služb. Več o dostavi izdelkov.

Vračilo

Kupljen izdelek lahko vrnete ali zamenjate v roku 30 dneh od dne odstopa pogodbe o nakupu. Plačilo je povrnjeno takoj, ko prejmemo vrnjen izdelek. Več o vračilu izdelkov.

Niste našli odgovora, ki ste ga iskali? Potrebujete pomoč pri izbiri izdelka? Pogovorite se z našim strokovnjakom. Pišite nam na info@jogaline.si ali nas pokličite na +386 (0)40 728 330 in z veseljem bomo odgovorili na vaša vprašanja!

Ocene in mnenja

Oceni izdelek. Bodi prvi!

Našli smo še druge izdelke, ki bi vam bili všeč!

Več izdelkov znamke Mizu

 1. turkizna
  Slamica iz nerjavečega jekla
  Cena: 2,07 € Običajna cena: 2,95 €
 2. Mizu pokrovček Sport Cup
  Mizu pokrovček Sport Cup
  Cena: 4,76 € Običajna cena: 5,95 €
 3. črna
  Termovka klasična D7, 640 ml
  Cena: 39,96 € Običajna cena: 49,95 €
 4. modra
  Party lonček iz nerjavečega jekla 470 ml
  Cena: 4,48 € Običajna cena: 8,95 €
 5. Jedilni pribor Mizu Outdoor
  Jedilni pribor Mizu Outdoor
  Cena: 14,36 € Običajna cena: 17,95 €
© 2021 JogaLine & Samana | Vse pravice pridržane