Izberi najboljšo podlogo za jogo, prijazno tebi in okolju. Pridobi si dodatnih 5% popusta s prijavo na naše novice.

Manduka Pro Extra Long 6mm 200 x 132 cm joga blazina

Na zalogi
SKU
ZM105

Manduka Pro Extra Long 6mm in dimenzije 200 x 132 cm bo vaše joga igrišče. Brez problema boste izvajali vse prehode iz poze v pozo brez, da bi stopili iz blazine. In to je joga blazina za zahtevne jogiste, za tiste ki iščete kompromis med udobjem in podporo tudi pri izvajanju zahtevnih asan.

Cena: 225,00 € Običajna cena: 250,00 €

Manduka Pro Extra Long 6mm in dimenzije 200 x 132 cm bo vaše joga igrišče. Brez problema boste izvajali vse prehode iz poze v pozo brez, da bi stopili iz blazine. Za tiste ki iščete kompromis med udobjem in podporo tudi pri izvajanju zahtevnih asan.

Za zahtevne jogiste in za vse stile joge (Ashtanga, Vinyasa, Power joga, Iyengar joga, Hot joga, Bikram joga). Oprijem je odličen. Svoje doda še doživljenjska garancija proizvajalca joga blazin Manduka.

Manduka Pro Extra Long 6mm 200x 132 cm joga blazina

 • resnično EXTRA verzija klasične Manduka Pro joga blazine
 • konstrukcija joga blazine je "zaprtocelična", ne vpija znoja ali drugih tekočin in tako ne smrdi in je antibakterijska...
 • vrhnja plast Pro Manduka joga blazine je prijetna na otip in nudi oprijem tudi ko je površina vlažna, mokra
 • spodnja plast se oprime na vse vrste podlage (parket, keramika, beton…)
 • z lahkoto vadite inverzije in prehode in vedno ostanete na jogablazini
 • joga blazina nudi tudi dobolj prostora za vse vaše joga pripomočke
 • v restorativnih pozah se lahko resnično sprostite
 • doživljenjska garancija ob normalni uporabi (več ko jo uporabljate, boljša bo)
 • certifikat OEKO - TEX ® Standard (12.HUS.17706 | Hohenstein HTTI), da vas in vašo družino zaščitite pred škodljivimi snovmi
 • 100% visoko kvaliteten PVC
 • brez lateksa, ftalatov , strupenih kemikalij
 • prozivodnja brez strupenih emisij
 • dimenzije: 200 x 132 x 0.6 cm
 • teža: 10 kg

Kakšna je razlika med Manduka PRO in Manduka PROlite?

Te blazine so si pravzaprav bolj podobne kot različne! Manduka PRO in PROlite imata enako zmogljivo površino, gosto podporo in doživljenjsko garancijo. So Mandukine najbolj prodajane blazine že več kot 10 let! Kaj jih torej loči? Razlike so v njihovi teži, debelini in barvi. PROlite je zasnovana za jogije, ki želijo videz in občutek Manduka PRO, vendar imajo raje lažjo različico. PROlite, ki je na voljo v več navdihujočih barvah, ponuja vrhunsko kakovost in udobje, tako kot veliki brat Manduka PRO, vendar tehta le 1,8 kg.

Ocene in mnenja

Oceni izdelek. Bodi prvi!

Pogosta vprašanja

Kako vam lahko pomagamo? Osnovne informacije o naročilih, plačilu, vračilu in dostavi najdete spodaj. Več o pogojih poslovanja.

Za vsa vprašanja, se lahko obrnete na [email protected]

Kode za popust in darilne kartice

Kodo za popust ali kodo iz darilnega bona vnesete v okence za kodo, ko odložite izdelke v košarico. Predno zaključite nakup, preverite ali ste potrdili kodo in se vam je upošteval popust, ki ga prinaša koda. Kode se ne seštevajo. Več o pogojih poslovanja.

Naročilo

Naročilo izvedete z registracijo na spletni strani ali po telefonu. Naročilu sledite z vpisom v Moj račun. Več o pogojih poslovanja.

Plačilo lahko izvedete s plačilno kartico, preko paypal-a, ob dostavi ali z bančnim nakazilom na TRR podjetja. Spletna plačila so varna. Več o plačilih.

Pošiljanje in Dostava

Naročilo je običajno odpremljeno isti delovni dan, ko oddate naročilo. Izdelki, ki niso takoj na voljo, se odpremijo v nekaj delovnih dneh. Dostava naročil za območje Slovenije v vrednosti nad 40€ je brezplačna. Dostava za nižje vrednosti naročil se obračuna v višini 4€ oz. po ceniku dostavnih služb. Več o dostavi izdelkov.

Vračilo

Kupljen izdelek lahko vrnete ali zamenjate v roku 30 dneh od dne odstopa pogodbe o nakupu. Plačilo je povrnjeno takoj, ko prejmemo vrnjen izdelek. Več o vračilu izdelkov.

Niste našli odgovora, ki ste ga iskali? Potrebujete pomoč pri izbiri izdelka? Pogovorite se z našim strokovnjakom. Pišite nam na [email protected] ali nas pokličite na +386 (0)40 728 330 in z veseljem bomo odgovorili na vaša vprašanja!

Ocene in mnenja

Oceni izdelek. Bodi prvi!

© 2022 JogaLine & Samana | Vse pravice pridržane