ADVENTNI KOLEDAR - VSAK DAN NOVO PRESENEČENJE

Pura Vida zapestnica Charity Orca

Na zalogi
SKU
V0021--------

Pura Vida zapestnica Charity Orca, ljubka in dobrodelna. Od vsakega nakupa te zapestnice Pura Vida daruje 5% neprofirni organizaciji organizaciji Wildnet (Wildlife Conservation Network).

Cena: 19,00 €

Pura Vida - Buy 4 GET the cheapest FREE

Pura Vida zapestnica Charity Orca, ljubka in dobrodelna. Od vsakega nakupa te zapestnice Pura Vida daruje 5% neprofirni organizaciji organizaciji Wildnet (Wildlife Conservation Network).

Bodite dobrodelni in izgledajte čudovito in trendy z zapestnico Pura Vida.

Pura Vida zapestnica Charity Orca

 • pletena vrvica z prikupnim obeskom orke
 • obesek orke meri v dolžino 13 mm in v širino 9 mm
 • obesek je iz medenine in je emajliran* ter ima rodijevo** oblogo
 • viseči kovinski obesek »P«, logo Pura Vida je prevlečen z bakrom
 • vrvice so premazane z voskom (tako so vodoodporne)
 • povezovalni vozel regulira velikost zapestnice
 • ročno izdelana v Salvadorju

 

Za vsako prodano zapestnico bo Pura Vida donirala 5 % kupnine neprofitni organizaciji Wildnet (Wildlife Conservation Network). Denar bo namenjen za mrežo za zaščito divjih živali. Ta neprofitna organizacija ščiti ogrožene divje živali, s pomočjo naravovarstvenikov, da skupaj zagotavljajo, da prostoživeče, divje živali in ljudje lahko sobivajo.

 

 *Emajl je postopek obdelave s steklenim prahom in visoko temperaturo. Je premaz iz steklenega prahu. Artikel posujejo s steklenim prahom, ga segrejejo od 800 do 900 stopinj, prah se stopi, ob ohlajanju se strdi in nastane sijoča, gladka, kemično odporna in vzdržljiva glazura. Artikel z emajlom je odporen na UV žarke, barva ne zbledi.

**Rodij je plemenita kovina, ki je pogost v proizvodnji nakita. Površini daje večji sijaj in jo varujo pred obrabo in oksidacijo. Nakitu nudi tudi večjo trdnost. Rodij je bolj cenjen od zlata.

Pura Vida nakit je izdelan ročno. Zato se lahko dimenzije nekoliko razlikujejo od kosa do kosa.

Več o Pura Vida nakitu

Kako skrbeti za nakit Pura Vida?
 1. Vedno poskrbite za čiste roke. Olja, kreme, losjoni in ostali kozmetični pripravki na naših dlaneh in prstih lahko vplivajo na barvo in izgled nakita.
 2. Izogibajte se stiku nakita s parfumi, toaletnimi vodami,...
 3. Nakit shranjujte ločeno od ostalih kosov nakita. Saj lahko drgnjenje kos ob kos povzroči praske in poškodbe na nakitu. Po možnosti nakit shranjujte v mehkih tekstilnih vrečkah.
 4. Za čiščenje uporabite mehke, nežne krpice (microfibra). S suho krpico nakit zloščite.
 5. Voda, še posebno slana voda in voda v bazenih lahko poškoduje nakit oz. vpliva na barvo in izgled. Še posebno kovinski kosi nakita lahko s časoma spremenijo barvo in izgled.
 6. Ko nakita ne nosite, ga ne shranjujte v žepu, torbici ali nahrbtniku. Če bi nakit shranjevali na tak način, bi lahko drgnjenje z ostalimi predmeti (ključi, kovanci,...) povzročilo poškodbe in odrgnine na nakitu.
 7. Ko se v zapestnicah nabere umazanija med vrvicami – za nekaj minut namočite zapestnico v mlačno vodo, kateri ste dodali malo pralnega praška ali čistila za madeže, za čiščenje oblačil. Po nekaj minutah, zapestnico skrtačite, najbolje da uporabite kar staro zobno ščetko. Nato zapestnico temeljito splaknite. Presenečeni boste kako bodo barve ponovno zasijale!


O Pura Vida ročno izdelanem nakitu

Od svojih skromnih začetkov prodaje kostariških zapestnic v kalifornijskem butiku, Pura Vida zdaj prek svojega gibanja podpira več kot 800 obrtnikov.

Certifikat Pravična trgovina (Fair Trade Certified)

Pura Vida podpira podjetja, ki strmijo k dobrim in poštenim delovnim pogojem za zaposlene. Proizvodnji obrati s certifikatom Fair Trade Certified moraj spoštovati stroge socialne, okoljske in ekonomske standarde za zaščito zdravja in varnosti zaposlenih.

Vsak nakup pomaga mnogim. Obrtniškim skupnostim, da zagotovijo trajnostno zaposlitev, dobrodelnim organizacijam njihovo delovanje, tako za pomoč ljudem kot za ohranjanje našega planeta.

Več o Pura Vida

 

 

Ocene in mnenja

Oceni izdelek. Bodi prvi!

Pogosta vprašanja o naročilu, dostavi in plačilu

Kako vam lahko pomagamo? Osnovne informacije o naročilih, plačilu, vračilu in dostavi najdete spodaj. Za vsa vprašanja, se lahko obrnete na info@jogaline.si.

Pogoji poslovanja

Kode za popust in darilne kartice

Kodo za popust ali kodo iz darilnega bona vnesete v okence za kodo, ko odložite izdelke v košarico. Predno zaključite nakup, preverite ali ste potrdili kodo in se vam je upošteval popust, ki ga prinaša koda. Kode se ne seštevajo.

Pogoji poslovanja

Plačilo

Plačilo lahko izvedete s plačilno kartico, preko paypal-a, ob dostavi ali z bančnim nakazilom na TRR podjetja. Spletna plačila so varna.

Plačila

Pošiljanje in dostava

Naročilo je običajno odpremljeno isti delovni dan, ko oddate naročilo. Izdelki, ki niso takoj na voljo, se odpremijo v nekaj delovnih dneh. Dostava naročil za območje Slovenije v vrednosti nad 40€ je brezplačna. Dostava za nižje vrednosti naročil se obračuna v višini 4€ oz. po ceniku dostavnih služb.

Dostava izdelkov

Vračilo

Kupljen izdelek lahko vrnete ali zamenjate v roku 30 dneh od dne odstopa pogodbe o nakupu. Plačilo je povrnjeno takoj, ko prejmemo vrnjen izdelek.

Vračilo izdelkov

Niste našli odgovora, ki ste ga iskali? Potrebujete pomoč pri izbiri izdelka? Pogovorite se z našim strokovnjakom. Pišite nam na info@jogaline.si ali nas pokličite na +386 (0)40 728 330 in z veseljem bomo odgovorili na vaša vprašanja!

Mere, velikosti znamka Pura Vida

Podrobnosti
SKUV0021--------
EAN196256948040
ZnamkaPura Vida
Teža (kg)0.000000

Ocene in mnenja

Oceni izdelek. Bodi prvi!

© 2023 JogaLine & Samana | Vse pravice pridržane