POLETNA RAZPRODAJA do -50%

Stol za jogo

Na zalogi
SKU
ZT002--------
Pripomoček za podporo pri izvajanju asan – jogijskih položajev. Za uporabo sede – pri sedečih zasukih, za podporo pri zaklonih in drugih… Nepogrešljiv pripomoček za prakso iyengar joge ali restorativne joge. Za prakso doma ali v joga studiu. Za stabilno in varno prakso joge. Možnost uporabe podaljška - naslona za zaklon.
Cena: 79,95 €

Pripomoček za podporo pri izvajanju asan – jogijskih položajev. Za uporabo sede – pri sedečih zasukih, za podporo pri zaklonih in drugih položajih… Nepogrešljiv pripomoček za prakso iyengar joge ali restorativne joge. Za prakso doma ali v joga studiu. Za stabilno in varno prakso joge. Možnost uporabe podaljška - naslona za zaklon.

Stol za jogo

  • klasični pripomoček za Iyengar jogo
  • stol se enostavno poklopi za lažje shranjevanje
  • nogi stola povezujeta vodoravni prečki
  • s čepki na nogah, ki varujejo tla in držijo stol na mestu
  • stabilen in varen pripomoček za jogijske asane
  • 2 mali luknjici na začetku sedala omogočata, da se vpne klop za zaklon Back Bender
  • maksimalna teža nosilnosti: 125kg
  • teža stola: 4kg
  • dimenzije: 81cm višine, 43cm višina sedala (104 cm x 50 cm x 6.3 cm dimenzije zloženega stola)

Stol kompatibilen z Back Bender-jem.

Ocene in mnenja

Oceni izdelek. Bodi prvi!

Pogosta vprašanja

Kako vam lahko pomagamo? Osnovne informacije o naročilih, plačilu, vračilu in dostavi najdete spodaj. Več o pogojih poslovanja.

Za vsa vprašanja, se lahko obrnete na info@jogaline.si

Kode za popust in darilne kartice

Kodo za popust ali kodo iz darilnega bona vnesete v okence za kodo, ko odložite izdelke v košarico. Predno zaključite nakup, preverite ali ste potrdili kodo in se vam je upošteval popust, ki ga prinaša koda. Kode se ne seštevajo. Več o pogojih poslovanja.

Naročilo

Naročilo izvedete z registracijo na spletni strani ali po telefonu. Naročilu sledite z vpisom v Moj račun. Več o pogojih poslovanja.

Plačilo lahko izvedete s plačilno kartico, preko paypal-a, ob dostavi ali z bančnim nakazilom na TRR podjetja. Spletna plačila so varna. Več o plačilih.

Pošiljanje in Dostava

Naročilo je običajno odpremljeno isti delovni dan, ko oddate naročilo. Izdelki, ki niso takoj na voljo, se odpremijo v nekaj delovnih dneh. Dostava naročil za območje Slovenije v vrednosti nad 40€ je brezplačna. Dostava za nižje vrednosti naročil se obračuna v višini 4€ oz. po ceniku dostavnih služb. Več o dostavi izdelkov.

Vračilo

Kupljen izdelek lahko vrnete ali zamenjate v roku 30 dneh od dne odstopa pogodbe o nakupu. Plačilo je povrnjeno takoj, ko prejmemo vrnjen izdelek. Več o vračilu izdelkov.

Niste našli odgovora, ki ste ga iskali? Potrebujete pomoč pri izbiri izdelka? Pogovorite se z našim strokovnjakom. Pišite nam na info@jogaline.si ali nas pokličite na +386 (0)40 728 330 in z veseljem bomo odgovorili na vaša vprašanja!

Ocene in mnenja

Oceni izdelek. Bodi prvi!

© 2021 JogaLine & Samana | Vse pravice pridržane