KAKO IZBRATI PRAVI BOLSTER ZA JOGO?

Toesox nogavice za ples Plie Barre Full Toe

Na zalogi
SKU
1T031

Nogavice Toesox Plie Barre Lowrise so idealne za vse treninge plesa, baleta. Nogavice ostanejo na mestu, usnjena blazina omogoča vse zasuke, obrate, hkrati pa nogavice zaustavijo, ko je potrebno.

Cena: 21,15 € Običajna cena: 23,50 €

Nogavice Toesox Plie Barre Lowrise so idealne za vse treninge plesa, baleta. Nogavice ostanejo na mestu, usnjena blazina omogoča vse zasuke, obrate, hkrati pa nogavice zaustavijo, ko je potrebno.

Različno pletene cone bodo vašim stopalom nudile podporo, rahlo ojačan del na zadnji strani pete bo zaščitil vašo ahilovo tetivo pred pritiski.

Za prijetno vadbo plesa in ostalih sorodnih dejavnosti! Celotne nogavice ostajajo na stopalu brez gubanja, vihanja.

Toesox nogavice za ples Plie Barre Full Toe za ples, balet

  • super nogavice ples in podobne dejavnosti
  • usnjena blazinica na sprednjem spodnjem delu – omogače zasuke in blaži pritiske, še posebno ob skokih
  • patentirani nedrseči podplati
  • vsak prst je ločen – da se lahko vsak prst giblje neodvisno od drugega in da imamo lahko prste narazen (s tem spodbujamo prste, da jih širimo, krčimo in raztezamo mišice, povečujemo  / pospešujemo krvni obtok)
  • vadba z nogavicami je bolj “higiensko” čista
  • super nogavice, če vas med vadbo zebe v noge, a ne morete vaditi v „klasičnih“ nogavicah
  • različni načini pletenja poskrbijo, da je posamezen del stopala podprt ali pa spročšen (npr. “obroč” okoli celotnega stopala na nartu poskrbi, da podpira lok spodnjega dela stopala)
  • posebno oblikovana peta zagotovi, da nogavice ostanejo na mestu tudi med zelo zahtevnimi gibi, med vrtenjem, piruetami….
  • nizek kroj, da jih lahko nosite na prav vsa oblačila in obutev
  • material: nepotiskane nogavice: 58% organski bombaž, 25% usnje, 14% poliester, 3% ostalo

Ocene in mnenja

Oceni izdelek. Bodi prvi!

Pogosta vprašanja

Kako vam lahko pomagamo? Osnovne informacije o naročilih, plačilu, vračilu in dostavi najdete spodaj. Več o pogojih poslovanja.

Za vsa vprašanja, se lahko obrnete na [email protected]

Kode za popust in darilne kartice

Kodo za popust ali kodo iz darilnega bona vnesete v okence za kodo, ko odložite izdelke v košarico. Predno zaključite nakup, preverite ali ste potrdili kodo in se vam je upošteval popust, ki ga prinaša koda. Kode se ne seštevajo. Več o pogojih poslovanja.

Naročilo

Naročilo izvedete z registracijo na spletni strani ali po telefonu. Naročilu sledite z vpisom v Moj račun. Več o pogojih poslovanja.

Plačilo lahko izvedete s plačilno kartico, preko paypal-a, ob dostavi ali z bančnim nakazilom na TRR podjetja. Spletna plačila so varna. Več o plačilih.

Pošiljanje in Dostava

Naročilo je običajno odpremljeno isti delovni dan, ko oddate naročilo. Izdelki, ki niso takoj na voljo, se odpremijo v nekaj delovnih dneh. Dostava naročil za območje Slovenije v vrednosti nad 40€ je brezplačna. Dostava za nižje vrednosti naročil se obračuna v višini 4€ oz. po ceniku dostavnih služb. Več o dostavi izdelkov.

Vračilo

Kupljen izdelek lahko vrnete ali zamenjate v roku 30 dneh od dne odstopa pogodbe o nakupu. Plačilo je povrnjeno takoj, ko prejmemo vrnjen izdelek. Več o vračilu izdelkov.

Niste našli odgovora, ki ste ga iskali? Potrebujete pomoč pri izbiri izdelka? Pogovorite se z našim strokovnjakom. Pišite nam na [email protected] ali nas pokličite na +386 (0)40 728 330 in z veseljem bomo odgovorili na vaša vprašanja!

Mere, velikosti znamka Toe Sox

Ocene in mnenja

Oceni izdelek. Bodi prvi!

© 2022 JogaLine & Samana | Vse pravice pridržane