KAJ JE JOGA? KAKO PRIČETI Z JOGO?

Plezanje po kraškem robu

Ni na zalogi
SKU
ZZ400--------D
Plezalni vodnik Plezanje po kraškem robu, avtorja Jurija Ravnika, je nadvse pester in zanimiv plezalni vodnik ter tudi zabavno “leposlovno” branje. Predstavljenih je 23 plezališč, 1620 plezalnih smeri (tudi večraztežajne). Foto skice plezališč, sektorjev jasno pokažejo potek smeri kot tudi ponudijo jasno “sliko” tipa skale. V vodniku je polno ostalih napotkov za posamezno plezališče –opremljenost smeri, tipa smeri, dostop, primernosti za družine… Opisane so tudi nekatere lokalne znamenitosti, zgodovina plezanja, kakšna anekdota se najde… Zanimivo in poučno branje!
Cena: 21,90 €

Plezalni vodnik Plezanje po kraškem robu, avtorja Jurija Ravnika, je nadvse pester in zanimiv plezalni vodnik ter tudi zabavno “leposlovno” branje. Predstavljenih je 23 plezališč, 1620 plezalnih smeri (tudi večraztežajne).
Foto skice plezališč, sektorjev jasno pokažejo potek smeri kot tudi ponudijo jasno “sliko” tipa skale. V vodniku je polno ostalih napotkov za posamezno plezališče –opremljenost smeri, tipa smeri, dostop, primernosti za družine… Opisane so tudi nekatere lokalne znamenitosti, zgodovina plezanja, kakšna anekdota se najde… Zanimivo in poučno branje!

Plezalni vodnik je bil zasnovam skupaj z vrhunskimi plezalci, plezalnimi legendami, domačini, naravovarstveniki…
Napisan  je v slovenskem, angleškem, nemškem in italijanskem jeziku!
Plezališča:
OSP – Mišja peč, Banje & Babna, Luknja, Velika stena, Črni Kal, Risnik
TRIESTE – Napoleonica, Costiera, Sistiana, Grotta Katerina, Santa Croce, Doberdo
BUZET – Istarske toplice, Kamena vrata, Buzetski kanjon, Pandora, Raspadalica, HC, Čiritež, Nugla, Hum, Krkuž, Kompanj

Mehka vezava, 15 x 21 cm, 222 strani.

Pogosta vprašanja o naročilu, dostavi in plačilu

Kako vam lahko pomagamo? Osnovne informacije o naročilih, plačilu, vračilu in dostavi najdete spodaj. Za vsa vprašanja, se lahko obrnete na [email protected].

Pogoji poslovanja

Kode za popust in darilne kartice

Kodo za popust ali kodo iz darilnega bona vnesete v okence za kodo, ko odložite izdelke v košarico. Predno zaključite nakup, preverite ali ste potrdili kodo in se vam je upošteval popust, ki ga prinaša koda. Kode se ne seštevajo.

Pogoji poslovanja

Plačilo

Plačilo lahko izvedete s plačilno kartico, preko paypal-a, ob dostavi ali z bančnim nakazilom na TRR podjetja. Spletna plačila so varna.

Plačila

Pošiljanje in dostava

Naročilo je običajno odpremljeno isti delovni dan, ko oddate naročilo. Izdelki, ki niso takoj na voljo, se odpremijo v nekaj delovnih dneh. Dostava naročil za območje Slovenije v vrednosti nad 40€ je brezplačna. Dostava za nižje vrednosti naročil se obračuna v višini 4€ oz. po ceniku dostavnih služb.

Dostava izdelkov

Vračilo

Kupljen izdelek lahko vrnete ali zamenjate v roku 30 dneh od dne odstopa pogodbe o nakupu. Plačilo je povrnjeno takoj, ko prejmemo vrnjen izdelek.

Vračilo izdelkov

Niste našli odgovora, ki ste ga iskali? Potrebujete pomoč pri izbiri izdelka? Pogovorite se z našim strokovnjakom. Pišite nam na [email protected] ali nas pokličite na +386 (0)40 728 330 in z veseljem bomo odgovorili na vaša vprašanja!

Podrobnosti
SKUZZ400--------D
ZnamkaSidarta
Teža (kg)0.500000

Ocene in mnenja

Oceni izdelek. Bodi prvi!

Ocene in mnenja

Oceni izdelek. Bodi prvi!

Morda ti bo všeč

 1. temno rjava
  Lesena ogrlica Plezalec
  Cena: 7,90 €
 2. turkizna
  Joco stekleni takeaway lonček 454ml
  Ocena:
  100%
  Cena: 24,21 € Običajna cena: 26,90 €
 3. java
  Yoga Bolster za jogo
  Cena: 55,21 € Običajna cena: 64,95 €
© 2024 JogaLine & Samana | Vse pravice pridržane