Yogitoes brisača za jogo

Znamka: Manduka

Šifra: ZM014
Manduka Yogitoes® brisača za jogo s patentiranim Skidless® Technology sistemom silikonskih bunkic na spodnji strani poskrbi, da brisača vedno ostane na mestu. Vrhnji sloj je super vpojen in na Manduka Yogitoes® brisači lahko izvajate prav vse položaje. Preberi več>>

Na zalogi

Redna cena: 59,90 €

Akcijska cena: 53,91 €

Popust: 10%

* Obvezna polja

 • Brezplačna dostava nad 40€
 • Več kot 6.000 zadovoljnih strank
 • 98% izdelkov na zalogi
 • 90% naročil do 14 ure, odpremimo še isti dan

Opis izdelka

Manduka Yogitoes® brisača za jogo s patentiranim Skidless® Technology sistemom silikonskih bunkic na spodnji strani poskrbi, da brisača vedno ostane na mestu. Vrhnji sloj je super vpojen in na Manduka Yogitoes® brisači lahko izvajate prav vse položaje.

Več informacij o izdelku:

 • super vpojna brisača za jogo
 • ne drsi na podlagi / ostane na mestu - patentiran sistem Skidless® Technology, silikonske bunkice na spodnji strani joga brisače
 • na Yogitoes® brisača za jogo lahko izvajate vse jogijske položaje (v primeru, da bi vam drselo, jo le narahlo popršite z vodo)
 • še posebej primerna za hot yogo, bikram jogo
 • material: 8 recikliranih plastenk = 50 % reciklirani poliestr, 40 % poliester in 10 % poliamid
 • dimenzije: 71 x 172 cm
 • teža 567 g
 • barve ne vsebujejo svinca, težkih kovin, AZO substanc

Problem: ali na vadbe joge v joga studiju ne prinesete s seboj svoje lastne joga blazine? Ker je pretežka in je ne želite tovoriti naokoli? Ste v dvomih ali je studijska joga blazina čista? Le koliko ljudi se je na njej znojilo pred nami?
Rešitev: studijsko joga blazino prekrijte z lastno joga brisačo. Joga brisača je majhna in lahko, vedno jo imate lahko s seboj v torbi. In vedno boste vedili na čisti podlagi.

Pranje: perite v hladni vodi s podobnimi barvami. Močnejše barve perite skupaj. Prvih nekaj pranj lahko temnejše brisače puščajo bravo. Ne uporabljajte agresivnih detergentov, mehčalcev, belil. Sušite jo na zraku. Sušilni stroj ni priporočljiv.
Po vadbi NE zvijajte mokre brisače skupaj z joga blazino.
Brisače temnješih / močnejših odtenkov lahko tudi po prvih nekaj pranjih puščajo bravo na svetli joga blazini ali svetlih oblačilih. Zapo pozornost na začetku ne bo odveč.

Za temnejše, bolj intenzivne barve je ponavadi potrebnih nekaj pranj, da se izloči odvečno barvilo. Ne uporabljajte belila, mehčalca ali detergenta z mehčalcem, saj lahko poškoduje površino brisače. Priporočamo sušenje na zraku ali v sušilnem stroju z nizkimi nastavitvami. 
Kljub pranju pred prvo uporabo lahko zaradi uporabe naravnih barvil bolj intenzivni barvni odtenki še nekaj časa puščajo barvo, zato priporočamo pazljivost pri uporabi na svetlih podlogah ali vadbi v svetlih oblačilih.

Uporaba: Brisačo Skidless na podlogo ali tla položite s silikonskimi zrni navzdol. Brisačo lahko uporabljate suho ali jo pred uporabo rahlo navlažite. Ne zvijajte vlažbe brisače skupaj s podlogo.


Eko nota: vsaka Manduka Yogitoes® brisača za jogo je izdelana iz najmanj osem zavrženih plastenk. To so plastenke, ki smo jim »preprečili« vstop na odlagališča ali v naravo. Reciklirane plastenke so izdelane iz 50% manj poliesterskih vlaken in pri tem porabijo za 66% manj energije. 
Barve so naravne, brez svinca, težkih kovin, AZO substance. Tako so delavci v proizvodnji bolj zaščiteni in tudi pri uporabi. Seveda, da ne pozabimo na okolje. 
In še celo embalaža je certificirana s certifikatom FSC. 

Za Manduko trajnost ni le beseda - to je Mandukin navdih.