Ariel ženska majica z naramnicami za jogo / plezanje

Znamka: prAna

Šifra: P6084
prAna Ariel majica je namenjena vsem športnim aktivnostim – joga, pilates, plezanje, slackline, pohodništvo … – in tudi kar za vsak dan! Izdelana je iz Veeda materiala, je zelo mehak in udoben, je izredno raztegljiv, hitrosušeč… Asimetrični detajl na boku poskrbi za odličen videz in prekrije, če je kaj preveč. Integrirani nedrček. Bluesign standard. Preberi več>>
Prijavi se na obvestilo o ponovni zalogi produkta

Ni na zalogi

Redna cena: 59,90 €

Akcijska cena: 41,93 €

Popust: 30%

 • Brezplačna dostava nad 40€
 • Več kot 6.000 zadovoljnih strank
 • 98% izdelkov na zalogi
 • 90% naročil do 14 ure, odpremimo še isti dan

Opis izdelka

prAna Ariel majica je namenjena vsem športnim aktivnostim – joga, pilates, plezanje, slackline, pohodništvo … – in tudi kar za vsak dan! Izdelana je iz Veeda materiala, je zelo mehak in udoben, je izredno raztegljiv, hitrosušeč… Asimetrični detajl na boku poskrbi za odličen videz in prekrije, če je kaj preveč. Integrirani nedrček. Bluesign standard.


Podrobno:

 • za jogo, pilates, plezanje, tek...za vse športne aktivnosti
 • daljša majica (skoraj dolžina tunike)
 • dobro vpija pot in se hitro suši
 • odporna in trpežna tkanina
 • udobna, lahka, zelo raztegljiva, nudi neovirano svobodo gibanja
 • prijetna ob stiku s kožo
 • integrirani notranji nedrček
 • material: Veeda (45% reciklirani poliester / 45% Spun* poliester / 10% elastan)
 • Bluesign standard (ta standard pomeni, da so vsi materiali, celotna proizvodnja (tudi poraba vode, poraba energije pri produkciji....)... se pravi od prve nitke pa do končnega produkta upoštevani strogi eko standardi.)

Veeda

Material Veeda je zelo mehak in udoben, je izredno raztegljiv. Material je zelo prijeten, nežen ob stiku s kožo. Se hitro suši, odlično odvaja vlago (pot) in je primeren za vse športne aktivnosti. (45% Spun reciklirani poliester / 45% Spun* poliester / 10% elastan / ZDA)

Veeda material se lahko reciklira – z metodo recikliranja materialov se iz starega proizvoda lahko naredi nov material in iz le tega nov proizvod. Tako močno zmanjšamo vpliv izdelka na okolje. Recikliranje zmanjšuje potrebo po izdelavi novih surovin že od začetka. Z vpeljavo vse večjega števila recikliranih materialov nam prAna nudi vse več lepih, tehnično dovršenih in funkcionalno odličnih artiklov in to brez slabega vpliva na okolje.


prAna je ponosna partnerica Bluesign ® organizacije od aprila 2012. To pomeni, da je prAna sprejela okoljsko strategijo in skrb kako in koliko njihovi proizvodi vplivajo na okolje. Bluesign ® je vodilna organizacija za skrb za čisto okolje, zdravje ljudi, sistem proizvodnje, upravljanja…  Bluesign ® standard pomeni, da so pri vsem; materiali, celotna proizvodnja (tudi poraba vode, energije pri produkciji)…, se pravi od prve nitke pa do končnega produkta, pri vsem tem so upoštevani strogi eko standardi, skrb za okolje in ljudi.


Spun* poliester je 100% poliester, pomembno je, da je tkan oz. da je preja prepletena v nit iz večih tanjših nitk, kar pomeni, da je konstrukcija niti precej drugačna kot običajno, je nekako »večplastna«. In zakaj je to boljše; zagotovo taka tkanina vzdrži dvakrat toliko kot običajni poliester, ni je potrebno likati, se ne krči, tudi zelo pogosto pranje ne vpliva nanjo, barve so precej obstojnejše, tkanina izgleda lepše, je bolj paro-propustna oz. dihajoča in občutek na koži je prijetnejši.