Pura Vida nakit, ročno izdelane zapestnice

ProLite Long ALMOST PERFECT joga blazina

Ni na zalogi
SKU
ZM080
Manduka ProLite LONG ALMOST PERFECT joga blazina je takšna kot klasična Pro Lite Long joga blazina. Funkcija blazine je popolna, takšna kot smo jo vajeni pri joga blazinah Pro Lite. Obstaja pa možnost odstopanja v dolžini, širini, debelini, odtenku barve, a to le za malenkost.  Je odlična izbira za zahtevne jogiste, za tiste ki iščete kompromis med udobjem in podporo tudi pri izvajanju zahtevnih asan. Oprijem je odličen.

Pura Vida - Buy 4 GET the cheapest FREE

Manduka ProLite LONG ALMOST PERFECT joga blazina je takšna kot klasična Pro Lite Long joga blazina. Funkcija blazine je popolna, takšna kot smo jo vajeni pri joga blazinah Pro Lite. Obstaja pa možnost odstopanja v dolžini, širini, debelini, odtenku barve, a to le za malenkost. 
Je odlična izbira za zahtevne jogiste, za tiste ki iščete kompromis med udobjem in podporo tudi pri izvajanju zahtevnih asan. Oprijem je odličen.

Manduka ProLite LONG ALMOST PERFECT joga blazina:

  • za zahtevne jogiste in za vse stile joge (Ashtanga, Vinyasa, Power joga, Iyenger joga, Hot joga, Bikram joga)
  • konstrukcija joga blazine je "zaprtocelična", ne vpija znoja ali drugih tekočin in tako ne smrdi in je antibakterijska...
  • vrhnja plast ProLite Long Manduka joga blazine je prijetna na otip in nudi oprijem tudi ko je površina vlažna, mokra
  • spodnja plast se oprime na vse vrste podlage (parket, keramika, beton…)
  • certifikat OEKO - TEX ® Standard
  • 100% visoko kvaliteten PVC
  • brez lateksa, ftalatov , strupenih kemikalij
  • prozivodnja brez strupenih emisij
  • dimenzije: 200 x 61 x 0.47 cm
  • teža: 2.30 kg

 

Mandukina serija ALMOST PERFECT je namenjena opremi joga studiem. Joga blazine Almost Perfect so kot redna linija le obstaja možnost nekaj malenkostnih odstopanj.
Kot npr.: lahko so manjša odstopanja v dolžini, širini, debelini, odtenku barve, a to le za malenkost. Almost Perfect linija nima doživljenjske garancije (seveda, če bi bila joga blazina neuporabna, in ne bi šlo le za manjša odstopanja, jo Manduka zamenja z blazino iz Almost Perfect serije). Joga blazina je povsem funkcionalna in če to ne bi to bilo označeno na embalaži, verjetno nihče ne bi opazil, da je blazina kaj drugačna!

 

Mandukina serija ALMOST PERFECT je namenjena opremi joga studia. Ni namenjena za klasično prodajo kos po kos. Predstavljene imamo barve, katere so običajno na voljo. A zaloga barv se lahko spreminja in je mogoče, da ni vedno vse na voljo. Kajti ta linija se prodaja v večji količinah.
Veseli bomo vašega povpraševanja na info@samana.si. Pripravili vam bomo ponudbo za vaš studio. Dobite lahko tudi vse dodatke: kvadre, trakove, valje, bolsterje in odeje, joga brisače, čistila za joga blazine,... tudi oblačila in vse ostalo.
Vedno smo tu, da najdemo skupno pot! Namaste.

Ocene in mnenja

Oceni izdelek. Bodi prvi!

Pogosta vprašanja o naročilu, dostavi in plačilu

Kako vam lahko pomagamo? Osnovne informacije o naročilih, plačilu, vračilu in dostavi najdete spodaj. Za vsa vprašanja, se lahko obrnete na info@jogaline.si.

Pogoji poslovanja

Kode za popust in darilne kartice

Kodo za popust ali kodo iz darilnega bona vnesete v okence za kodo, ko odložite izdelke v košarico. Predno zaključite nakup, preverite ali ste potrdili kodo in se vam je upošteval popust, ki ga prinaša koda. Kode se ne seštevajo.

Pogoji poslovanja

Plačilo

Plačilo lahko izvedete s plačilno kartico, preko paypal-a, ob dostavi ali z bančnim nakazilom na TRR podjetja. Spletna plačila so varna.

Plačila

Pošiljanje in dostava

Naročilo je običajno odpremljeno isti delovni dan, ko oddate naročilo. Izdelki, ki niso takoj na voljo, se odpremijo v nekaj delovnih dneh. Dostava naročil za območje Slovenije v vrednosti nad 40€ je brezplačna. Dostava za nižje vrednosti naročil se obračuna v višini 4€ oz. po ceniku dostavnih služb.

Dostava izdelkov

Vračilo

Kupljen izdelek lahko vrnete ali zamenjate v roku 30 dneh od dne odstopa pogodbe o nakupu. Plačilo je povrnjeno takoj, ko prejmemo vrnjen izdelek.

Vračilo izdelkov

Niste našli odgovora, ki ste ga iskali? Potrebujete pomoč pri izbiri izdelka? Pogovorite se z našim strokovnjakom. Pišite nam na info@jogaline.si ali nas pokličite na +386 (0)40 728 330 in z veseljem bomo odgovorili na vaša vprašanja!

Podrobnosti
SKUZM080
Teža (kg)2.000000

Ocene in mnenja

Oceni izdelek. Bodi prvi!

© 2023 JogaLine & Samana | Vse pravice pridržane