Joga brisače

Joga brisače

Joga brisače Joga brisače za dodatni sloj na joga blazini in ekstra higieno. Brisače so izjemno vpojne, hitrosušeče, nadvse prijetne ob stiku s kožo, ne drsijo po podlogi in lahko služijo kot običajna brisača ali joga podloga. Majhnega volumna in tako v torbi zasede zelo malo prostora. Joga odeja je nepogrešljiv pripomoček pri meditaciji, pri statičnih asanah in asani sav ... Preberi več >>

Izdelkov: 6

na stran

Izdelkov: 6

na stran

Joga brisače

Joga brisače za dodatni sloj na joga blazini in ekstra higieno. Brisače so izjemno vpojne, hitrosušeče, nadvse prijetne ob stiku s kožo, ne drsijo po podlogi in lahko služijo kot običajna brisača ali joga podloga. Majhnega volumna in tako v torbi zasede zelo malo prostora.

Joga odeja je nepogrešljiv pripomoček pri meditaciji, pri statičnih asanah in asani savasani – položaj trupla, ko leže počivamo na tleh in poskrbi, da nam je prijetno toplo in udobno. Odeja lahko nudi veliko oporo in udobje tudi pri drugih asanah - od osnovnih (podpora sedečim položajem) do naprednih (ustrasana, stoja na glavi). Odeja se lahko zvije in omogoča sprostitev nog in podporo spodnjega dela hrbta ali pa se uporabi kot podlaga za kolena. Njena prednost je prilagajanje višine in oblike. Iz naravnih ali okolju prijaznih materialov, vas bo prijetno grela tudi med počitkom na kavču.