Climb On! Cedar Lotion mazilo 28g

Znamka: Climb on

Šifra: ZY003--------
Climb On! Cedar Lotion mazilo / krema 28g je namenjena za vse vrste prask, odrgnin, pikov, ureznin, izpuščajev… Climb On Cedar krema je enako čudežna kot Climb On Bar krema, ima pa še dodatek eterilčna olja cedre. Zato je še bolj izdatno vlažilna! Super za aktivno nego in prvo pomoč razpokane in suhe kože.
Po tej kremi ne posegajo le vrhunski plezalci, ampak tudi ostali športniki, pri katerih so poškodbe kože dokaj pogoste. Še celo delavci iz raznih fizično obremenjajočih poklicev (gozdarji, gradbeniki, vrtnarji…) posegajo po njej. Preberi več>>

Na zalogi

13,95 €
 • Brezplačna dostava nad 40€
 • Več kot 6.000 zadovoljnih strank
 • 98% izdelkov na zalogi
 • 90% naročil do 14 ure, odpremimo še isti dan

Opis izdelka

Climb On! Cedar Lotion mazilo / krema 28g je namenjena za vse vrste prask, odrgnin, pikov, ureznin, izpuščajev… Climb On Cedar krema je enako čudežna kot Climb On Bar krema, ima pa še dodatek eterilčna olja cedre. Zato je še bolj izdatno vlažilna! Super za aktivno nego in prvo pomoč razpokane in suhe kože.
Po tej kremi ne posegajo le vrhunski plezalci, ampak tudi ostali športniki, pri katerih so poškodbe kože dokaj pogoste. Še celo delavci iz raznih fizično obremenjajočih poklicev (gozdarji, gradbeniki, vrtnarji…) posegajo po njej.

Climb On! Cedar Lotion mazilo 28g:

 • za aktivno nego in prvo pomoč poškodovane, ranjene kože (praske, odrgnine, piki žuželk, ureznine, izpuščaji, razpokana koža…)
 • izredno vlažilna krema
 • za vrhunske plezalce, za vse športnike in “nešportnike” katerih koža je na udaru
 • en lonček (28g) zadošča za več kot mesec dni vsakodnevne normalne uporabe posameznika
 • odlična tudi kot krema za obraz
 • idealna kot vlažilna krema za vaše podplate, še posebej za suho kožo na predelu pete
 • slogan ali resnica: "You'll scream if you run out of Crème!"

 

Uporaba:
Mazilo nanesite na prizadete predele kože. Lahko tudi postrgate z nohtom nekaj malega kreme in jo nanesete direktno na poškodovano mesto. Koža bo tako dobila vsa potrebna hranila, katera bodo delovala tudi od znotraj in hkrati bo rana zaščitena tudi od zunaj.

Sestavine:
Nepredelan meden vosek, nepredelano pšenično olje, olje marelične peške, olje grozdnih pešk, tocopherol (vitamin E) in zaščiten izbor eteričnih olj z antibakterijskim, antiseptičnim, regenerativnim in terapevtskim učinkom.

 CLIMB ON!
In naj vas ime Climb on! ne zavede – produkti so namenjeni prav vsem, ki imamo kožo – tudi živalim (npr. za nego tačk). S produkti Climb On! negujemo, pospešujemo obnovo, vlažimo, hranimo in blažimo težave s kožo. Climb On! kreme in mazila so v celoti 100% naravna, čista in biorazgradljiva!
Izdelano v družinskem podjetju Climb On Products v Teksasu v ZDA. Izdelki so registrirani v EU.

Je 100% naravna in bogata zaščita ter hranilo za kožo, z antibakterijskim, antiseptičnim in regeneracijskim delovanjem. Kreme in mazila so uporabna za dnevno nego in aktivno zaščito kože. Služijo kot pripomoček za hitro in učinkovito odpravljanje odrgnin, ureznin, žuljev, pikov žuželk, opeklin, izpuščajev… za obrabljeno, razpokano, suho kožo.
Namenjene so vsem, ki se gibljejo v ekstremnih okoljih in si pri svojih aktivnostih velikokrat poškodujejo kožo, ali imajo kronične težave z njo. Climb on kreme in mazila uporabljajo po vsem svetu plezalci, alpinisti, gimnastičarji, kiterji, surferji, kolesarji, MTBjevci, kajakaši, smučarji, pohodniki, tekači ..., pa tudi gozdarji, vrtnarji, delavci v gradbeništvu in višinski delavci, pomivalci posode, gospodinje ... Skratka vsi, ki imamo svojo kožo radi in zanjo želimo poskrbeti na najboljši način, brez škode zase in za naš planet!