Potovalne joga blazine

Potovalne joga blazine

Potovalne joga blazine in brisače za jogo Ste veliko na poti? Joga je idealna vadba za potovanje. Lahko jo izvajate kjerkoli – v hotelski sobi, na plaži, v gozdu. Želite ohraniti svojo prakso joge oz. skrb zase tudi, ko niste doma? Izberite potovalno joga blazino in naj se avantura prične. Lahka, praktična, multiuporabna, za vse razmere in trpežna. Tudi za piknik ali počitek v parku. ... Preberi več >>

Izdelkov: 8

na stran

Izdelkov: 8

na stran

Potovalne joga blazine in brisače za jogo

Ste veliko na poti? Joga je idealna vadba za potovanje. Lahko jo izvajate kjerkoli – v hotelski sobi, na plaži, v gozdu. Želite ohraniti svojo prakso joge oz. skrb zase tudi, ko niste doma? Izberite potovalno joga blazino in naj se avantura prične. Lahka, praktična, multiuporabna, za vse razmere in trpežna. Tudi za piknik ali počitek v parku. Zloži se enostavno kot brisača. Uporabna je tudi kot ekstra blazina čez spodnjo blazino – za večjo udobnost ali higieničnost.

Brisače za jogo se uporabljajo kot nadsloj joga blazini ali samostojna joga blazina. So super vpojne, hitrosušeče, zasedejo majhen volumen, lahke in uporabne iz recikliranih materialov. Z njimi si zagotovite top higieno na praksi joge. Uporabne tudi kot potovalne brisače. Izdelane so iz recikliranih materialov. Enostavne za vzdrževanje. Posebej primerne za bikram jogo (hot yoga).