KAJ JE JOGA? KAKO PRIČETI Z JOGO?

Čistila za joga blazine - Jade Yoga

Kupujte po
Poglej kot

1 izdelek

Filtri
  • Položaj
  • Ime izdelka
  • Cena
Položaj
36
  • 36
  • Vse
na stran

Čistila za joga blazine

Za vzdrževanje higiene in dolgotrajno kakovost vaše joga blazine, je potrebno jogo blazino primerno čistiti. Režim čiščenja je odvisen od stila joge in stopnje intenzivnosti (npr. hot joga – več znojenja), materiala blazine (kavčuk, pluta, umetnimi materiali) in frekvence čiščenja. Za enostavno čiščenje po vadbi, so na voljo npr. ekološka čistila na osnovi eteričnih olj, kisa. Za občasno globinsko čiščenje priporočamo 'kopel' za joga blazino z intenzivnejšim, a neagresivnim čistilom. Posebej ga priporočamo za joga blazine, katere imajo odprte celice. Po vsaki uporabi in čiščenju moramo joga blazino osušiti (zbrišemo s krpo, pustimo razgrnjeno), vendar ne izpostavljamo močnim virom toplote (sonce, grelne naprave).

Podrobni nasveti za čiščenje in obnavljanje joga blazin

Dva precej univerzalna čistila za joga blazine sta: ReYoga Kit cleanser in Manduka Mat Wash (Lemongrass z vonjem po sivki ali ingverju) čistilo za joga blazine. Oba sta namenjena za vse tipe joga blazin.

Joga blazine iz naravne gume, kavčuka

Potrebujejo posebno nego. Guma je naravni material, “živ” material. Zunanji dejavniki na takšne joga blazine vplivajo še precej bolj. Zato je skrb zanje še pomembnejša. Priporočamo Manduka Čistilo za joga blazine iz kavčuka (Manduka Natural čistilo). S čistili poskrbimo tudi za prožnost kavčuka in dober oprijem.

Joga blazine iz plute

So zelo trpežne in potrebujejo minimalno nego. Pluta je naravni material in deluje antibakteriološko ter antimikrobno. V primeru zelo pogoste uporabe je redno čiščenje (enkrat tedensko) priporočljivo. Blazino očistite s hladno vodo in nežnim, neagresivnim detergentom. Primerno je tudi čistilo Reyoga cleanser.

Za joga blazine z odprtimi celicami, ki so namenjene predvsem za visoko intenzivne vadbe z veliko znojenja - npr. vroča joga, se uporablja čistilo Manduka Everyday cleanser.


Jade Yoga kakovostna oprema za jogo

Jade Yoga je znana po izvrstnem dizajnu. Znamko Jade zaznamujejo čiste linije, in odličen material. Jade ponuja vrsto izdelkov, vključno z oblačili za joga, ki so vsi izdelani iz najboljših materialov in izdelani z največjo pozornostjo.

Jade Yoga

Ena od ključnih značilnosti znamke Jade je njena zavezanost trajnosti. Jade Yoga v svojih izdelkih uporablja okolju prijazne materiale in zagotavlja, da so vsi proizvodni procesi okolju prijazni. Poleg tega je blagovna znamka posvečena etičnim delovnim praksam in si prizadeva ustvariti pozitiven vpliv na skupnosti, v katerih deluje.

Izdelki Jade Yoga so pogosto predstavljeni na vrhunskih modnih revijah, zvezdniki pa jih nosijo na rdečih preprogah in ekskluzivnih dogodkih. Blagovna znamka Jade je simbol razkošja in prefinjenosti, ki ponuja izdelke, ki so hkrati elegantni in zavazani trajnosti.

Jade Yoga

Več o Jade Yoga

© 2024 JogaLine & Samana | Vse pravice pridržane