KAKO IZBRATI PRAVI BOLSTER ZA JOGO?

Čistila za joga blazine - ReYoga

Poglej kot

4 izdelkov

24
  • 24
  • Vse
na stran
Filtri
  • Položaj
  • Ime izdelka
  • Cena
Položaj
Poglej kot

4 izdelkov

24
  • 24
  • Vse
na stran
Filtri
  • Položaj
  • Ime izdelka
  • Cena
Položaj

Čistila za joga blazine

Za vzdrževanje higiene in dolgotrajno kakovost vaše joga blazine, je potrebno jogo blazino primerno čistiti. Režim čiščenja je odvisen od stila joge in stopnje intenzivnosti (npr. hot joga – več znojenja), materiala blazine (kavčuk, pluta, umetnimi materiali) in frekvence čiščenja. Za enostavno čiščenje po vadbi, so na voljo npr. ekološka čistila na osnovi eteričnih olj, kisa. Za občasno globinsko čiščenje priporočamo 'kopel' za joga blazino z intenzivnejšim, a neagresivnim čistilom. Posebej ga priporočamo za joga blazine, katere imajo odprte celice. Po vsaki uporabi in čiščenju moramo joga blazino osušiti (zbrišemo s krpo, pustimo razgrnjeno), vendar ne izpostavljamo močnim virom toplote (sonce, grelne naprave).

Dva precej univerzalna čistila za joga blazine sta: ReYoga Kit cleanser in Manduka Mat Wash (Lemongrass z vonjem po sivki ali ingverju) čistilo za joga blazine. Oba sta namenjena za vse tipe joga blazin.

Joga blazine iz naravne gume, kavčuka, potrebujejo posebno nego. Guma je naravni material, “živ” material. Zunanji dejavniki na takšne joga blazine vplivajo še precej bolj. Zato je skrb zanje še pomembnejša. Priporočamo Manduka Čistilo za joga blazine iz kavčuka (Manduka Natural čistilo). S čistili poskrbimo tudi za prožnost kavčuka in dober oprijem.

Joga blazine iz plute so zelo trpežne in potrebujejo minimalno nego. Pluta je naravni material in deluje antibakteriološko ter antimikrobno. V primeru zelo pogoste uporabe je redno čiščenje (enkrat tedensko) priporočljivo. Blazino očistite s hladno vodo in nežnim, neagresivnim detergentom. Primerno je tudi čistilo Reyoga cleanser.

Za joga blazine z odprtimi celicami, ki so namenjene predvsem za visoko intenzivne vadbe z veliko znojenja - npr. vroča joga, se uporablja čistilo Manduka Everyday cleanser.

Podrobni nasveti za čiščenje in obnavljanje joga blazin


ReYoga – blazine za jogo & dodatki & oblačila

ReYoga prihaja k nam iz sosednje Italije. Nihov fokus je narediti kvaliteten trajnostni izdelek. Izdelek, kateri bo po meri uporabnika, kateri se bo ponašal z lepim dizajnom, bo iz kakovostnih materialov in bo izdelan v čistem procesu do okolja in k strmenju k ohranjanju naravnih virov.

Reyoga

Blagovna znamka ReYoga

Seveda vse to ni nič novega! Nič posebnega v zadnjem času. Takšne želje, cilje, in tudi prakso ima večina podjetji, sploh na področju joge. Konec koncev takšno zgodbo mi širimo o prAni že od sredine devetdesetih prejšnjega stoletja.

Ali je ReYoga boljša od drugih globalno uveljavljenih blagovnih znamk iz področja joge? Ne! Ni boljša! In ne, ni slabša. Je ena izmed njih! Ena izmed super jogijskih znamk.

Ali je drugačna? Seveda. Vsaka blagovna znamka ima svoj »duh«, svoj »spirit«. Tudi ReYoga. Mi smo začutili nekaj posebnega ob tej znamki. Nekaj dobrega, nekaj finega, čistega, kvalitetnega, dostopnega. Zato smo jo »zagrabili«!

Reinvent - ReCycle - ReYoga

Tako smo začeli. Takoj v začetku leta 2017! In pred nami je še zeloooo dolga skupna pot.

Več o ReYoga

© 2023 JogaLine & Samana | Vse pravice pridržane